reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

bylam dzisiaj z piotrusiem u lekarza bo wyskoczyla mu dziwna wysypka prawie na calym cialku. doktorka powiedziala, ze to na bank uczulenie ale on nic nowego nie zjadl :baffled: oprocz burakow ze sloika, takich gotowych. myslicie, ze to moglo byc od tego?
.

a nie zmienialas proszku albo plynu? julitke kiedys od tego zsypalo

Ja też zaraz padnę ze zmęczenia byłam dzisiaj w pracy a po pracy umyłam okna ,zmieniłam pościele , poodkurzałam , umyłam łazienkę i teraz nie wiem jak się nazywam a i jeszcze pranie muszę rozwiesić :-:)confused2::eek: dobrej nocki BB-onki
A i przeczytałam przed chwila wszystko co się działo na BB nałóg to paskudna rzecz:zawstydzona/y::-p:-)

nuska, wzorowa z ciebie pracownica, gospodyni i BB-ona:-Drozumiem twje zmeczenie, bo tez codziennie ledwo chodze:tak:

reklama
no wlasnie nie zmienilam proszku, mydla ani niczego innego...
kasiu- dzieki, uspokoilas mnie- najwyrazniej to ocet :tak: mam nadzieje, ze do jutra choc troche plam mu zniknie i przestanie swedziec.

teraz juz na serio dobranoc :tak:

nuska, wzorowa z ciebie pracownica, gospodyni i BB-ona:-Drozumiem twje zmeczenie, bo tez codziennie ledwo chodze:tak:

Donkat już prawie naciskałam krzyżyk by zamknąć stronkę bo już padam ale pomyślałam "zobaczę tylko czy ktoś jest" a tu takie docenienie mnie na sam koniec mojego pracowitego dnia;-):-p :-D:-D:-D:-D:-Ddziękuję

I dobranoc już naprawdę

poczytalam dalam znak życia więc idę dalej sprzątać ale jeszcze tu wrócę:-pno chyba że nie chcecie;-)

nie chcemy, zebys poszla sprzatac:no:

Donkat już prawie naciskałam krzyżyk by zamknąć stronkę bo już padam ale pomyślałam "zobaczę tylko czy ktoś jest" a tu takie docenienie mnie na sam koniec mojego pracowitego dnia;-):-p :-D:-D:-D:-D:-Ddziękuję

I dobranoc już naprawdę

do uslug:-):tak:

spokojnej nocki

wiecie co? jak wybieralam dzis dla niunki te slawne okularki, spineczki, gumeczki, kapelusiki, to mialam taka radoche, ze mam coreczke i moge ja stroic. :-)ze obie jestesmy kobietkami, mamy przez to tyle wspolnego
na chwile obecna nie widze siebie jako mamy chlopca:zawstydzona/y:nie umiem sie wcuc w zabawe dinozaurami:szok:robotami:szok:
choc moze i mnie to spotka-P mi grozi, ze sie psotara, zeby spotkalo:-D

pewnie zaraz sie posypia posty mam chlopcow w obronie ich plci-czekam:nerd:

reklama
Do góry