reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No melduję się i ja zazdroszczę Wam tej super pogody bo u nas niby ciepło ale jak wiatr zawieje to wcale nie ma rewelacji:baffled: a do tego jeszcze pół godziny temu grzmiało i padał deszcz:crazy: Tuśka się wyspała i zaraz się szykujemy i dzwonię po M bo chcę pojechać do centrum handlowego małej po butki. Chcę jej kupić adidaski i jakieś ala balerinki do spódniczki albo coś w tym stylu no i coś do latania po domu:tak: a że tam CCC, Deichman i Boti obok siebie to mam nadzieję że się uda:tak:

już mnie natchnęło - zupa brokułowa, mam zamrożony rosół z warzywkami

Witaj w klubie u nas też dziś brokułowa:-) ale coś tym razem mojej gwieździe nie wchodzi pewnie woli trzymać miejsce na obiecane racuchy po zakupach:-D

Jeju dziewczyny jestem na diecie :-( Justyna tu pisze o torciku :-:)wściekła/y: a mnie skręca!!!! Koło mnie leży otwarta biała czekolada hmmmm KUSI KUSI!!!! Ale nie mogę!!! Ostatnio nie mogłam się zapiąc w spodnie, które zmniejszałam trzy miechy temu :-( dupa rosnie mi potege z resztą widziałyście na zdjęciach. Pisałyscie o Linea czy to rzeczywiście takie skuteczne jak reklamują??? Czy hamuje apetyt na słodkie i w ogóle apetyt????

Ja na linei 1,5kg w miesiąc zgubiłam i to bez żadnych wysiłków co do apetytu to niby jem jak do tej pory ale zmniejszyła mi się pojemność:-D tzn nakładam tyle co zawsze a teraz zostaje:tak: no i zauważyłam że praktycznie jako takiego głodu nie odczuwam bo np w pracy przypominam sobie około 19 że coś by wypadało zjeść:baffled:

reklama
Justyna schowaj dziś 20-30zł do karty tej z podpisu , albo głęboko zakop i zapomnij a jak pojedziesz na podpis to kaska będzie jak znalał:sorry::tak::tak::tak:
nie mogę,bo mam ostatnie 80zł w portfelu i musi starczyć na jutrzejszego fryzjera:confused2: poza tym przed wypłatą jesteśmy, mam nadzieję,że w sobotę będzie.
Mateusz też na dyduchu. Właśnie obudził się, więc obiadek i idę posiać marchew i pierduszkę, może sebulę posadzę jak mi oczywiście mój ogrodnik-szkodnik pozwoli:sorry:
No i oczywiście Nuśka zazdroszczę!!
Muszę zmienić ząbki,bo wiadomo skąd ta gorączka była. Tak jak przypuszczałam dolne 3 dziadówy nie mogły się przebić

Witam się BBonki! Donoszę tylko, że u nas wszystko ok. Dzieciaki zdrowieją, ja już w pracy. Mało mnie na BB, bo uparłam się, że będę więcej czasu poświęcać maluchom i mężowi (he he), co też niniejszym czynię. Poza tym, w związku z cudowną pogodą na Dolnym Śląsku po pracy i obiado-kolacji wybywamy jeszcze całą czwórką na dwór, a jak wracam, to już tylko kąpanie, karmienie, usypianie i naprawdę brakuje sił i czasu, żeby zerknąć na BB.

Dzisiaj ze spaceru nici, bo pada, więc jestem. Korzystam z okazji i uciekam poczytać, co mnie ominęło.

Melduję że zakupy się udały:tak: adidaski kupione i balerinki też także jutro się lansujemy;-) a najbardziej mnie cieszy że na 2 pary butów wydałam raptem 65zł:-)

No to muszę zakupić. Anetko napisz mi jeszcze na ile Ci starcza opakowanie????

Mi na miesiąc bo jem 2 dziennie na opakowaniu jest że 2-3 dziennie.

Majandra - koszulka rewelacja:-):tak:. A co do spacerow i ...kataru. Syszalam i jestem zdania ze lepiej wychdzic aby "przewietrzyc" katar. Byleby nie bylo goraczki.
Nuska - ale zazdroszcze...:happy::tak::-)

Szkraby spią a ja siedzę sama , bo J na budowie.

Po południu zaprowadziłam Maję na tańce i przyszlismy do domu, ale zaczęło grzmieć , błyskać i padać, na szczęście kumpela była autem po swoją córke więc nie musieliśmy w taka pof\godę iść po nią. Miały wejść tylko na 5 min , ale zrobiło się z tego 3 godziny i czas zleciał.

