reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:tak::-)
:baffled:ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego:eek:
Donkat 100zl wystarczy
Alusia wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu:-)

reklama
Donkat - moim zdaniem 100 zł wystarczy. Osobiście bym się wstrzymała z tym olejkiem jesli tak piszą. A rozgnieciony czosnek w zawiązanej chusteczce, którą można by do łózeczka przywiązać? Gdzieś blisko noska. My z rozliczeniami też na ostani moment, to już tradycja :eek::-) Ale ten co zdaje ostatki ten piękny i gładki ;-)
Monia - oj, oj, oj :rofl2: edit: doczytałam, że jednak zwrot i to ładny :-)
Alusia - i ja życze wsyzstkiego najlepszego z okazji rocznicy!

Życzę spokojnej nocki, dobranoc.

Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????

No to jest koleżanka jako jedyna zauważyła moją nieobecność :-p:laugh2::laugh2:

A ja całe dnie spędzam u mamy tutaj w domu nie ma bardzo co robić :sorry: R robi jak wiecie koło domu teściów. Rozkopał troszku ogródka, aby wodę podciągnąć i na ogród z małym nie wyjdę bo oszalałabym odciągając go ciągle od 1,5m dziury w ziemi :sorry: Miałam już iść spać bo jestem wydojona z sił, ale nałóg zwyciężył!!!

Mój powrót na poczte umarł śmiercią naturalną :sorry::no: nie było co się cieszyć i podniecać za wczasu :-( tak więc dalej jestem bezrobotną i szczęśliwą mamą i wiecie co taki stan mógłby trwać nawet do czasu kiedy to Kubuś nie pójdzie do przedszkola :-p ciekawe co na to R.

Teściowa jednak ruszyła swoją zdolnośc kredytowa i złozyła wniosek o kredyt na remont domku :laugh2: wszystko zaczyna się układać!!!!

Nasz zwrot z US trafi do nas 5 maja taki mamy termin odebrania go z kasy US.

Majandra no widzisz :laugh2: jednak spotkanie się udało mama idealna okazała się normalną :-p i super, że Twój Maciuś taki grzeczniutki!!!!

Xeone mnie też to troszku przestraszło bo od ostatniego czasu jedziemy w gumie okazało się, że niby moje uczulenie było jedorazowym przypadkiem :-p ALE aby z tego tylko Majki nie było bo na razie nie chce!!!!

no policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:tak::-)
:baffled:ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego:eek:
a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.

U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio

a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.

U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio

:tak: Tak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.

Litera Y i Z poprzestawialy mi sie jak to naprawic???

Justyna już doszlam do tego dlaczego tak malo:tak:w zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek:tak::crazy:
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimno:wściekła/y:a jutro podobno ma padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam:tak:

Justyna już doszlam do tego dlaczego tak malo:tak:w zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek:tak::crazy:
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimno:wściekła/y:a jutro podobno ma padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam:tak:
to i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieci

reklama
Do góry