reklama
Donkat - moim zdaniem 100 zł wystarczy. Osobiście bym się wstrzymała z tym olejkiem jesli tak piszą. A rozgnieciony czosnek w zawiązanej chusteczce, którą można by do łózeczka przywiązać? Gdzieś blisko noska. My z rozliczeniami też na ostani moment, to już tradycja :-) Ale ten co zdaje ostatki ten piękny i gładki ;-)
Monia - oj, oj, oj edit: doczytałam, że jednak zwrot i to ładny :-)
Alusia - i ja życze wsyzstkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Życzę spokojnej nocki, dobranoc.
Monia - oj, oj, oj edit: doczytałam, że jednak zwrot i to ładny :-)
Alusia - i ja życze wsyzstkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Życzę spokojnej nocki, dobranoc.
Kasia a Ty gdzie się podziewasz??????? Jak tam Twój powrót na pocztę?????
No to jest koleżanka jako jedyna zauważyła moją nieobecność
A ja całe dnie spędzam u mamy tutaj w domu nie ma bardzo co robić R robi jak wiecie koło domu teściów. Rozkopał troszku ogródka, aby wodę podciągnąć i na ogród z małym nie wyjdę bo oszalałabym odciągając go ciągle od 1,5m dziury w ziemi Miałam już iść spać bo jestem wydojona z sił, ale nałóg zwyciężył!!!
Mój powrót na poczte umarł śmiercią naturalną nie było co się cieszyć i podniecać za wczasu :-( tak więc dalej jestem bezrobotną i szczęśliwą mamą i wiecie co taki stan mógłby trwać nawet do czasu kiedy to Kubuś nie pójdzie do przedszkola ciekawe co na to R.
Teściowa jednak ruszyła swoją zdolnośc kredytowa i złozyła wniosek o kredyt na remont domku wszystko zaczyna się układać!!!!
Nasz zwrot z US trafi do nas 5 maja taki mamy termin odebrania go z kasy US.
Majandra no widzisz jednak spotkanie się udało mama idealna okazała się normalną i super, że Twój Maciuś taki grzeczniutki!!!!
Xeone mnie też to troszku przestraszło bo od ostatniego czasu jedziemy w gumie okazało się, że niby moje uczulenie było jedorazowym przypadkiem ALE aby z tego tylko Majki nie było bo na razie nie chce!!!!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierzeno policzylam to jeszcze 2 razy i wyszlo że dostaniemy 760zl:-)
ale w zeszlym roku dostaliśmy więcej ciekawe dlaczego
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.
U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio
a ile macie pobranej zaliczki na podatek?? bo to od tego się bierze
Ja oddawałam jakoś na początku marca, więc do czerwca mogę czekać
Donka w zupełności wystarczy.
U Was też tak zimno? Młodemu zaczęło cieknąć z noska. Zaczynamy terapię BioaronemC i Sanosvitem, nawet nie myłam go zbytnio
Tak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.
Litera Y i Z poprzestawialy mi sie jak to naprawic???
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
lewy ctrl+Alt, chybaTak u Nas tez bylo nieza ciekawie na szczescie slonko grzalo.
Litera Y i Z poprzestawialy mi sie jak to naprawic???
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Justyna już doszlam do tego dlaczego tak malow zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimnoa jutro podobno ma padać
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam
u nas niby caly dzień slonko grzalo ale jak zawialo wiatrem to brrrrr...zimnoa jutro podobno ma padać
NO i jutro popoludniu wraca moja córunia z ,,wakacji":-):-):-)cieszę się bo się za nia stęsknilam
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieciJustyna już doszlam do tego dlaczego tak malow zeszlym roku bylam na macierzyńskim i stąd większy zwrot bo i większy zaliczek na podatek
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
chyba że cos źle policzylamale chyba nie bo my mamy maly ten podatek bo mojego jest 123zl a D 637zlto i tak mało mi się wydaje przy 2 dzieci
Podziel się: