reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj Majandra każdy ma czasem gorszy dzień, nie łam się, pomyśl że są ludzie którym jest znacznie gorzej
myśl pozytywnie to dzidziusiowi potrzebne!! ;)

reklama
witam, troche sie stlamsilam w domu po napisaniu ostatniego posta, chyba sie nie ciesze juz tak bardzo jak na samym poczatku. biore wszystkie leki tak jak kazala gin, a krwawienie nie ustepuje...czuje ze nawet cosik pobolewa mnie podbzrusze. wizyte mam dopiero za dwa tygodnie, a wczesniej tylko jesli zacznie sie cos dziac. tylko ze przez caly czas cos sie dzieje!!! dzis tesciowa zabronila mi nawet odkurzac!? to juz chyba lekka przesada!
ale ciesze sie waszym szczesciem, razem z wami.
pozdrawiam serdecznie

No no no, nie ma mnie kilka dni a tu tyle nabazgrałyście ;) nie doczytam się, więc gratuluję nowym wrześnióweczkom :)
guska35 - trzymam kciuki, żeby krwawienie ustało i wszystko sie unormowało
tolka 23 - no grudzień zawsze jest takim miesiącem... w mojej rodzinie połowa ludzi to z września więc coś w tym jest

Witaj Guska!
Skontaktuj sie jak najszybciej z lekarzem, ja bym na Twoim miejscu nie czekala 2 tygodni, bo strach. Ale mysl pozytywnie, mam nadieje ze to nic powaznego.
Dziewczynki, ja dzis pierwszy raz poszlam do lekarza, ale na 'prawdziwe' badani dopiero za 2 tyg. Ponoc teraz jest jeszcze za wczesnie. Moje bole brzucha tez nie ustepuja, ale ponoc to normalne i ma pomoc no-spa forte (tyl ze bralalam ja w niedziele i nic mi nie pomogla).
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie:)

Ja już po wizycie...widziałam fasolkę aż się popłakałam:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: odrazu cytologię mi zrobili...ale jedno jest "ale"Muszę zmienić lekarza bo za następną wizytę będę musiała placić:wściekła/y: A w tej chwili wolę coś Oleńce kupić na dupę bądź zabawkę.....:tak: I znowu będę musiała na samolocie siedziec:no: :no:

reklama
ja też mam zdjęcie z usg ale widaćtylko przecinek troche szerszy w miejscu gdzie chyba jest głowa:)
poza tym właśnie wróciłam od lekarki zmieniłam na irlandzką i bardzo się cieszę bo jest o wiele lepsza niż ta polska u której byłam na początku
dała mi list polecający i numery tel. do szpitali żebym sobie wybrała gdzie chce rodzić i teraz muszę sie zapisać do szpitala na pierwszą wizytę gdzie mi poprowadzą ciążę i szkołę rodzenia:)

Do góry