reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witajcie:-):-):-)
widzę że tu dziś wesolo i alkoholowo:-D
Nuśka mąż nie śpi siedzi jak narazie w kotlowni ale jak przyjdzie to dam mu pilota:-D:laugh2:możesz mi już polać winka;-):tak:

Dostalam dziś pierwszy w życiu mandat:zawstydzona/y::szok:od straży miejskiej bo zaparkowalam auto w miejcu gdzie nie wolno bylo parkowac i polecialam z Mateuszkiem na zakupy a jak wrócilam to mialam juz blokadę na kole:eek::crazy:

To na winko zasłużyłaś ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D

Jestem. Próbuję nadrobić.:szok: Ale chyba nie dam rady:no:

pisz a nie nadrabiaj, szkoda czasu;-)

Donkat a mi się te biedroneczki podobają:tak:
Dostalam dziś pierwszy w życiu mandat:zawstydzona/y::szok:od straży miejskiej bo zaparkowalam auto w miejcu gdzie nie wolno bylo parkowac i polecialam z Mateuszkiem na zakupy a jak wrócilam to mialam juz blokadę na kole:eek::crazy:

to bede zmieniac co ajkis czas, zeby kazda byla zadowlona:-D:-Djeszcze mam cos w zanadrzu dla wielbicieli siersciuchow;-)

a co do mandatu, to zawsze musi byc ten pierwszy raz:tak:ja mialam za predkosc:zawstydzona/y:

Donkat mniamuśne te wisienki:tak::tak:;-):-D:-D a czemu się nie stukają:sorry::-:)no::no::no: poprzednie to robiły:sorry::tak::tak::tak:

oj, ty dzis faktycznie marudna jestes:-Djakos te mi sie bardziej podobaja niz te "stukajace sie".
to moze my sie stukniemy kileiszkami?:sorry:

Byliśmy w Łodzi u rodziny męża. Wróciliśmy okrutnie zmęczeni. Maciuś był bardzo niegrzeczny. Miał straszne problemy z zasypianiem i przez cały pobyt jadł praktycznie same słodkości:wściekła/y:

chyba nie jest przyzwyczajony spac wobcym domu? albo z nadmiaru emocji.
aco do slodkosci, to jemu tez sie cos nalezy z okazji swiat, przeciez codziennie tak nie ebdzie;-)

Wg mnie takie olewanie dziecka czasem jest gorsze od klapsa :-( Iza ma racje co pisze :tak: dziecko może się poczuć niezrozumiałe i po czasie w ogóle straci do Nas zaufanie.
dokladnie, uwazam ze 1,5 roczny maluch guzik rozumie z tego co sie do niego mowi wtedy kiedy jest wsciekly i placze. moze inaczej juz jest z kilkuletnia dziewczynka ale w tej kwestii nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia :baffled:

agulka- wspolczuje przyzyc.

luandzia sie dzisiaj odezwala. z zuzia juz lepiej choc nie do konca. jutro jada znowu do lekarza. a z nasza bbkolezanka nieciekawie. wczoraj byla na pogotowiu na kroplowce. dzisiaj miala wizyte u lekarza ale nic jeszcze nie wiem.

reklama
Iza dzieki na newsa od Luandzi, kurcze niech słonko sie do Was dziewczyny usmiechnie i trzymam kciukasy by było wszystko ok z Zuzią i Toba i oczywiście kruszynką

Do góry