reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra to ja zaś odwrotnie :-D jak patrze na ubranka to chciałabym mieć dziewczynke bo jako prawdziwa kobieta uwielbiam ciuchy i wyobrażam sobie jakbym ubierała swoją pipunie :-p:laugh2: natomaist kiedy spojrze na Kubusia to dziękuję Bogu, że jest i za nic w świecie nie zamieniłabym go nawet na 100 dziewczynek :sorry:

Donkat to nie jest tak, że ja bawię się z małym jedynie samochodami czy jakimiś ludzikami :confused2: ale również laleczkami - jego ulubiona to szmaciana Zuzia - misiami, robi mi na niby obiad, który ja później ze smakiem zjadam :laugh2: takie babskie zabawy.

ALE ALE HALLO HALLO gdzie jest Aneta i Asia1000????????

reklama
Dopiero my czyli ja i Monia ( o Etce nie wspomnę , bo żadko tu bywa) sie cieszymy bardzo, mamy róznej płci dzieciaczki i uwielbiam małej i małemu kupować i dla każdego z osobna zawsze jest cos ciekawego. Ostatnio to mam dwie córeczki, bo Adas teraz wszystko to co Maja, same widziałyście - o torebki to sie kłócą:tak::tak::tak:

Witam się i ja. U nas pięknie, Stachu śpi, a wcześniej wybrykał się na tarasie, kiedy ja tam sprzątałam. Pomógł mi bo wypolerował dupką, rękawiczkami i czapeczką wszystko czego sięgną, teraz będzie pranie :crazy:

Justyna ta kiecka jest zajebista, to jest Twoja ślubna?
jakie sprzątałam?? no i te rękawiczki też mnie zaintrygowały,a w tej kiecce obskoczyłam 1 wesele i 1 poprawiny. Żeby było śmiesznie to tego samego dnia śłubowała moja kuzynka Agnieszka z Płocka i kuzynka S też Agnieszka tylko,że z Poznania:-Di u 1 byliśmy na weselu, krótka drzemka i autostradą pędziliśmy na 16 na poprawiny do 2.

jakie sprzątałam?? no i te rękawiczki też mnie zaintrygowały,a w tej kiecce obskoczyłam 1 wesele i 1 poprawiny. Żeby było śmiesznie to tego samego dnia śłubowała moja kuzynka Agnieszka z Płocka i kuzynka S też Agnieszka tylko,że z Poznania:-Di u 1 byliśmy na weselu, krótka drzemka i autostradą pędziliśmy na 16 na poprawiny do 2.

Wilk syty i owca cała:tak::laugh2:

Witam i ja
Nikt za mna nie tesknil:rofl2::-(...no ale coz:-p...bylam dzis caly dzien zakrecona i zdenerowana bo mialm te rozmowe o prace i wymaglowali mnie na wszytskie strony....dadza znaka po swietach...ale sama nie wiem...
Ale po tym wszytskim pojechalam z kolezanka na koncert Edyty Geppert...i cala jestm pod wrazeniem... i w nostalgii...ale co wam bede mowic... Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Zamiast
a trudem dlawilam placz w gardle...
EDIT jednak ktos o mnie myslal...:happy::-)

ja zaś zawsze pragnelam syna :tak:bardziej podobają mi się ubranka dla chlopców niż dla dziewczynek. Do tego stopnia zawsze chciazlam syna ze jak bylam w ciąży z Olą i lekarz na miesiąc przed porodem powiedzial mi że będę miala córke to bylam zawiedziona:zawstydzona/y:i mialam jeszcze nadzieje że lekarz się pomylil:zawstydzona/y:
a teraz cieszę się że mam i córeczkę i synusia:-):-):-)

a tu maly poczęstunek dla was na mojego 2000posta:happy::happy::happy:

SMACZNEGO!!!

Witam i ja
Nikt za mna nie tesknil:rofl2::-(...no ale coz:-p...bylam dzis caly dzien zakrecona i zdenerowana bo mialm te rozmowe o prace i wymaglowali mnie na wszytskie strony....dadza znaka po swietach...ale sama nie wiem...
Ale po tym wszytskim pojechalam z kolezanka na koncert Edyty Geppert...i cala jestm pod wrazeniem... i w nostalgii...ale co wam bede mowic... Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Zamiast
a trudem dlawilam placz w gardle...

O wilku mowa :-D

reklama
natomaist kiedy spojrze na Kubusia to dziękuję Bogu, że jest i za nic w świecie nie zamieniłabym go nawet na 100 dziewczynek :sorry:

a ja nie raz sie lapie na tym, ze mysle , iz nie potrafilabym czerpac radosci z dziecka-chlopca:szok:
wiem, to dlatego, ze akurat mam teraz coreczke. przeciez 15lat temu oszalalm na punkcie siostrzenca, potem na punkcie bratanka i tak mi zostalo:-D

Do góry