reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jeszcze się nie zdradzilamMonia jak tam reakcja na Twoje picie kawy
Justyna wlaśnie wyggraslas aukcje mojej wiertarkikiedy ci ją ją wyslać
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
cos Ty, to dar po babci. Moja mama i pieczenieMyslałam, że zamiłowanie i talent do pieczenia ciast masz po mamie
eeee kochana! Torcik rewelacyjny. I robiłas z mojej śmietany,czy znalazłaś coś innego? Uwielbiam torty śmietanowe
o co loto z tą kawą Monia i co zrobimy? Ja jej nie chcę,bo już mam Cos nie wyszło nam na dobre to podbijaniejeszcze się nie zdradzilam
Justyna wlaśnie wyggraslas aukcje mojej wiertarkikiedy ci ją ją wyslać
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nic nie zrobimy nie martw sięwystawie ją ponowniecos Ty, to dar po babci. Moja mama i pieczenie
eeee kochana! Torcik rewelacyjny. I robiłas z mojej śmietany,czy znalazłaś coś innego? Uwielbiam torty śmietanowe
o co loto z tą kawą Monia i co zrobimy? Ja jej nie chcę,bo już mam Cos nie wyszło nam na dobre to podbijanie
wlaśnie wygralam w 1000 z Edkiem:-):-)
witam.MONIA torcik pierwsza klasa.Mam mega w***** i zaczynam miec wszystkiego serdecznie po dziurki w nosie. Dosć, że ostatnio władowalismy 1000 pln w auto i myslałam, ze juz będzie spokój to dzisiaj M ledwo do pracy do jechał i padł mu pod firmą alternator najprawdopodobniej-zaś wydatek-dosć, że kasy nie ma to jeszcze w cholere wydatków. Wczoraj jeszcze mnie zdrażniła tesciowa- próbo0wałam z niaporozmawiać o Chwaście ale to jest totalne rzucanie grochem o ścianę; Babka zjebała Chwasta przed południem a wieczorem piwo stało za wanną!!!!! i rzadnej reakcji!!!!!!!!!!! Nie mogę rozgryźć toku rozumowania tej kobiety. Dosć, że ona sie ykańcza to jeszcze pozostali domownicy muszą cierpieć bo nie pozwoli zrobic porzadku a sama nie daje rady.
Dzien bry...
Napisalam do Gabids - i niej wszytsko git, kolejne kly ida Angelicee a Fabek ma ferie. No i maja nowego kocura. Pozdrawia was goraco i niebawem skrobnie cosik!
A u nas nastroje do bani...w kwesii pracy J (czyli nie-pracy) ...atmosfera przyciezka....
Ale milo ze zajrzalas...tygrysku z adhdwitam po przerwie ale coś czuje że i tym razem na dłużej nie zagoszczę
dzieje się u mnie tyle, że nie nadążam
praca, ogród, szkoła, dom dzieci to wszystko razem za dużo nawet dla tygryska z adhd
:-). Dzieciaki a szczególnie............. mmnnn nie oboje doprowadzały nas do SZAŁU........... Oboje sa niemożliwi, ogarnąć ich sie nie da jak jedno i drugie na raz sie uprze, normalnie dzis była bójka na pięści....... taka pierwsza prawdziwa a o co poszło? O znikopis. Mamy dwa ale róznej wielkości, więc była woja o wiekszy..... Wygrał mały , bo Maja odpuściła, ale z płaczem i słowami: przeciez go nie pobije , bo jest malutki
Monia - Jestem pod wrazeniem!!!!!
Jaka marna...jeszcze bedziej mnie zaciekawilo...:-)Hruda, to praca zaliczeniowa z subkultur, ale taka marna, że niepotrzebnie o niej pisałam tu Trzeba było napisać o 3 subkulturach, wybrać zespół, jakiś utwór i go zanalizować, napisać co myśli o tym utworze społeczeństwo i ja. Wybrałam gotyk (Closterkeller), satanizm (Kat) i punk (Sex pistols).
