No melduję się i ja zazdroszczę Wam tej super pogody bo u nas niby ciepło ale jak wiatr zawieje to wcale nie ma rewelacji a do tego jeszcze pół godziny temu grzmiało i padał deszcz Tuśka się wyspała i zaraz się szykujemy i dzwonię po M bo chcę pojechać do centrum handlowego małej po butki. Chcę jej kupić adidaski i jakieś ala balerinki do spódniczki albo coś w tym stylu no i coś do latania po domu a że tam CCC, Deichman i Boti obok siebie to mam nadzieję że się uda
Witaj w klubie u nas też dziś brokułowa:-) ale coś tym razem mojej gwieździe nie wchodzi pewnie woli trzymać miejsce na obiecane racuchy po zakupach
Ja na linei 1,5kg w miesiąc zgubiłam i to bez żadnych wysiłków co do apetytu to niby jem jak do tej pory ale zmniejszyła mi się pojemność tzn nakładam tyle co zawsze a teraz zostaje no i zauważyłam że praktycznie jako takiego głodu nie odczuwam bo np w pracy przypominam sobie około 19 że coś by wypadało zjeść
już mnie natchnęło - zupa brokułowa, mam zamrożony rosół z warzywkami
Witaj w klubie u nas też dziś brokułowa:-) ale coś tym razem mojej gwieździe nie wchodzi pewnie woli trzymać miejsce na obiecane racuchy po zakupach
Jeju dziewczyny jestem na diecie :-( Justyna tu pisze o torciku :-wściekła/y: a mnie skręca!!!! Koło mnie leży otwarta biała czekolada hmmmm KUSI KUSI!!!! Ale nie mogę!!! Ostatnio nie mogłam się zapiąc w spodnie, które zmniejszałam trzy miechy temu :-( dupa rosnie mi potege z resztą widziałyście na zdjęciach. Pisałyscie o Linea czy to rzeczywiście takie skuteczne jak reklamują??? Czy hamuje apetyt na słodkie i w ogóle apetyt????
Ja na linei 1,5kg w miesiąc zgubiłam i to bez żadnych wysiłków co do apetytu to niby jem jak do tej pory ale zmniejszyła mi się pojemność tzn nakładam tyle co zawsze a teraz zostaje no i zauważyłam że praktycznie jako takiego głodu nie odczuwam bo np w pracy przypominam sobie około 19 że coś by wypadało zjeść