reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
my w domu byliśmy każdą nockę,bo u mamy gościło się rodzeństwo,a dla nas miejsca nie zostało:-(Justyna Ty nasz najwytrwalsza "Nocna Marianno" ???Co u Ciebie gdzie się podziwasz ??? Wróciłaś już do domku czy jeszcze u Mamy jesteś???
nic mi nie mów o słodkościach Mateusz 3 dzien nie robi kupy. $ razy podchodzil i prawie z płaczem,ale jak tłumaczy się durnym dorosłym,że tak małe dziecko nie powinno jeść tyle słodkiego i proszę żeby nie dawali mu czekolady,bo nie nauczony do takich ilości, bo dupsko mu się zaklei to nie jażą. Łącznie z tatusiem a teraz młody popłakuje,bo pewnie skała mu się w dupce zrobiła. Wsadziłabym mu czopik glicerynowy,ale sama nie wiem...Byliśmy w Łodzi u rodziny męża. Wróciliśmy okrutnie zmęczeni. Maciuś był bardzo niegrzeczny. Miał straszne problemy z zasypianiem i przez cały pobyt jadł praktycznie same słodkości
my w domu byliśmy każdą nockę,bo u mamy gościło się rodzeństwo,a dla nas miejsca nie zostało:-(
nic mi nie mów o słodkościach Mateusz 3 dzien nie robi kupy. $ razy podchodzil i prawie z płaczem,ale jak tłumaczy się durnym dorosłym,że tak małe dziecko nie powinno jeść tyle słodkiego i proszę żeby nie dawali mu czekolady,bo nie nauczony do takich ilości, bo dupsko mu się zaklei to nie jażą. Łącznie z tatusiem a teraz młody popłakuje,bo pewnie skała mu się w dupce zrobiła. Wsadziłabym mu czopik glicerynowy,ale sama nie wiem...
O to faktycznie fatalnie ale znam to i ja, u mnie w rodzinie w ogóle patrzą na mnie jak na dziwoląga bo ja nie pozwalam małemu jeść " chipsów" o tak tym to mowię stanowcze NIEEEEE i tu nie ma zmiłuj się
czekoladkę też wydzielam choć nie powiem że nie daję, sama czasami kupuję dla Miśka kinderki ale z umiarem a nie paczkę na raz ale przeciez wyszyscy "inni " wiedzą lepiej tylko jak się maluszek męczy to już nie widzą może faktycznie pomóż mu tym czopkiem.
żeganam sie i ja bo jutro do pracy muszę rano wstać a tak bym sobie jeszcze tu posiedziała DOBREJ NOCKI życzę
KAsiu teściowa śpi;-)??? JAk nie to nalejemy jej też winka i wytłumaczymy co trzeba ;-);-);-);-)
A co tam będziesz nadrabiać były święta i ogólnie wszyscy się "po obżerali" ;-) a po za tym nic się nie działo ciekawego :-)
A teraz pisz co u Was????
To na winko zasłużyłaś ;-);-)
Nuśka czytam Ciebie z roześmianą gębą zajefana z Ciebie bbbabeczka co do snu teściowej to ona chodzi spać z kurami, ale winka nigdy nie odmówi ;-)
chyba nie jest przyzwyczajony spac wobcym domu? albo z nadmiaru emocji.
aco do slodkosci, to jemu tez sie cos nalezy z okazji swiat, przeciez codziennie tak nie ebdzie;-)
Majandra Donkat ma racje ;-) w końcu święta były coś się facetowi należy!!! Mój Kuba przez całe święta praktycznie odzywiał się samymi słodyczami z duża zasługą obu babć teraz są tego skutki bo drobi jak koza, ale jak to się mówi raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Agulka po prostu no coment!!! tutaj w polsze potrzeba głupiego skrawka papieru, aby zrobić coś dokładnie ręce opadają!!!! Co do koszulek to faktycznie zapłaciłaś jak za barszcz aż zazdroszcze, że macie w okolicy hiper Tesco u Nas jest tylko super Tesco
DZień dobry. Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieje ale w ostatnich dniach mam tak okropny ból głowy, ze nie mogę myslec normalnie.Wieczorem chciałam posiedzieć na BB ale nie dałam rady- i NUŚKA o 21:30 ci co powinni juz spali łacznie ze mną. Myslałąm tez że do winka się przyłaczę, ale niestety siął wyższa. Dzisiaj w pracy też jestem obecna ale tylko ciałem. Moze później uda mi się rozkręcićAGULKA kochana współczuję Wam perypetii paluszkowych.JUSTA, NUŚKA problem częstowania słodyczami u nas też jest i wczoraj poszły w ruch zwiekszone ilosci jabłka żeby "przepchać" dupinkęIZA dzięki za wieśći o d LUandzi- pozdrów ja od nas. Udało się wyciągnąć drzazgę?
witam sie z rana. Dzięki, że o nas pamiętacie :-) wczoraj byłam z mała na kontroli i już wszystko ok. Mam rozszerzać dietę stopniowo...
Agulka szkoda słów na tych naszych doktorów. życze Ci żebyś spotkala w końcu "prawdziwego" doktora z powołania, bo taki w dzisiejszych czasach to skarb. A nie chwaląc sie ja też wczoraj pokupiłam Wiktorii bluzeczki, spodenki i czapeczke w tesco :-) tylko ze tak mi sie podobały że kupilam dziesiec bluzek po 12zł, 2 pary spodni po 22 :-) acha i buciki w CCC jeszcze bo mi się bardzo podobały :-)
acha i jeszcze jak już tam byliśmy, bo obok jest media markt to zrobiliśmy sobie prezent na druga rocznice ( 16.04 :-)) i kupiliśmy lodówkę, nasza pierwsza za wlasna kase. 1500zl, z aristona, taka metalowa, ale sie normalnie juz ciesze jak ja przywioza :-) ale nie wiecie jaka to jest radocha jesli kupimy sobie albo małęj cos za własne pieniadze a nie czyjeś... dobra koncze bo powiecie ze sie chwale
Agulka szkoda słów na tych naszych doktorów. życze Ci żebyś spotkala w końcu "prawdziwego" doktora z powołania, bo taki w dzisiejszych czasach to skarb. A nie chwaląc sie ja też wczoraj pokupiłam Wiktorii bluzeczki, spodenki i czapeczke w tesco :-) tylko ze tak mi sie podobały że kupilam dziesiec bluzek po 12zł, 2 pary spodni po 22 :-) acha i buciki w CCC jeszcze bo mi się bardzo podobały :-)
acha i jeszcze jak już tam byliśmy, bo obok jest media markt to zrobiliśmy sobie prezent na druga rocznice ( 16.04 :-)) i kupiliśmy lodówkę, nasza pierwsza za wlasna kase. 1500zl, z aristona, taka metalowa, ale sie normalnie juz ciesze jak ja przywioza :-) ale nie wiecie jaka to jest radocha jesli kupimy sobie albo małęj cos za własne pieniadze a nie czyjeś... dobra koncze bo powiecie ze sie chwale
reklama
Podziel się: