reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ależ mnie się dzisiaj dzień dłuży okrutnie:szok: jeszcze za oknem słonko świeci a ja tu muszę kwitnąć:crazy: dobrze że dziś tylko do 20:tak: bo mi koleżanka musi odrobić 2 godziny za wtorek:-) a mój M dostał dzisiaj 200zł mandatu bo gadał przez komórkę:wściekła/y:

reklama
Majandra widzę że święta w Łodzi a podpytałaś o jakieś fajne miejsce w okolicy na nasze spotkanie:sorry: i kto to jest super mama?:szok: jak przeżyłaś to spotkanie? Acha i nie wierzę że Twój kochany i chyba najgrzeczniejszy na tym forum synek dał Ci popalić:no:;-):-)
Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka super:laugh2::-p To znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff:-p;-)

Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka super:laugh2::-p To znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff:-p;-)

No to koniecznie zapytaj przy okazji:tak: co do Maciusia to było pewne że w domu wszystko wróci do normy. Tuśka coprawda w obcych miejscach nie zachowuje się w inny sposób niż zwykle:no: ale jak ma spać gdzieś poza domem to zaczyna się cyrk:szok:

Witam się wieczorkowo :-) nie mam za bardzo weny, będę Was podczytywać, poza tym mamy dziś drugą rocznicę ślubu i mamy pewne plany... ;-) życzę miłej i spokojnej nocki Wam i szkrabom:-)

Witam.

Prądu brak więc przymusowy odwyk był, ale znów byłam dziś zabiegana i chyba nawet czasu bym nie miała na neta.

Hrudzia trzymam kciukasy za robotę dla J.

Justyna zaraz lecę na zamknięty, bo mam nadzieję, że fota w nowym fryzie zrobiona.

Xeona straszysz z tymi gumkami, bo my tylko tak latamy.

Aneta cześć ale już Ciebie nie ma o tej porze.

Donkat zaginęła??????

Alusia wszystkiego naj...... z okazji rocznicy. Dużo miłości:tak::tak::tak:życzę , nie tylko dziś;-)

Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????

Mjandra to super, że Maciuś oki:tak::tak:

Witam się i ja, alez mi dziś jabłecznik nie wyszedł :baffled: Ble.

Anetasa - bardzo fajny wózek, faktycznie podobny do X-landera. Nie miałaś z nim problemow, nie odpadlo kolko albo cos w tym stylu?

Spadam szukać jakiegos programu do rozliczania pitow, czas na mojego :baffled:

reklama
Do góry