donkat
Fanka BB :)
. Wszystko mnie wkurza. Taka poirytowana chodzę,że szok. A młodego w zębach bym rozniosła
mnie podobnie, ale to za sprawa Jultiki i Psotki, bo ciagle robia cos na przekor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Wszystko mnie wkurza. Taka poirytowana chodzę,że szok. A młodego w zębach bym rozniosła
Ma. Właśnie sobie to uświadomiłam jak go rozbierałam Ale u nas jeszcze nie jest na szczęście tak ciepło.
Dobra, ja uciekam pisać pracę. Później jeszcze wpadnę powiedzieć dobranoc. ;-)
u nas smok tez jest najlepszym przyjacielem, a jak powiem, że didi beeee, nie dobry i czy wyrzucić go, to mały robi saneczki i oczka nachodzą łezkami.
Adaś spi w pizamce dwuczęściowej, góra z długim rękawkiem i z gołymi stópkami, albo w cieniutkim pajacyku
Donkat a autobusiekiem Julitka już jechała???
Hruda pieskowa skała jest nie tak daleko mojej mieściny byłaś kiedyś w Ogrodziencu na zamku???
Majandra szkoda tej koszulki napisz może do sprzedawcy może sprzeda Ci ją po tej samej cenie co na aukcji???
JESTEM TU TYLKO DO 21. GDZIE JESTEŚCIE KOBITKI?
Ja dopiero położyłam młodego spać. Mieli przyjechac moi rodzice. I przyjechali o 19 jaby był sezon zimowy i musieli palić wpiecu. Ale mnie wkurzyli. Wogóle jakiś kiepski mam nastrój. Wszystko mnie wkurza. Taka poirytowana chodzę,że szok. A młodego w zębach bym rozniosła
To mnie pocieszyłaś że nie jestem osamotniona z tym smokiemjulitka bez smoka nie usnie i w nocy tez musi byc. jak na razie nie mam sily z tym wlaczyc. czekam....
u
Buciorki z Deichmanna to te zielone. W sklepie te butki były całe w kwiatuszki nie było wolnego miejsca ale to opisałam
Jeju dziewczyny jestem na diecie :-( Justyna tu pisze o torciku :-wściekła/y: a mnie skręca!!!! Koło mnie leży otwarta biała czekolada hmmmm KUSI KUSI!!!! Ale nie mogę!!! Ostatnio nie mogłam się zapiąc w spodnie, które zmniejszałam trzy miechy temu :-( dupa rosnie mi potege z resztą widziałyście na zdjęciach. Pisałyscie o Linea czy to rzeczywiście takie skuteczne jak reklamują??? Czy hamuje apetyt na słodkie i w ogóle apetyt????
Jak wyszłam z moim dzieckiem po 15 na dwór, tak właśnie wróciłam
Witam się BBonki! Donoszę tylko, że u nas wszystko ok. Dzieciaki zdrowieją, ja już w pracy. Mało mnie na BB, bo uparłam się, że będę więcej czasu poświęcać maluchom i mężowi (he he), co też niniejszym czynię. Poza tym, w związku z cudowną pogodą na Dolnym Śląsku po pracy i obiado-kolacji wybywamy jeszcze całą czwórką na dwór, a jak wracam, to już tylko kąpanie, karmienie, usypianie i naprawdę brakuje sił i czasu, żeby zerknąć na BB.
Dzisiaj ze spaceru nici, bo pada, więc jestem. Korzystam z okazji i uciekam poczytać, co mnie ominęło.
Melduję że zakupy się udały adidaski kupione i balerinki też także jutro się lansujemy;-) a najbardziej mnie cieszy że na 2 pary butów wydałam raptem 65zł:-)
Mi na miesiąc bo jem 2 dziennie na opakowaniu jest że 2-3 dziennie.
Jestem ale się spóźniłam bo już po 21
A koszulki szkoda bo fajna
UUUUUU a może Ty jesteś "przed" @ bo ja to właśnie jakieś 3-4 dni przed jestem wrrrrrr bez kija nie podchodź
To mnie pocieszyłaś że nie jestem osamotniona z tym smokiem
Buciki te zielone fajne tylko nie "kumam" o jakie kwiatki Ci chodzi?
O my dokładnie tak samo a jaki Igor był zafascynowany pociągami (mieszkam blisko dworca) mówił "ooooooooo""patrz' "jedzie"
Korzystaj ze słonka ile się da w zimę nadrobimy;-)
A pochwal się jakie daj fotki :-)
Monia nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi świta że kiedyś pisałaś że przyjaciel Twojej mamy martwi się o jej zdrowie i co???? JAk tam się czuję mama????
Hrudzia jak kolejne rozmowy o pracę ????
Lecę pranie powiesić ...............
ale masz pamięćno więc kiedyś bylo podejrzenie o guza pod pachą ale po jakimś czasie to zniklo. Teraz mama ma problemy z ciśnieniem:-(prawie caly czas bierze tabletki bo ma często nadciśnienie,wysoki puls i strasznie boli ja glowa:-(dzięki za pamięć:-)
Monia nie wiem czy dobrze pamiętam ale coś mi świta że kiedyś pisałaś że przyjaciel Twojej mamy martwi się o jej zdrowie i co???? JAk tam się czuję mama????