reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Teraz mama ma problemy z ciśnieniem:-(prawie caly czas bierze tabletki bo ma często nadciśnienie,wysoki puls i strasznie boli ja glowa:-(dzięki za pamięć:-)

a zawsze miaal ku temu sklonnosci, czy nagle sie tak pojawilo? moze wzwiazku z przekwitem? czy moze warto zrobic jakies szczegolowe badania glowy?

reklama
a zawsze miaal ku temu sklonnosci, czy nagle sie tak pojawilo? moze wzwiazku z przekwitem? czy moze warto zrobic jakies szczegolowe badania glowy?
to się tak nagle pojawilo:-(miala robione wszystkie badanie i nic nie wyzlo bierze tylko jakieś tabletki na ciśnienie po których czuje sie lepiej

Nuśka ma zarąbistą pamięć i to mnie ujmuje, że o każdym pamieta :tak: pytałaś kiedyś o noge mojej mamy równieź dziękuję, za pamięć. Z nogą jest dobrze :tak: praktycznie pomału zapomina, że miała ją złamaną. A jak noga Twojej mamy kiedy będą te rehabilitacje????

Moniu nakłoń mame do badań. Warto je zrobić choćby nawet dla spokojnego snu :tak:

Moniu a mama nosi okulary??? Jeżeli nosi to czy robiła pomiar ciśnienia w oczach??? Od zbyt dużego mogą wystepować bóle głowy

ale masz pamięć:szok::tak:no więc kiedyś bylo podejrzenie o guza pod pachą ale po jakimś czasie to zniklo. Teraz mama ma problemy z ciśnieniem:-(prawie caly czas bierze tabletki bo ma często nadciśnienie,wysoki puls i strasznie boli ja glowa:-(dzięki za pamięć:-)
bol glowy moze miec piec tysiecy przyczyn, stres, wlasnie nadcisnienie, zmiany pogody... lepiej niech zrobi badania. EEG na poczatek a potem ewentualnie TK.
a tak wogole to witam sie wieczorowa pora :-)

a te balerinki sa wygodne? z tego co pamietam, to jak kiedys dotykalam, to strasznie sztywne byly i niskie w podbiciu:baffled:

Wiesz mnie się wydają wygodne:tak: a mała za nim zdecydowałam sie na zakup przemieżyła 4 długości sklepu w nich i była zadowolona a wręcz nie chciała ich zdjąć więc mam nadzieję że będzie ok;-)

Przepraszam że znowu z innej beczki, ale powiedzcie mi czy słyszałyście o tym że w hipermarketach kradną dzieci?? u nas w Auchan byl taki przypadek ( moze Monia słyszałaś?) ze babcia wybrała sie na zakupy z wnukiem i przy kasie ona wykladala a dziecko jak to dziecko biegalo jak szalone... w pewnym momenie dziecka nie ma, babcia w ryk, ochrona pozamykala caly sklep. dziecko znaleźli uspione i ogolone w przebieralni. jak to uslyszalam to mialam takie ciarki na plecach ze masakra. to podobno jest jakas grupa, ci obserwuja, ci biora, ci pilnuja, az strach pomyslec co by było gdyby....:eek:

Przepraszam że znowu z innej beczki, ale powiedzcie mi czy słyszałyście o tym że w hipermarketach kradną dzieci?? u nas w Auchan byl taki przypadek ( moze Monia słyszałaś?) ze babcia wybrała sie na zakupy z wnukiem i przy kasie ona wykladala a dziecko jak to dziecko biegalo jak szalone... w pewnym momenie dziecka nie ma, babcia w ryk, ochrona pozamykala caly sklep. dziecko znaleźli uspione i ogolone w przebieralni. jak to uslyszalam to mialam takie ciarki na plecach ze masakra. to podobno jest jakas grupa, ci obserwuja, ci biora, ci pilnuja, az strach pomyslec co by było gdyby....:eek:

O rany :szok::szok::szok:

reklama

:szok::szok::szok::szok::szok:Julitka czesto biega po markecie i sie oddala od nas, mimo ze staramy sie miec ja na oku:szok::szok::szok:

tym "milym" akcentem sie zegnam, paappa!

Do góry