reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam po przerwie ale coś czuje że i tym razem na dłużej nie zagoszczę
dzieje się u mnie tyle, że nie nadążam
praca, ogród, szkoła, dom dzieci to wszystko razem za dużo nawet dla tygryska z adhd

właśnei się dziś zastanawiałam co u Ciebie :tak: Ale z tego krótkiego wpisu domyślam się, że wszystko ok. Powodzenia w szkole, ciekawe co robisz w ogródku :happy:

Myśmy się dziś wyłazili za wsze czasy, Stasiu już pościerał nowiuśkie buciki :angry: A tak mi się podobały (z Deichamana). A w domu stłukł sobie nosek, ma troskę spuchnięty.

reklama
witam kobietki!!
daje znac, ze zyje, ale nie posiedze, bo padam. wczoraj czytalam ksiazke do 01.30, wioec dzis nie mam juz sily:szok:

poczytalam co u was, ale nie dam rady odposac.

trzymajcie sie cieplutko i slonecznie:-)

My cały dzień w domku :-(, bo pogoda nie pozwoliła wyjśc nawet na pół godzinki:no:. Dzieciaki a szczególnie:baffled:............. mmnnn nie oboje :tak:doprowadzały nas do SZAŁU:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:........... Oboje sa niemożliwi, ogarnąć ich sie nie da jak jedno i drugie na raz sie uprze,:crazy: normalnie dzis była bójka na pięści....... taka pierwsza prawdziwa :sorry:a o co poszło? O znikopis:eek:. Mamy dwa ale róznej wielkości, więc była woja o wiekszy.....:tak::tak::tak: Wygrał mały :szok:, bo Maja odpuściła, ale z płaczem i słowami: przeciez go nie pobije , bo jest malutki:laugh2::rofl2:

Adas o niebo lepiej, katar lekki jest jeszcze, ale w ciągu 3 dni wypsikałam 3 butle ze sprayem wody morskiej.:szok: Widać opłacało się:tak: Teraz śpi i nic mu nie chlupie w nosku....... dzieki Bogu, że nie musimy iśc jutro po ten antybiotyk.:-)

Jestem jakas taka wyrzygana dziś, bo @ przybyła
. Justyna a jak u Ciebie?????? Jakim placuszkiem mama Cie ugościła jak zajechaliscie na kawkę:happy::sorry::-)

Miłego wieczora, pa

Ostatnia edycja:
bo Maja odpuściła, ale z płaczem i słowami: przeciez go nie pobije , bo jest malutki:laugh2::rofl2:

. Justyna a jak u Ciebie?????? Jakim placuszkiem mama Cie ugościła jak zajechaliscie na kawkę:happy::sorry::-)
Ale Maja:laugh2: rozkoszna,a z tym placuszkiem to trafiłaś:-D moja mama nie piecze:no:
Kasia pali licho kurtkę, ja od Moni kupię wiertarkę udarową za 640zł:sorry:

A nam dzien minął szybko. Na 14 odstawiłam męża. Pojechałam do mamy, przepięliśmy fotelik i pojechaliśmy do Inowrocławia na cmentarz do rodziców Janusza. Później z Janusza bratem na pizzę. No i do domu. Młody wypompowany,bo miał 2 drzemki w samochodzie po góra 15 minut. Byliśmy razem w kościele i muszę przyznać,że był bardzo grzeczny.
Monia jak urodzinki? Jak tort??

my już prawie po urodzinkach prawie bo jeszcze mama zEdkiem jeszcze jest i pijemy:-p
ogólnie urodzinki się udaly:tak:Ola powiedziala że tort jest idealny:-)jutro wkleję zdjęcia mojego pierwszego w życiu tortu:rofl2:
Justyna co będziecie robic jakis remont:-p:-D
a sukienka widzę że sprzedana:-)i sie na nią nie zalapalam:no:
Agulka cena kurtki superowa:szok::-)

Ostatnia edycja:
my już prawie po urodzinkach prawie bo jeszcze mama zEdkiem jeszcze jest i pijemy:-p
ogólnie urodzinki się udaly:tak:Ola powiedziala że tort jest idealny:-)jutro wkleję zdjęcia mojego pierwszego w życiu tortu:rofl2:
Justyna co będziecie robic jakis remont:-p:-D
to będzie moja tajna broń! Jak S mnie już tak konkretnie wkurzy to przewiercę na wylot
A tort ja chcę zobaczyć teraz! Plissss

może i był,ale ja nie. A to łajza! Mi mówi,że jest we Francji albo na Litwie

:-D:-D:-D to byla powtorka sprzed jakis 100 lat

Telefonicznie nie zamawaialam. Ale w necie. I jesli to tanie linie ( choc te drozsze chyba tez) nie przysylaja biletow tylko ewentualnie potwierdzenie rezerwacji mailem i z dowodem osobistym i ewentualnie numerem rezerwacji odbierasz bilet przy stanowiskach odprawy.
To jednak jedziecie do Wloch? A na dlugo? oj cozs tajemnicza jestes Izabela:rofl2::-p

Tak mialo byc cudnie a u nas pochmurno...a Stas ma katar i kaszle.:baffled::eek:
nie tanie :no: i zadna tajemnica. pisalam juz na zamknietym, ze jedziemy na miesiac.

u nas bylo tak cieplo, ze maly ganial z gola glowa i w krotkim rekawku! trzymam kciuki za stasia.

reklama
Monia torcik I klasa, teraz to juz będziesz piekła częściej:tak:

Justyna ja kupiłam komplecik od Donkat dla dziewczynki na 6-9 m-cy, choc 3 ciąży nie planuję:sorry::no::no::no:
Myslałam, że zamiłowanie i talent do pieczenia ciast masz po mamie:sorry::sorry::sorry:

Monia
wiem, że cena kurteczki jest rewelacyjna:-D:-D:-D

A my właśnie skończylismy oglądac film :"Wieczór kawalerski II" i naśmiałam się :tak::tak::tak:

Iza tak ciepło było:szok::szok: Zazdroszczę:tak::tak::tak::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry