A ja wlasnie wrocilam z opery Madama Butterfly - obsada, reżyseria, aktorzy - GDAŃSK, GDYNIA, SOPOT - trojmiasto.pl i na ostatniej arii mialam lzy w oczach...to za duzo na moje skolatane nerwy...
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudzia szalejesz widzę, a to Gepertka,a to łopera
Donka jak na 18 kuzynki dasz więcej to ile dasz na komunię,czy 18 chrześniaka/cy lub na jakiś ślub? Nie ma co szaleć.
Donka jak na 18 kuzynki dasz więcej to ile dasz na komunię,czy 18 chrześniaka/cy lub na jakiś ślub? Nie ma co szaleć.
Hruda znam tą opere czytałam w ogóle ksiązkę "Dama kameliowa" a to jak się nie mylę to samo ostatnia scena tzn scena śmerci tej kurtyzany???? Oj kobietko szalejesz szalejesz, ale w pozytywnym znaczeniu tego slowa i bardzo dobrze!!!
Agulka Ty szczęściaro!!!! Ale super, że ktoś ją kupił.
Donkat mam nadzieję, że jak już pojedziemy to Kuba będzie mega grzeczny wczoraj byliśmy na cmentarzu u babci zaniosłam jej bukiecik kwiatów i zapaliłam wkład. Kuba szedł całą drogę na nóżkach co prawda były strajki "mama nie" i wyrywał rękę, ale jestem stanowcza i nie puściłam
Moniu gra rewelka!!!!
Justynka ja to już nie pamiętam co to znaczy wypad ze znajomymi na piwko czy na disco kiedy koleżanka z dawnych dobrych lat czyt imprezowych lat, odwiedziła mnie i zaczęła opowiadać co wyprawia jak i gdzie się bawi to doszłam do wniosku, że ja taka stara babcia przy niej jestem, po prostu nie chce mi się
Co do ilości znajomych zgadzam się :-( też mi tu ich niedostatek :-(
Agulka Ty szczęściaro!!!! Ale super, że ktoś ją kupił.
Donkat mam nadzieję, że jak już pojedziemy to Kuba będzie mega grzeczny wczoraj byliśmy na cmentarzu u babci zaniosłam jej bukiecik kwiatów i zapaliłam wkład. Kuba szedł całą drogę na nóżkach co prawda były strajki "mama nie" i wyrywał rękę, ale jestem stanowcza i nie puściłam
Moniu gra rewelka!!!!
Justynka ja to już nie pamiętam co to znaczy wypad ze znajomymi na piwko czy na disco kiedy koleżanka z dawnych dobrych lat czyt imprezowych lat, odwiedziła mnie i zaczęła opowiadać co wyprawia jak i gdzie się bawi to doszłam do wniosku, że ja taka stara babcia przy niej jestem, po prostu nie chce mi się
Co do ilości znajomych zgadzam się :-( też mi tu ich niedostatek :-(
Witam i ja! Wczoraj dzień mi zleciał jak szalony do południa zakupy jak mała spała to sprzątanie a po tem pojechaliśmy do Kudowy do teścia na cmentarz i dziadków M porobić porządki na grobach. Przy okazji skoczyliśmy di Czech na zakupy przede wszystkim alkoholowe;-) ale i po serek smażony i masełko pomazankowe mnim mniam a wieczorem jak już obejrzałam moment prawdy i tylko miłość to sił zabrakło i padłam spać.
Co do zakupów to w sklepach typu l`eclerc itp mała zawsze jeździ w koszu albo w swoim wózku protestuje tylko przy kasie jak trzeba stać w kolejce ale tu jej się nie dziwię Natomiast w centrach handlowych biega sama tzn któreś z nas biega za nią ale nigdy jej nie spuszaczamy z oczu
Co do braku znajomych to faktycznie po narodzinach małej nasze kontakty się ograniczyły ale wynika to z tego że większość znajomych też powiększyła swoje rodzinki. Teraz jak już coraz cieplej to życie towarzyskie wraca do normy;-) bo można z dzieciakami gdzieś posiedzieć przy piwku u nas na osiedlu są 2 lokale z ogródkiem i placem zabaw dla dzieci i często z nich właśnie korzystamy:-) ale tak na stałe to mamy tylko 2 rodzinki z którymi bardzo często się spotykamy można powiedzieć regularnie z tym że jedni są bedzietni a drudzy mają 5 letnią córeczkę.
Co do zakupów to w sklepach typu l`eclerc itp mała zawsze jeździ w koszu albo w swoim wózku protestuje tylko przy kasie jak trzeba stać w kolejce ale tu jej się nie dziwię Natomiast w centrach handlowych biega sama tzn któreś z nas biega za nią ale nigdy jej nie spuszaczamy z oczu
Co do braku znajomych to faktycznie po narodzinach małej nasze kontakty się ograniczyły ale wynika to z tego że większość znajomych też powiększyła swoje rodzinki. Teraz jak już coraz cieplej to życie towarzyskie wraca do normy;-) bo można z dzieciakami gdzieś posiedzieć przy piwku u nas na osiedlu są 2 lokale z ogródkiem i placem zabaw dla dzieci i często z nich właśnie korzystamy:-) ale tak na stałe to mamy tylko 2 rodzinki z którymi bardzo często się spotykamy można powiedzieć regularnie z tym że jedni są bedzietni a drudzy mają 5 letnią córeczkę.
Hrudzia szalejesz z tym wychodnym, ale się cieszę, że masz taka mozliwosc i nie ukrywam że troszeczkę zazdroszczę
Mały ma nadal lekki katarek i powoli zaczynam sie zastanawiac czy to nie alergiczne wiosna juz jest więc może się zacznie kichanie....... choć nikt u nas nie ma na nic alergii.
Małego staram się trzymac za rączkę na spacerze, ale jak jestesmy w parku czy na drodze już przy domu to biega sam
A nie pochwaliłam się. Mój syneczek dziś po raz PIERWSZY przespał cała noc bez pobudki, od 20 do 5:30 jednym ciągiem. Mam nadzieję, że będzie juz tak coraz częściej
Mały ma nadal lekki katarek i powoli zaczynam sie zastanawiac czy to nie alergiczne wiosna juz jest więc może się zacznie kichanie....... choć nikt u nas nie ma na nic alergii.
Małego staram się trzymac za rączkę na spacerze, ale jak jestesmy w parku czy na drodze już przy domu to biega sam
A nie pochwaliłam się. Mój syneczek dziś po raz PIERWSZY przespał cała noc bez pobudki, od 20 do 5:30 jednym ciągiem. Mam nadzieję, że będzie juz tak coraz częściej
Ostatnia edycja:
Hellouł!
No tak jakos wyszlo- kulturalny tydzien: gepert, areopag i wczoraj opera.Ale to na tyle...teraz siegnelabym cos z nizszej polki - jakas sensowna impreza mi sie marzy
Od rana jezdze za watrobka wieprzowa - robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic
A klimaty bez zmian...tzn ciche dni - jak dla mnie git bo przynajmniej nie dowiem sie paru nowosci na swoj temtat jak to ja do d...y jestem
No tak jakos wyszlo- kulturalny tydzien: gepert, areopag i wczoraj opera.Ale to na tyle...teraz siegnelabym cos z nizszej polki - jakas sensowna impreza mi sie marzy
Od rana jezdze za watrobka wieprzowa - robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic
A klimaty bez zmian...tzn ciche dni - jak dla mnie git bo przynajmniej nie dowiem sie paru nowosci na swoj temtat jak to ja do d...y jestem
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a Studencką kupiłaś Justynce??Przy okazji skoczyliśmy di Czech na zakupy przede wszystkim alkoholowe;-) ale i po serek smażony i masełko pomazankowe mnim mniam .
Ja robię na drobiowej, jest delikatniejszy.Od rana jezdze za watrobka wieprzowa - robie pasztet - pasztet bez watrobki - nie przejdzie a nigdzie nie ma...szkoda ze na allegro nie mozna zamowic
Pewnie,że przymknięty dziób jest lepszy niż ten bezsensownie ciafoczący tylko te ich miny
Ale ja nie znalalam zadnej a kolejki jak za komunyJa robię na drobiowej, jest delikatniejszy.
A tak w ogole Carioca - to moze wybierzemy sie po swietach na spacerek? Taka mobilizacja na poprawe nastroju he?:-)
a Studencką kupiłaś Justynce??
Nie nie kupiłam bo sama jej niecierpię
Ja za to od rana latam po sklepach na szczęście w mięsnym złożyłam zamówienie we wtorek więc tylko weszłam dałam kase i zabrałam co moje przed chwilą zaliczyłam warzywniak i nie wiem czy wszystko kupiłam a przede mną jeszcze spożywka ale tam to już drobne pierdoły;-) właśnie koleżanka mi przywiozła wsiowe jajeczka więc najważniejsze już chyba mam
reklama
Agulka właśnie oglądam czapeczke jest PRZEŚLICZNA!!!!!! Bardzo Ci dziękuje!!!! Jak będę miała okazje się zrewanzować jakimś zakupem to z miłą chęcią!!!! Szkoda że nie ma takiej emitonki, ale <przesyła ogromnego buziaka> A katarek Adasia może go jeszcze trzyma po prostu???
Hruda oj już czuje smak tego pasztetu uwielbiam takie klimaty
Hruda oj już czuje smak tego pasztetu uwielbiam takie klimaty
Podziel się: