reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
u nas smok tez jest najlepszym przyjacielem, a jak powiem, że didi beeee, nie dobry i czy wyrzucić go, to mały robi saneczki i oczka nachodzą łezkami.

Adaś spi w pizamce dwuczęściowej, góra z długim rękawkiem i z gołymi stópkami, albo w cieniutkim pajacyku

No Kubula już śpi!!!!

Donkat a autobusiekiem Julitka już jechała???

Justyna Donkat nie tylko Wy macie nerwy :sorry: ja również chodzę poirytowana, ale jak w przypadku Donkat za sprawą mojego synusia :-p R zaczoł w końcu robote w domku teściów!!! Z jednej strony się cieszę bo szybciej będziemy sami, ale z drugiej jestem sama cały dzień z małym. A on ostatnio jest okropnie marudny i taki absorbujący :eek: wiem wiem to tylko dziecko, ale serio o nic więcej nie proszę tylko o 30 minut, aby w spokoju wypić popołudniową kawe :tak: kiedy zasiąde za ławą z kubkiem kawy to młody zaraz jest mama mama mama i pokazuje, abym gdzieś z nim szła :-(

Atru witaj kochana!!!! Teraz w sezonie ciepłych dni jesteś wytłumaczona z nieobecności bo najważniejsze to rodzina :tak::-D jak jesteś jeszcze to napisz jak Kuba i jego zachowanie??? Polepszył się coś???

Gabids jak tam piknik z dziewczynami z forum????

Hruda pieskowa skała jest nie tak daleko mojej mieściny :tak: byłaś kiedyś w Ogrodziencu na zamku???

Majandra szkoda tej koszulki :tak: napisz może do sprzedawcy może sprzeda Ci ją po tej samej cenie co na aukcji???

u nas smok tez jest najlepszym przyjacielem, a jak powiem, że didi beeee, nie dobry i czy wyrzucić go, to mały robi saneczki i oczka nachodzą łezkami.

Adaś spi w pizamce dwuczęściowej, góra z długim rękawkiem i z gołymi stópkami, albo w cieniutkim pajacyku

jak czasem julitka wyrzuci w wariactwie przed snem moka za lozeczko, to mowie, zeby tak nie robila, bo go robaki zjedza, to tez od razu jest smutna minka i placz:sorry:

Julitka spi w dwuczesciowej pizamce i zgolymi stopkami. jedna sie zrobila juz na zime za krotka, wiec na lazto bedzie jak znalazl w wersji mini:-D

Donkat a autobusiekiem Julitka już jechała???

Hruda pieskowa skała jest nie tak daleko mojej mieściny :tak: byłaś kiedyś w Ogrodziencu na zamku???

Majandra szkoda tej koszulki :tak: napisz może do sprzedawcy może sprzeda Ci ją po tej samej cenie co na aukcji???

nie, nie jechala i mam zamiar jej zrobic taka przejazdzke, ale od nas jest kiepskie polaczenie, a do tej dziewczyny trzeba wcalkiem innym kierunku , niz nasza "8"

my do Ogrodzienca juz nie pierwszy rok sie wybieramy:zawstydzona/y:

majandra, tez tak pomyslsma o tej aukcji. sprobuj to zalatwic poza allegro, moze sie uda

JESTEM TU TYLKO DO 21. GDZIE JESTEŚCIE KOBITKI?

Jestem ale się spóźniłam bo już po 21
A koszulki szkoda bo fajna

Ja dopiero położyłam młodego spać. Mieli przyjechac moi rodzice. I przyjechali o 19:angry: jaby był sezon zimowy i musieli palić wpiecu. Ale mnie wkurzyli. Wogóle jakiś kiepski mam nastrój. Wszystko mnie wkurza. Taka poirytowana chodzę,że szok. A młodego w zębach bym rozniosła:zawstydzona/y:

UUUUUU a może Ty jesteś "przed" @ bo ja to właśnie jakieś 3-4 dni przed jestem wrrrrrr bez kija nie podchodź:zawstydzona/y::rofl2::baffled::zawstydzona/y:

julitka bez smoka nie usnie i w nocy tez musi byc. jak na razie nie mam sily z tym wlaczyc. czekam....:zawstydzona/y:
u
To mnie pocieszyłaś że nie jestem osamotniona z tym smokiem

Buciorki z Deichmanna to te zielone. W sklepie te butki były całe w kwiatuszki nie było wolnego miejsca :laugh2::eek: ale to opisałam

Jeju dziewczyny jestem na diecie :-( Justyna tu pisze o torciku :-:)wściekła/y: a mnie skręca!!!! Koło mnie leży otwarta biała czekolada hmmmm KUSI KUSI!!!! Ale nie mogę!!! Ostatnio nie mogłam się zapiąc w spodnie, które zmniejszałam trzy miechy temu :-( dupa rosnie mi potege z resztą widziałyście na zdjęciach. Pisałyscie o Linea czy to rzeczywiście takie skuteczne jak reklamują??? Czy hamuje apetyt na słodkie i w ogóle apetyt????

Buciki te zielone fajne tylko nie "kumam" o jakie kwiatki Ci chodzi:sorry:?

Jak wyszłam z moim dzieckiem po 15 na dwór, tak właśnie wróciłam :szok::-D

O my dokładnie tak samo :tak::tak::tak: a jaki Igor był zafascynowany pociągami (mieszkam blisko dworca) mówił "ooooooooo""patrz' "jedzie" :-D:-D:-D

Witam się BBonki! Donoszę tylko, że u nas wszystko ok. Dzieciaki zdrowieją, ja już w pracy. Mało mnie na BB, bo uparłam się, że będę więcej czasu poświęcać maluchom i mężowi (he he), co też niniejszym czynię. Poza tym, w związku z cudowną pogodą na Dolnym Śląsku po pracy i obiado-kolacji wybywamy jeszcze całą czwórką na dwór, a jak wracam, to już tylko kąpanie, karmienie, usypianie i naprawdę brakuje sił i czasu, żeby zerknąć na BB.

Dzisiaj ze spaceru nici, bo pada, więc jestem. Korzystam z okazji i uciekam poczytać, co mnie ominęło.

Korzystaj ze słonka ile się da w zimę nadrobimy;-):-D:-D:-D

Melduję że zakupy się udały:tak: adidaski kupione i balerinki też także jutro się lansujemy;-) a najbardziej mnie cieszy że na 2 pary butów wydałam raptem 65zł:-)

Mi na miesiąc bo jem 2 dziennie na opakowaniu jest że 2-3 dziennie.

A pochwal się jakie daj fotki :-)

Monia
nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi świta że kiedyś pisałaś że przyjaciel Twojej mamy martwi się o jej zdrowie i co???? JAk tam się czuję mama????

Hrudzia
jak kolejne rozmowy o pracę ????

Lecę pranie powiesić ...............

Jestem ale się spóźniłam bo już po 21
A koszulki szkoda bo fajna

UUUUUU a może Ty jesteś "przed" @ bo ja to właśnie jakieś 3-4 dni przed jestem wrrrrrr bez kija nie podchodź:zawstydzona/y::rofl2::baffled::zawstydzona/y:

To mnie pocieszyłaś że nie jestem osamotniona z tym smokiem

Buciki te zielone fajne tylko nie "kumam" o jakie kwiatki Ci chodzi:sorry:?

O my dokładnie tak samo :tak::tak::tak: a jaki Igor był zafascynowany pociągami (mieszkam blisko dworca) mówił "ooooooooo""patrz' "jedzie" :-D:-D:-D

Korzystaj ze słonka ile się da w zimę nadrobimy;-):-D:-D:-D

A pochwal się jakie daj fotki :-)

Monia nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi świta że kiedyś pisałaś że przyjaciel Twojej mamy martwi się o jej zdrowie i co???? JAk tam się czuję mama????

Hrudzia jak kolejne rozmowy o pracę ????

Lecę pranie powiesić ...............

Moja umiejętność opisywania jest w stanie niedostatecznym :sorry: kwiatuszki już wyjasniam :laugh2: wzorek kwiatowy

no więc jestem i ja:-)
Nuśka super Igorek mówi:tak:a te Kocham Cie mnie rozczulilo:zawstydzona/y:Mateusz chyba cofnoł się w mowie bo jak kiedys mówil Ola ,tata , dzieci to teraz tylko mama ,ka ka i niekiedy baba:-(acha zaomnialam o najważniejszym ama:-DHurdzia a jak tam u Stasia z jego mową?
Majandra milego pisania pracy;-)koszuleczka bardzo ladna:tak:

Monia
nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi świta że kiedyś pisałaś że przyjaciel Twojej mamy martwi się o jej zdrowie i co???? JAk tam się czuję mama????
ale masz pamięć:szok::tak:no więc kiedyś bylo podejrzenie o guza pod pachą ale po jakimś czasie to zniklo. Teraz mama ma problemy z ciśnieniem:-(prawie caly czas bierze tabletki bo ma często nadciśnienie,wysoki puls i strasznie boli ja glowa:-(dzięki za pamięć:-)

reklama
Do góry