reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witajcie dziewczyny!!! Dzisiaj bylam pierwszy raz u lekarza ktorego sobie wybralam juz na stale. Wyniki krwi mam dobre wiec juz jestem troche spokojniejsza w moczu mam liczne bakterie ale prawdopodobnie z tego ze mam silne uczulenie prawdopodobnie na olejek i mydlo(dziwne nigdy nie bylam na nic uczulona) taka byla opinia dermatologa.
I dostalam lekkie uplawy. Nie robil mi usg tylko umowil mnie dopiero na 7 lutego, dopiero wtedy zobacze swoja fasolke pierwszy raz. :-)
Nie moge sie doczekac napewno wy tez. Boze jeszcze tyle czasu musze czekac:dry: A co tam u was ciekawego slychac ?

Hej,
muszę wam powiedzieć że w pierwszej ciąży co chwila miałam jakieś zakażenia i inne dziadostwa ( grzybica, drożdżyca). Pani doktor mi wtedy powiedziała że to normalne w ciąży. Teraz mam małe upławy i zastanawiam się czy już mnie dopadło jakieś cholerstwo. W piątek idę na wizytę więc się dowiem:-) . Zobaczę też moje maleństwo. Panicznie się obawiam że mi powiedzą "ciąża urojona". Już mam jakąś schizę :zawstydzona/y: .
Trzymajcie się cieplutko za brzuszki :-D !!!

tygrysek najśmieszniejsze jest to że ja to przerabiam właściwie po raz trzeci...:-( Ale teraz jestem bardziej skołowana niż za piewszym razem. Boję się też po tym poronieniu (6tc). Chyba najgorszy moment mam za sobą (psychicznie ciężko znoszę ten tydzień, ale jutro zaczynam już 7 tc).
Mam nadzieję że w piątek ginka mi powie że wszystko jest cacy i będę się już tylko cieszyła :-) .
Ale jak tu dotrwać do piątku...

nie mam niestety możliwości zeby pokazać moje zdjęcie usg:( co do upławów to ja też jakieś miałam i gin mi zapisała jakąś globulkę, przeszło mi na dwa dni i znowu wróciło nie mam pojęcia co to moze być
czuje sie dzisiaj potwornie zmęczona ruszać sie nie mam siły
a Wy jak tam pełne werwy??

czesc babeczki
ja dzis tez bylam u gina :) I widzialam bijace serduszko :)
I wyszlo ze jestem w 7 tygodniu i 1 dniu ;)
Moje male ma cale 10 milimetrow;) wiec moge powiedziec ze mam centymetrowe dziecko
Niestety moja ginka, orznela mnie, bo wziela wiecej kasy niz zwykle, ale moja wina, bo jak sie pytalam co sie stalo ze mnie nie bylo na badaniu okresowym, to powiedzialam ze mieszkam w anglii teraz..
No i niestety nie dostalam kurcze zdjecia usg... I zla jestem troszke na to ;) Ale wszystko jest jak najbardziej w porzadku i strasznie sie z tego ciesze :)

I wypad z przyjaciolka tez wyszedl :)

tylko padam na ryjek...

Wiec widzisz melek, nie przejmuj sie w ogole :) bedzie dobrze :)

nie mam niestety możliwości zeby pokazać moje zdjęcie usg:( co do upławów to ja też jakieś miałam i gin mi zapisała jakąś globulkę, przeszło mi na dwa dni i znowu wróciło nie mam pojęcia co to moze być
czuje sie dzisiaj potwornie zmęczona ruszać sie nie mam siły
a Wy jak tam pełne werwy??

Ja dzisiaj prasowałam jakies pół godzinki i byłam taka zmęczona po tym jakbym niewiem co robiła :confused:

Witajcie dziewczyny!!! Dzisiaj bylam pierwszy raz u lekarza ktorego sobie wybralam juz na stale. Wyniki krwi mam dobre wiec juz jestem troche spokojniejsza w moczu mam liczne bakterie ale prawdopodobnie z tego ze mam silne uczulenie prawdopodobnie na olejek i mydlo(dziwne nigdy nie bylam na nic uczulona) taka byla opinia dermatologa.
I dostalam lekkie uplawy. Nie robil mi usg tylko umowil mnie dopiero na 7 lutego, dopiero wtedy zobacze swoja fasolke pierwszy raz. :-)
Nie moge sie doczekac napewno wy tez. Boze jeszcze tyle czasu musze czekac:dry: A co tam u was ciekawego slychac ?

Ty to przynajmniej zostałaś umówiona Ja na następnej wizycie dopiero dostanę skierowanie na usg ale pewni pójde zrobić sobie prywatnie bo państwowo pewnie będzie trzeba długo czekać

Ja już po wizycie...widziałam fasolkę aż się popłakałam:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: odrazu cytologię mi zrobili...ale jedno jest "ale"Muszę zmienić lekarza bo za następną wizytę będę musiała placić:wściekła/y: A w tej chwili wolę coś Oleńce kupić na dupę bądź zabawkę.....:tak: I znowu będę musiała na samolocie siedziec:no: :no:

Edzia to chodziłaś prywatnie ?????? Ja miałm chodzić prywatnie ale siostra powiedziała że przecież mogę chodzić państwowo a prywatnie chodzić sobie raz za czas

o co chodzi z tym samolotem :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ??????

reklama
Dziewczynki !
tak sobie pomyślałam że powinnyśmy założyć wątek ze zdjęciami naszych maluszków. Co Wy na to ?

Do góry