Ależ mnie się dzisiaj dzień dłuży okrutnie jeszcze za oknem słonko świeci a ja tu muszę kwitnąć dobrze że dziś tylko do 20 bo mi koleżanka musi odrobić 2 godziny za wtorek:-) a mój M dostał dzisiaj 200zł mandatu bo gadał przez komórkę
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka super To znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff;-)Majandra widzę że święta w Łodzi a podpytałaś o jakieś fajne miejsce w okolicy na nasze spotkanie i kto to jest super mama? jak przeżyłaś to spotkanie? Acha i nie wierzę że Twój kochany i chyba najgrzeczniejszy na tym forum synek dał Ci popalić;-):-)
Oczywiście zapomniałam zapytać o to miejsce, ale to i tak by nic nie dało, bo w rodzinie nie ma małych dzieci, więc poproszę w najbliższym czasie, żeby czegoś poszukali. A ta super mama okazała się nie taka super To znajoma z oddziału patologii ciąży. A Maciuś znów jest taki jak poprzednio. Ufff;-)
No to koniecznie zapytaj przy okazji co do Maciusia to było pewne że w domu wszystko wróci do normy. Tuśka coprawda w obcych miejscach nie zachowuje się w inny sposób niż zwykle ale jak ma spać gdzieś poza domem to zaczyna się cyrk
Witam.
Prądu brak więc przymusowy odwyk był, ale znów byłam dziś zabiegana i chyba nawet czasu bym nie miała na neta.
Hrudzia trzymam kciukasy za robotę dla J.
Justyna zaraz lecę na zamknięty, bo mam nadzieję, że fota w nowym fryzie zrobiona.
Xeona straszysz z tymi gumkami, bo my tylko tak latamy.
Aneta cześć ale już Ciebie nie ma o tej porze.
Donkat zaginęła??????
Alusia wszystkiego naj...... z okazji rocznicy. Dużo miłościżyczę , nie tylko dziś;-)
Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????
Mjandra to super, że Maciuś oki
Prądu brak więc przymusowy odwyk był, ale znów byłam dziś zabiegana i chyba nawet czasu bym nie miała na neta.
Hrudzia trzymam kciukasy za robotę dla J.
Justyna zaraz lecę na zamknięty, bo mam nadzieję, że fota w nowym fryzie zrobiona.
Xeona straszysz z tymi gumkami, bo my tylko tak latamy.
Aneta cześć ale już Ciebie nie ma o tej porze.
Donkat zaginęła??????
Alusia wszystkiego naj...... z okazji rocznicy. Dużo miłościżyczę , nie tylko dziś;-)
Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????
Mjandra to super, że Maciuś oki
Witam się i ja, alez mi dziś jabłecznik nie wyszedł Ble.
Anetasa - bardzo fajny wózek, faktycznie podobny do X-landera. Nie miałaś z nim problemow, nie odpadlo kolko albo cos w tym stylu?
Spadam szukać jakiegos programu do rozliczania pitow, czas na mojego
Anetasa - bardzo fajny wózek, faktycznie podobny do X-landera. Nie miałaś z nim problemow, nie odpadlo kolko albo cos w tym stylu?
Spadam szukać jakiegos programu do rozliczania pitow, czas na mojego
a my dzis dostaliśmy kasę z US, zaledwie 2971zł:-):-):-)Spadam szukać jakiegos programu do rozliczania pitow, czas na mojego
jes!jes!jes! Mam zwrot! 193 ziko drogą nie chodzi
jakby jeszcze ktoś szukał programu do rozliczeń to bardzo plecam: PITy 5.0.1.4 - Ściągnij.pl
jakby jeszcze ktoś szukał programu do rozliczeń to bardzo plecam: PITy 5.0.1.4 - Ściągnij.pl
reklama
a my dzis dostaliśmy kasę z US, zaledwie 2971zł:-):-):-)
no prawie 3 koła to tym bardziej droga nie chodzą Ja się nie rozliczam z mężem.
Podziel się: