reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Majandra to ja zaś odwrotnie :-D jak patrze na ubranka to chciałabym mieć dziewczynke bo jako prawdziwa kobieta uwielbiam ciuchy i wyobrażam sobie jakbym ubierała swoją pipunie :-p:laugh2: natomaist kiedy spojrze na Kubusia to dziękuję Bogu, że jest i za nic w świecie nie zamieniłabym go nawet na 100 dziewczynek :sorry:

Donkat to nie jest tak, że ja bawię się z małym jedynie samochodami czy jakimiś ludzikami :confused2: ale również laleczkami - jego ulubiona to szmaciana Zuzia - misiami, robi mi na niby obiad, który ja później ze smakiem zjadam :laugh2: takie babskie zabawy.

ALE ALE HALLO HALLO gdzie jest Aneta i Asia1000????????

reklama
Dopiero my czyli ja i Monia ( o Etce nie wspomnę , bo żadko tu bywa) sie cieszymy bardzo, mamy róznej płci dzieciaczki i uwielbiam małej i małemu kupować i dla każdego z osobna zawsze jest cos ciekawego. Ostatnio to mam dwie córeczki, bo Adas teraz wszystko to co Maja, same widziałyście - o torebki to sie kłócą:tak::tak::tak:

Witam się i ja. U nas pięknie, Stachu śpi, a wcześniej wybrykał się na tarasie, kiedy ja tam sprzątałam. Pomógł mi bo wypolerował dupką, rękawiczkami i czapeczką wszystko czego sięgną, teraz będzie pranie :crazy:

Justyna ta kiecka jest zajebista, to jest Twoja ślubna?
jakie sprzątałam?? no i te rękawiczki też mnie zaintrygowały,a w tej kiecce obskoczyłam 1 wesele i 1 poprawiny. Żeby było śmiesznie to tego samego dnia śłubowała moja kuzynka Agnieszka z Płocka i kuzynka S też Agnieszka tylko,że z Poznania:-Di u 1 byliśmy na weselu, krótka drzemka i autostradą pędziliśmy na 16 na poprawiny do 2.

jakie sprzątałam?? no i te rękawiczki też mnie zaintrygowały,a w tej kiecce obskoczyłam 1 wesele i 1 poprawiny. Żeby było śmiesznie to tego samego dnia śłubowała moja kuzynka Agnieszka z Płocka i kuzynka S też Agnieszka tylko,że z Poznania:-Di u 1 byliśmy na weselu, krótka drzemka i autostradą pędziliśmy na 16 na poprawiny do 2.

Wilk syty i owca cała:tak::laugh2:

Witam i ja
Nikt za mna nie tesknil:rofl2::-(...no ale coz:-p...bylam dzis caly dzien zakrecona i zdenerowana bo mialm te rozmowe o prace i wymaglowali mnie na wszytskie strony....dadza znaka po swietach...ale sama nie wiem...
Ale po tym wszytskim pojechalam z kolezanka na koncert Edyty Geppert...i cala jestm pod wrazeniem... i w nostalgii...ale co wam bede mowic... Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Zamiast
a trudem dlawilam placz w gardle...
EDIT jednak ktos o mnie myslal...:happy::-)

ja zaś zawsze pragnelam syna :tak:bardziej podobają mi się ubranka dla chlopców niż dla dziewczynek. Do tego stopnia zawsze chciazlam syna ze jak bylam w ciąży z Olą i lekarz na miesiąc przed porodem powiedzial mi że będę miala córke to bylam zawiedziona:zawstydzona/y:i mialam jeszcze nadzieje że lekarz się pomylil:zawstydzona/y:
a teraz cieszę się że mam i córeczkę i synusia:-):-):-)

a tu maly poczęstunek dla was na mojego 2000posta:happy::happy::happy:

SMACZNEGO!!!

Witam i ja
Nikt za mna nie tesknil:rofl2::-(...no ale coz:-p...bylam dzis caly dzien zakrecona i zdenerowana bo mialm te rozmowe o prace i wymaglowali mnie na wszytskie strony....dadza znaka po swietach...ale sama nie wiem...
Ale po tym wszytskim pojechalam z kolezanka na koncert Edyty Geppert...i cala jestm pod wrazeniem... i w nostalgii...ale co wam bede mowic... Wrzuta.pl - Edyta Geppert - Zamiast
a trudem dlawilam placz w gardle...

O wilku mowa :-D

reklama
natomaist kiedy spojrze na Kubusia to dziękuję Bogu, że jest i za nic w świecie nie zamieniłabym go nawet na 100 dziewczynek :sorry:

a ja nie raz sie lapie na tym, ze mysle , iz nie potrafilabym czerpac radosci z dziecka-chlopca:szok:
wiem, to dlatego, ze akurat mam teraz coreczke. przeciez 15lat temu oszalalm na punkcie siostrzenca, potem na punkcie bratanka i tak mi zostalo:-D

Do góry