Co do nerwow na cechy naprawcze auta - no coments - ja ma wqurwa zawsze takiego samegoze tyle kasy idzie na niewiadomo co...a co do spraw rodzinnych...chyba kobieta jest zmeczona i czasem ( zawsze?) odpuszcza, przyzwyczaila sie do takiego stanu...ale wiem ze moze cie to bardzo draznic....witam.MONIA torcik pierwsza klasa.Mam mega w***** i zaczynam miec wszystkiego serdecznie po dziurki w nosie. Dosć, że ostatnio władowalismy 1000 pln w auto i myslałam, ze juz będzie spokój to dzisiaj M ledwo do pracy do jechał i padł mu pod firmą alternator najprawdopodobniej-zaś wydatek-dosć, że kasy nie ma to jeszcze w cholere wydatków. Wczoraj jeszcze mnie zdrażniła tesciowa- próbo0wałam z niaporozmawiać o Chwaście ale to jest totalne rzucanie grochem o ścianę; Babka zjebała Chwasta przed południem a wieczorem piwo stało za wanną!!!!! i rzadnej reakcji!!!!!!!!!!! Nie mogę rozgryźć toku rozumowania tej kobiety. Dosć, że ona sie ykańcza to jeszcze pozostali domownicy muszą cierpieć bo nie pozwoli zrobic porzadku a sama nie daje rady.
Napisalam do Gabids - i niej wszytsko git, kolejne kly ida Angelicee a Fabek ma ferie. No i maja nowego kocura. Pozdrawia was goraco i niebawem skrobnie cosik!
A u nas nastroje do bani...w kwesii pracy J (czyli nie-pracy) ...atmosfera przyciezka....
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Miałam jechać do fryzjera,ale mlody rzygnął mi mlekiem,bo okazało się,że ma 38.4 i tak siedzimy w łóżku i oglądamy bajki.
Gagulec tak jak pisze Hruda nauczyła Chwasta dziadostwa teraz wie, że mama pojęczy pojęczy i tak odpuści.
Justynka a jakie bajki oglądacie??? Jak teraz Mati??? Od czego taka gorączka???
A ja się "ślinie" jak dzikie zwierze chyba mam dni płodne Kuba śpi a ja muszę zrobić makeup jedziemy na tą szczepionke, a mi się tak strasznie nie chce!!! Wczorajszy spacer mnie wypompował dokumentnie!!! Jeszcze dziś się czuje jakbym dopiero co z niego wróciła.
Justynka a jakie bajki oglądacie??? Jak teraz Mati??? Od czego taka gorączka???
A ja się "ślinie" jak dzikie zwierze chyba mam dni płodne Kuba śpi a ja muszę zrobić makeup jedziemy na tą szczepionke, a mi się tak strasznie nie chce!!! Wczorajszy spacer mnie wypompował dokumentnie!!! Jeszcze dziś się czuje jakbym dopiero co z niego wróciła.
reklama
Witam się i ja.
Katar nadal ale mały, noc ok więc chyba wszystko co najgorsze minęło.
Justyna od czego znów to rzyganie???????
Hrudzia a jak Stasiu? Dizeki za wieści od Gbits
My zaraz spadamy na spacerk i do lumpka, bo znajoma zadzwoniła..... ciekawe czy będzie chciała ze mnie zedrzeć i co ma?
U nas pogoda sie porawiła.
A i lecę KAsi wysłac paczuszkę
Katar nadal ale mały, noc ok więc chyba wszystko co najgorsze minęło.
Justyna od czego znów to rzyganie???????
Hrudzia a jak Stasiu? Dizeki za wieści od Gbits
My zaraz spadamy na spacerk i do lumpka, bo znajoma zadzwoniła..... ciekawe czy będzie chciała ze mnie zedrzeć i co ma?
U nas pogoda sie porawiła.
A i lecę KAsi wysłac paczuszkę
Podziel się: