reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

mi sie wydaje ze wlansie kolo 6-7 zaczyna widac, wiec moze ;)

Melek, a ty moze jestes z Wielkopolski w ogole? Ja jestem z Konina ( jakby co;) )

Witam wszystkie nowe dziewczyny, zaraz was dodam do listy :)
ja sie umowilam do ginki ( bo facetowi sie nie dam dotknac :p) na 12.15.
Zobaczymy co sie okaze...mam nadzieje ze nie pusty pecherzyk, bo to by mnie zdolowalo juz chyba bardziej, niz wiadomosc o ciazy na poczatku ;) :p

Maggi :) Super jesli okazaloby sie ze to blizniaki :) A ty wolalabys wlasnie dwojke czy pojedynczo ? :)

camy, nic sie nie martw. Zobaczysz ze bedzie wszystko ok, nastawienie dziala cuda :)

Tygrysek, co do ubran. ja najchetniej chodzilabym tylko w takich luznych dresowych spodenkach, bo normalnie czuje ucisk. No wlasnie co tu zrobic. Ciazowe zbyt duze, ale normalne juz nie wpasuja sie... A moze spodnice ? Takie na gumce albo rozciagliwe? Musze nad tym pomyslec...

Tolka, czyzbys tak na meza dzialala? :p

reklama
Witam nowe wrzesniówkowe mamusie :-) trzymacjie się cieplutko :laugh2:

a ja się martwię tym, że za szybko przestaje się mieścić w moje ubranka, kupiłam sobie dzisiaj ciazowe spodnie i śliczną czekoladową tunikę tylko to jeszcze nie na teraz,w co ja się teraz będę ubierała do pracy. zawsze miałam sterczący brzuch ale nosiłam majtki korygujące i dało sie wciągnąć a teraz sterczy

tygrysku Ja też mam ten sam problem nie mam w czym chodzić, po domu mam spodnie dresy a na wyjście chodzę w spodniach które są już na ściusku:confused: tylko Ja mam ten plus że nie pracuję:happy:
w sumie to nie wiem co mam Ci poradzić bo nie wiem jaki preferujesz styl ubierania bo jesli ubierałas sie elegancko i wszystko dopasowane to teraz bedzie trudno tak chodzić bo nie możesz uciskać brzuszka :baffled: :baffled:

A ja dziś idę pierwszy raz do lekarza:tak: Trochę się boję...ale mam nadzieję że wszystko jest ok.i mam cichą nadzieję że to będzie jeden pęcherzyk:tak: Jak widzę na suwaczki dziś pełne 6t.Chyba jeszcze nie będzie serduszka widać?W którym widać?

Edzia napewno bedzie wszystko w porządku, a co do serduszka to różnie bywa niektórzy mają juz słyszalne w 8 tyg. a niektóre dopiero w 10 tyg.

ja sie umowilam do ginki ( bo facetowi sie nie dam dotknac :p) na 12.15.
Zobaczymy co sie okaze...mam nadzieje ze nie pusty pecherzyk, bo to by mnie zdolowalo juz chyba bardziej, niz wiadomosc o ciazy na poczatku ;) :p

Tolka, czyzbys tak na meza dzialala? :p

Harsharani nie martw się trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją fasolinkę i napewno pęcherzyk bedzie pełny i dzidziuś na końcu niego

a co do męża to nie działam tak na niego tylko po Naszym ślubie czyli 14.10.2006 tydzień leżał w łóżeczku bo miał coś na oskrzelach i nie wykurował się dobrze bo już nie mógł w domu wysiedzieć i poszedł do pracy i do tego jeszcze ta pogoda daje w dupę i cały czas jest przeziębiony i go bardzo kaszle:szok: :szok: :szok: :szok:

Moja siostra ostatnio powiedziała do Mnie że jeśli ktośby nie wiedział że jestem w ciąży to widać po Mnie odrazu że jestm bo przybrałam na siebie troszkę ale wszędzie nie tylko biust i brzuszek ale i ramiona, na buzi zrobiłam się okrąglejsza i cera Mi się zmeniała na ładniejszą

Macie też tak ????? czy tylko biust Wam sie powiększył ?????

Majandra ja to samo, wcale mnie nie przybyło, cycki ciągle tej samej wielkości, wczoraj się oglądałam pół godziny i powiększenia w żadnym miejscu nie zauważyłam,
jeszcze trzeba poczekać na zmianę garderoby:)

Do ilu tygodni jest mozliwe samoistne poronienie?

W poniedzialek ide do gin,jesli sama mi nie da skierowania na usg czy mam o nie prosic? Bo nie wiem czy warto,czy ja juz tam cos zobacze,jestem w 7 tyg.

słyszałam że do 3 miesiąca
a jeśli chodzi o usg to gin w odpowiednim czasie Ci da skierowanie na usg, Ja jak byłam pierwszy raz na badaniu to lekarka powiedziała że ciąża jest 8-9 tygodniowa i jeszcze nie dała Mi skierowania na usg, powiedział że proszę przyjść za miesiąc i zobaczymy

Majandra ja to samo, wcale mnie nie przybyło, cycki ciągle tej samej wielkości, wczoraj się oglądałam pół godziny i powiększenia w żadnym miejscu nie zauważyłam,
jeszcze trzeba poczekać na zmianę garderoby:)

Blimka i majandra powinnyście się cieszyć że jak narazie jesteście takie same jak byłyście, przynajmniej nie musiacie się martwić w czym bedziecie chodzić a wszystko przyjdzie w swoim czasie ;-)

reklama
Do góry