reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Myslałam, że zamiłowanie i talent do pieczenia ciast masz po mamie:sorry::sorry::sorry:
cos Ty, to dar po babci. Moja mama i pieczenie:-D:-D

Justyna specjalnie dla ciebie;-)

eeee kochana! Torcik rewelacyjny. I robiłas z mojej śmietany,czy znalazłaś coś innego? Uwielbiam torty śmietanowe:tak:

jeszcze się nie zdradzilam:no::-D
Justyna wlaśnie wyggraslas aukcje mojej wiertarki:-Dkiedy ci ją ją wyslać:cool:
o co loto z tą kawą:baffled: Monia i co zrobimy? Ja jej nie chcę,bo już mam:zawstydzona/y: Cos nie wyszło nam na dobre to podbijanie:eek:

cos Ty, to dar po babci. Moja mama i pieczenie:-D:-D

eeee kochana! Torcik rewelacyjny. I robiłas z mojej śmietany,czy znalazłaś coś innego? Uwielbiam torty śmietanowe:tak:

o co loto z tą kawą:baffled: Monia i co zrobimy? Ja jej nie chcę,bo już mam:zawstydzona/y: Cos nie wyszło nam na dobre to podbijanie:eek:
nic nie zrobimy nie martw się:no:wystawie ją ponownie:tak:
wlaśnie wygralam w 1000 z Edkiem:-):-):tak::tak::szok::szok:

witam.MONIA torcik pierwsza klasa.Mam mega w***** i zaczynam miec wszystkiego serdecznie po dziurki w nosie. Dosć, że ostatnio władowalismy 1000 pln w auto i myslałam, ze juz będzie spokój to dzisiaj M ledwo do pracy do jechał i padł mu pod firmą alternator najprawdopodobniej-zaś wydatek-dosć, że kasy nie ma to jeszcze w cholere wydatków. Wczoraj jeszcze mnie zdrażniła tesciowa- próbo0wałam z niaporozmawiać o Chwaście ale to jest totalne rzucanie grochem o ścianę; Babka zjebała Chwasta przed południem a wieczorem piwo stało za wanną!!!!! i rzadnej reakcji!!!!!!!!!!! Nie mogę rozgryźć toku rozumowania tej kobiety. Dosć, że ona sie ykańcza to jeszcze pozostali domownicy muszą cierpieć bo nie pozwoli zrobic porzadku a sama nie daje rady.

Dzien bry...
witam po przerwie ale coś czuje że i tym razem na dłużej nie zagoszczę
dzieje się u mnie tyle, że nie nadążam
praca, ogród, szkoła, dom dzieci to wszystko razem za dużo nawet dla tygryska z adhd
Ale milo ze zajrzalas...tygrysku z adhd:-p:laugh2:

:no:. Dzieciaki a szczególnie:baffled:............. mmnnn nie oboje :tak:doprowadzały nas do SZAŁU:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:........... Oboje sa niemożliwi, ogarnąć ich sie nie da jak jedno i drugie na raz sie uprze,:crazy: normalnie dzis była bójka na pięści....... taka pierwsza prawdziwa :sorry:a o co poszło? O znikopis:eek:. Mamy dwa ale róznej wielkości, więc była woja o wiekszy.....:tak::tak::tak: Wygrał mały :szok:, bo Maja odpuściła, ale z płaczem i słowami: przeciez go nie pobije , bo jest malutki:laugh2::rofl2:
:szok::-)

Wygląda oszałamiająco!!!!! Moniu torcik wyszedł rewelacyjnie i tak smakowicie zerka z obrazka :tak:
Monia - :tak::tak::tak::tak::tak:Jestem pod wrazeniem!!!!!

Hruda, to praca zaliczeniowa z subkultur, ale taka marna, że niepotrzebnie o niej pisałam tu:-p:laugh2: Trzeba było napisać o 3 subkulturach, wybrać zespół, jakiś utwór i go zanalizować, napisać co myśli o tym utworze społeczeństwo i ja. Wybrałam gotyk (Closterkeller), satanizm (Kat) i punk (Sex pistols).
Jaka marna...jeszcze bedziej mnie zaciekawilo...:rofl2::-)
witam.MONIA torcik pierwsza klasa.Mam mega w***** i zaczynam miec wszystkiego serdecznie po dziurki w nosie. Dosć, że ostatnio władowalismy 1000 pln w auto i myslałam, ze juz będzie spokój to dzisiaj M ledwo do pracy do jechał i padł mu pod firmą alternator najprawdopodobniej-zaś wydatek-dosć, że kasy nie ma to jeszcze w cholere wydatków. Wczoraj jeszcze mnie zdrażniła tesciowa- próbo0wałam z niaporozmawiać o Chwaście ale to jest totalne rzucanie grochem o ścianę; Babka zjebała Chwasta przed południem a wieczorem piwo stało za wanną!!!!! i rzadnej reakcji!!!!!!!!!!! Nie mogę rozgryźć toku rozumowania tej kobiety. Dosć, że ona sie ykańcza to jeszcze pozostali domownicy muszą cierpieć bo nie pozwoli zrobic porzadku a sama nie daje rady.
Co do nerwow na cechy naprawcze auta - no coments:wściekła/y: - ja ma wqurwa zawsze takiego samego:wściekła/y:ze tyle kasy idzie na niewiadomo co...a co do spraw rodzinnych...chyba kobieta jest zmeczona i czasem ( zawsze?) odpuszcza, przyzwyczaila sie do takiego stanu...ale wiem ze moze cie to bardzo draznic....

Napisalam do Gabids - i niej wszytsko git, kolejne kly ida Angelicee a Fabek ma ferie. No i maja nowego kocura. Pozdrawia was goraco i niebawem skrobnie cosik!

A u nas nastroje do bani...w kwesii pracy J (czyli nie-pracy) ...atmosfera przyciezka....

Gagulec tak jak pisze Hruda nauczyła Chwasta dziadostwa :sorry: teraz wie, że mama pojęczy pojęczy i tak odpuści.

Justynka a jakie bajki oglądacie??? :laugh2: Jak teraz Mati??? Od czego taka gorączka???

A ja się "ślinie" jak dzikie zwierze :-p:dry: chyba mam dni płodne :confused2: Kuba śpi a ja muszę zrobić makeup :-p jedziemy na tą szczepionke, a mi się tak strasznie nie chce!!! Wczorajszy spacer mnie wypompował dokumentnie!!! Jeszcze dziś się czuje jakbym dopiero co z niego wróciła.

reklama
Witam się i ja.

Katar nadal ale mały, noc ok więc chyba wszystko co najgorsze minęło.

Justyna od czego znów to rzyganie???????

Hrudzia a jak Stasiu? Dizeki za wieści od Gbits

My zaraz spadamy na spacerk i do lumpka, bo znajoma zadzwoniła..... ciekawe czy będzie chciała ze mnie zedrzeć i co ma?
U nas pogoda sie porawiła.

A i lecę KAsi wysłac paczuszkę

Do góry