reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:tak::-)
:baffled:ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego:eek:
Donkat 100zl wystarczy
Alusia wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu:-)

reklama
Donkat - moim zdaniem 100 zł wystarczy. Osobiście bym się wstrzymała z tym olejkiem jesli tak piszą. A rozgnieciony czosnek w zawiązanej chusteczce, którą można by do łózeczka przywiązać? Gdzieś blisko noska. My z rozliczeniami też na ostani moment, to już tradycja :eek::-) Ale ten co zdaje ostatki ten piękny i gładki ;-)
Monia - oj, oj, oj :rofl2: edit: doczytałam, że jednak zwrot i to ładny :-)
Alusia - i ja życze wsyzstkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Życzę spokojnej nocki, dobranoc.

Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????

No to jest koleżanka jako jedyna zauważyła moją nieobecność :-p:laugh2::laugh2:

A ja całe dnie spędzam u mamy tutaj w domu nie ma bardzo co robić :sorry: R robi jak wiecie koło domu teściów. Rozkopał troszku ogródka, aby wodę podciągnąć i na ogród z małym nie wyjdę bo oszalałabym odciągając go ciągle od 1,5m dziury w ziemi :sorry: Miałam już iść spać bo jestem wydojona z sił, ale nałóg zwyciężył!!!

Mój powrót na poczte umarł śmiercią naturalną :sorry::no: nie było co się cieszyć i podniecać za wczasu :-( tak więc dalej jestem bezrobotną i szczęśliwą mamą i wiecie co taki stan mógłby trwać nawet do czasu kiedy to Kubuś nie pójdzie do przedszkola :-p ciekawe co na to R.

Teściowa jednak ruszyła swoją zdolnośc kredytowa i złozyła wniosek o kredyt na remont domku :laugh2: wszystko zaczyna się układać!!!!

Nasz zwrot z US trafi do nas 5 maja taki mamy termin odebrania go z kasy US.

Majandra no widzisz :laugh2: jednak spotkanie się udało mama idealna okazała się normalną :-p i super, że Twój Maciuś taki grzeczniutki!!!!

Xeone mnie też to troszku przestraszło bo od ostatniego czasu jedziemy w gumie okazało się, że niby moje uczulenie było jedorazowym przypadkiem :-p ALE aby z tego tylko Majki nie było bo na razie nie chce!!!!

no policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:tak::-)
:baffled:ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego:eek:
a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.

U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio

a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.

U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio

:tak: Tak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.

Litera Y i Z poprzestawialy mi sie jak to naprawic???

Justyna już doszlam do tego dlaczego tak malo:tak:w zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek:tak::crazy:
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimno:wściekła/y:a jutro podobno ma padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam:tak:

Justyna już doszlam do tego dlaczego tak malo:tak:w zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek:tak::crazy:
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimno:wściekła/y:a jutro podobno ma padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam:tak:
to i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieci

reklama
Do góry