reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja juz czysciutka, pachniutka...:-)
P tak usypial niunke, ze padl z nia. tylko sie przebral w pizame i to bylo jego mycie:rofl2:
faktem jest, ze sie u mamy nie wysypiamy, bo troche nam we 3 troje ciasno i goraco. ja mam najgorzej, bo spie w srodku i w dodatku na niewygodnym laczeniu:crazy:ale jak nam sie nie chce rozbierac na jedna noc 2 kanap, to tak jest:baffled:

winka sie chetnie dzis napije. przez swieta sobie popijalam i mi bardzo smakowalo po postnej przerwie:tak:

donkat czemu zmieniłas wisienki na biedronki?????????? Owocki były lepsze

oj, tak zmieniam te awatarki i wybieram najlepszy. mam jescze kilka w zanadrzu:-)
mowisz, ze wisienki lepsze??

Agulka naprawdę mi szkoda Adasia trzymam kciuki żeby nie była potrzebna kolejna operacja kurcze i tak Cię podziwiam silna jesteś babka bo ja to panikara jestem i ze wszystkiego robię mega tragedię aż czasami jestem zła sama na siebie.

a ja niee:no:

To się okaże w lipcu hihihi ale się cieszę że się spotkamy bo spotkamy się prawda???? Właśnie coś temat spotkania ucichł ???? Ustalmy jakieś konkrety???

O nie Donkat przestała świecić,:no::sorry: nawet nie uprzedziła, że zmyka:crazy::-(

samo mnie wywalilo, gdy odeszlam. czasem jak zamkne, to otwierajac ponownie jescze ejstesm zalogowana, a czasem samo mnie wytrzuca:baffled:

Witajcie:-):-):-)
widzę że tu dziś wesolo i alkoholowo:-D
Nuśka mąż nie śpi siedzi jak narazie w kotlowni ale jak przyjdzie to dam mu pilota:-D:laugh2:możesz mi już polać winka;-):tak:
Agulka trzymam kciuki za paluszek Adasia żeby się nie rozrósl i aby kolejny zabieg nie byl już potrzebny:no:
Donkat a mi się te biedroneczki podobają:tak:
Dostalam dziś pierwszy w życiu mandat:zawstydzona/y::szok:od straży miejskiej bo zaparkowalam auto w miejcu gdzie nie wolno bylo parkowac i polecialam z Mateuszkiem na zakupy a jak wrócilam to mialam juz blokadę na kole:eek::crazy:

reklama
Do góry