Ja dopiero położyłam młodego spać. Mieli przyjechac moi rodzice. I przyjechali o 19:angry: jaby był sezon zimowy i musieli palić wpiecu. Ale mnie wkurzyli. Wogóle jakiś kiepski mam nastrój. Wszystko mnie wkurza. Taka poirytowana chodzę,że szok. A młodego w zębach bym rozniosła:zawstydzona/y:

reklama
witam!!!

moje dziecko dzis padlo wczesniej, bo malo w dzien spala
oj, dzis juz mialam jej dosc. ciagle tylko bylo: MAMA, MAMA, nawet jak stalam obok niej to tak gadala, a mnie wkurzalo, ze cos chce:baffled:

mialysmy dzis jechac do dziewczyny z forum radomskiego, ale jak sie ma w domu 2 samochody, to nie ma czym, prawda?:szok:w jednym kola zdjete, P mial przeczyscic u kumpla tarcze. na sile zgodzil sie je zalozyc i pozneij znow zdjac, zeby to zrobic. ale rano sie kapnelismy, ze fotelik Julitki jest w Palio, a ten stoi niemalze do gory kolami, bo P go konserwuje:baffled:wiec siedzialysmy w domu:-D

To musze kupić cykorię,bo poność super witaminowa itd,a arbuza normalnie dostanę w sklepie?
.

tak, sa juz dosc powszechcne nasiona arbuzow w Pl. P to chyba nawet w markecie kupowal.
a w doniczce w kuchni jzu mi wschodzi bazylia i majeranek:-)

Dzień dobry:)Powiedzci mi kiedy moje dziecko pozwoli mi przespać chociaż trzy godziny ciagiem w nocy!!!!Maskara jestem umeczona na całego bo mały znowu świruje w nocy i jest mega wrzask jak nie dostanie cyca!!!

ale bylo juz chyba lepiej, prawda?

Poza tym bylismy wczoraj w sopockich lasach na spacerze i na Łysej Gorze...ale dupki z nas żołędne bo aparatu nie wzielismy:wściekła/y::baffled::-( i J tylko 2 fotki pstryknal komorka

Lysa Gora jest w Gorach Swietokrzyskich,wiem cos o tym:sorry::-D

Agulka-z tego co piszesz to widać chyba nie ma reguły, bo Twój Adaś tez się budzi pomimo, że nie jest na cycu:eek:, czyli odstawienie chyba nie daje pełnej gwarancji na przepanie nocy.

u nas nie ma cyca, ale jest jedno karmienie w nocy:tak:

Powiem Wam, że my mamy normalnie za oknem lato:szok::szok::szok: Siedzę i myślę czy nie będzie przesada ubrać Damiana w krótki rękawek?;-)

julitka juz ktoregos dnia biegalla w krotkim rekawku. dzis bylo jakos dziwnie, niby pieklo, ale z wiatrem

Krótkiego rękawka mu nie założę, bo jeszcze takich nie ma:szok::zawstydzona/y::-p Ale już się na allegor rozglądam :tak:;-)

a nie ma body z krotkim rekawkiem? ja to traktuje jako koszulke, bo i tak niunka bez body nie chodzi

Nawet koncepcji obiadowej nie mam:crazy:

a anty... jest?:-D:-D:-D

Fajna

U nas nie ma Papko:-(

nie PAPKO, tylko PEPCO:laugh2:

a on mi na to "kocham cię "

KAsiu
czy Kuba używa jeszcze smoka??? Wogóle które maluszki jeszcze z niego korzystają ? Bo u nas smok to niestety najlepszy przyjaciel co prawda tylko do spania ale jednak.

oj, kazda by sie pochwalila, gdyby mogla:-):tak:

julitka bez smoka nie usnie i w nocy tez musi byc. jak na razie nie mam sily z tym wlaczyc. czekam....:zawstydzona/y:

Witam się BBonki!

to moze by tak u was czesciej popadalo?;-):-D

Melduję że zakupy się udały:tak: adidaski kupione i balerinki też także jutro się lansujemy;-) a najbardziej mnie cieszy że na 2 pary butów wydałam raptem 65zł:-)

a te balerinki sa wygodne? z tego co pamietam, to jak kiedys dotykalam, to strasznie sztywne byly i niskie w podbiciu:baffled:

Do góry