reklama
Pytam o to samo:-)?Klavell - jestes nasza duszyczko:-) dziekuje za zyczenia:-)- Co slychac? a jak mieszkanko?
No i dlaczego juz do nas nie zaglądasz:-
Nigdy wcześniej tego nie słyszałam ale faktycznie do tego tylko dobre winko i można utonąć w morzu łez fakt że ten kawałek pasuje do WAS razem jest ciężko ale osobno jeszcze gorzej
"Znów mnie zabijasz
Czy nadal jestem obecny w twoich myślach?
Umiałaś mnie pocieszyć
Teraz mnie dołujesz
Gdybym
miał odejść
od mojej miłości
czy mógłbym się znów śmiać?
Gdybym miał
odejść od ciebie
czy mógłbym się znów śmiać?"
Oj Nuska - teraz to mnie zaszylasNigdy wcześniej tego nie słyszałam ale faktycznie do tego tylko dobre winko i można utonąć w morzu łez fakt że ten kawałek pasuje do WAS razem jest ciężko ale osobno jeszcze gorzej
"Znów mnie zabijasz
Czy nadal jestem obecny w twoich myślach?
Umiałaś mnie pocieszyć
Teraz mnie dołujesz
Gdybym
miał odejść
od mojej miłości
czy mógłbym się znów śmiać?
Gdybym miał
odejść od ciebie
czy mógłbym się znów śmiać?"

Ostatnia edycja:
Witam się jajeczkowo 
Hruda ta muza ma coś w sobie
zgadzam się z Nuśką dobre winko i wieczór gotowy.
Zapytam z ciekawości czy Enigma i Era to również Twoje klimaty??? Bo ja uwielbiam ich muze.
Klavell dziękuje za życzenia
jednak byłoby miło gdybyś wpadała częściej i to nie w okolicach świąt na złożenie tylko życzeń
;-) ucałowania dla Hanifki!!!

Hruda ta muza ma coś w sobie

Zapytam z ciekawości czy Enigma i Era to również Twoje klimaty??? Bo ja uwielbiam ich muze.
Klavell dziękuje za życzenia

Ostatnia edycja:
Hruda wymiatasz tym zdjęciem 

My już po kościele
byłam bardzo mile zaskoczona bo Kuba był baaardzo grzeczny!!! Aż sama byłam zdziwiona
o co kaman z moim dzieckiem. Grzecznie trzymał koszyczek i stał przy mamie
wychodzi na to, że potrafi zaskakiwać.

My już po kościele

Wesołych Świąt,
Smacznego Jajka
Mokrego Dyngusa!!!
Smacznego Jajka
Mokrego Dyngusa!!!
Ostatnia edycja:
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
u nas sie zrobilo zimno, bbrrr! zrezygnowlalam z ubrania Julitke w sukienke do kosciola i poszla w spodniach, zeby bylo cieplej. a ja aptrze, a P kuzynka- wariatka wg mnie, wziela swoja corke ( 20m-cy) bez czapeczki
kiedsy to dziecko juz biegalo bez rajtuzek po dworze, a wy sie dziwilyscie, ze moja niunka w samych rajtuzkach
Julitka byla baaardzo grzeczna w kosciele. moze dlatego, ze akurat byla to pora drzemki i byla juz spaiaca? nie weim
poszlysmy wczesniej, zeby sie oswoila z klimatem. pozachwycala sie na caly glos swiecami i zyrandolami
potem siedziala grzecznie na kolankach i patrzyla. swoj koszyczek trzymala caly czas w raczkach i nie puscila ani na moment
jestem z niej dumna
:-)
dziekujemy za wszystkie zyczonka, my rowniez
Zyczymy wszystkim BB-onom i rodzinkom spokoju i radosci w te Swieta, aby zadne nieprzewidziane sytuacje nie zakłóciły atmosfery pełnej miłosci i szczescia...
u nas sie zrobilo zimno, bbrrr! zrezygnowlalam z ubrania Julitke w sukienke do kosciola i poszla w spodniach, zeby bylo cieplej. a ja aptrze, a P kuzynka- wariatka wg mnie, wziela swoja corke ( 20m-cy) bez czapeczki

Julitka byla baaardzo grzeczna w kosciele. moze dlatego, ze akurat byla to pora drzemki i byla juz spaiaca? nie weim

poszlysmy wczesniej, zeby sie oswoila z klimatem. pozachwycala sie na caly glos swiecami i zyrandolami

jestem z niej dumna

dziekujemy za wszystkie zyczonka, my rowniez
Zyczymy wszystkim BB-onom i rodzinkom spokoju i radosci w te Swieta, aby zadne nieprzewidziane sytuacje nie zakłóciły atmosfery pełnej miłosci i szczescia...
Podziel się: