Donkat mniamuśne te wisienki;-) a czemu się nie stukają:-no: poprzednie to robiłyDonkat a mi się te biedroneczki podobają
reklama
Witajcie:-):-):-)
widzę że tu dziś wesolo i alkoholowo
Nuśka mąż nie śpi siedzi jak narazie w kotlowni ale jak przyjdzie to dam mu pilotamożesz mi już polać winka;-)
Dostalam dziś pierwszy w życiu mandatod straży miejskiej bo zaparkowalam auto w miejcu gdzie nie wolno bylo parkowac i polecialam z Mateuszkiem na zakupy a jak wrócilam to mialam juz blokadę na kole
To na winko zasłużyłaś ;-);-)
Donkat mniamuśne te wisienki;-) a czemu się nie stukają:-no: poprzednie to robiły
A o to Ci chodziło ;-):-):-):-)
donkat
Fanka BB :)
Jestem. Próbuję nadrobić. Ale chyba nie dam rady
pisz a nie nadrabiaj, szkoda czasu;-)
Donkat a mi się te biedroneczki podobają
Dostalam dziś pierwszy w życiu mandatod straży miejskiej bo zaparkowalam auto w miejcu gdzie nie wolno bylo parkowac i polecialam z Mateuszkiem na zakupy a jak wrócilam to mialam juz blokadę na kole
to bede zmieniac co ajkis czas, zeby kazda byla zadowlonajeszcze mam cos w zanadrzu dla wielbicieli siersciuchow;-)
a co do mandatu, to zawsze musi byc ten pierwszy razja mialam za predkosc
Donkat mniamuśne te wisienki;-) a czemu się nie stukają:-no: poprzednie to robiły
oj, ty dzis faktycznie marudna jestesjakos te mi sie bardziej podobaja niz te "stukajace sie".
to moze my sie stukniemy kileiszkami?
dokładnie i to;-);-);-)A o to Ci chodziło ;-):-):-):-)
donkat
Byliśmy w Łodzi u rodziny męża. Wróciliśmy okrutnie zmęczeni. Maciuś był bardzo niegrzeczny. Miał straszne problemy z zasypianiem i przez cały pobyt jadł praktycznie same słodkości
chyba nie jest przyzwyczajony spac wobcym domu? albo z nadmiaru emocji.
aco do slodkosci, to jemu tez sie cos nalezy z okazji swiat, przeciez codziennie tak nie ebdzie;-)
izabela352
dokladnie, uwazam ze 1,5 roczny maluch guzik rozumie z tego co sie do niego mowi wtedy kiedy jest wsciekly i placze. moze inaczej juz jest z kilkuletnia dziewczynka ale w tej kwestii nie mam zbyt wielkiego doswiadczeniaWg mnie takie olewanie dziecka czasem jest gorsze od klapsa :-( Iza ma racje co pisze dziecko może się poczuć niezrozumiałe i po czasie w ogóle straci do Nas zaufanie.
agulka- wspolczuje przyzyc.
luandzia sie dzisiaj odezwala. z zuzia juz lepiej choc nie do konca. jutro jada znowu do lekarza. a z nasza bbkolezanka nieciekawie. wczoraj byla na pogotowiu na kroplowce. dzisiaj miala wizyte u lekarza ale nic jeszcze nie wiem.
Byliśmy w Łodzi u rodziny męża. Wróciliśmy okrutnie zmęczeni. Maciuś był bardzo niegrzeczny. Miał straszne problemy z zasypianiem i przez cały pobyt jadł praktycznie same słodkości
Maciuś też sobie zrobił święta
reklama
Podziel się: