reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
monia, a kiedy Ola ma urodzinki? czemu nie masz suwaczkow dzieciw podpisie? nie wiem kiedy zlozyc jubilatce zyczenia:sorry::happy:

Moje dziecko też jeszcze nie spi :crazy: siedzi mi nakolanach i kombinuje jak wpaść niby przypadkiem na klawiature :sorry:

Gagulec no to miałaś pracowity dzień :tak: nigdy nie miałaś nieprzyjemnego zdarzenia przez to, że działke macie dalej od domu???

Agulka nieciekawie w tym kościele :no:

Kuba też jest ostatnio bardzo, ale to bardzo uparty i płaczliwy. Obojętnie co mu się powie, co się zrobi ryczy i wrzeszczy :wściekła/y: wkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie :no: trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!

witam sie i ja :-p ale zaraz ide spac bo padam na pysk.
na podworku dal mi taki wycisk, ze nie czuje nog. doslownie biegal przez kilka godzin jak poparzony a ja zanim :wściekła/y: za to wieczorem padl jak piec zlotych :tak:

bylam dzisiaj z piotrusiem u lekarza bo wyskoczyla mu dziwna wysypka prawie na calym cialku. doktorka powiedziala, ze to na bank uczulenie ale on nic nowego nie zjadl :baffled: oprocz burakow ze sloika, takich gotowych. myslicie, ze to moglo byc od tego?

nie nadrabiam zaleglosci na watku glownym bo zasne w trakcie czytania dlatego pozdrawiam wszystkie i pedze poczytac co tam nowego na innych watkach. jesli juz tu nie zajrze to dobranoc.

robię sobie przerwy w sprzątaniu aby tu zaglądać:-p
oj, to Mati lobuz jest:szok::rofl2:
i to okropny:wściekła/y:
Donkat Adas też większych obawów przy ząbkowaniu nie miał ale teraz ta choroba chyba tak na niego wpływa
ja też nawet niewiem kiedy Mateuszowi te zęby wyszly:rofl2:wlaśnie muszę jutro sprawdzić jego buźke może jest ich więcej a ja nawet niewiem:rofl2:
monia, a kiedy Ola ma urodzinki? czemu nie masz suwaczkow dzieciw podpisie? nie wiem kiedy zlozyc jubilatce zyczenia:sorry::happy:
Ola ma urodzinki 6 tzn w poniedzialekale robimy w niedzielę bo tak jakoś bardziej nam pasuje:tak:a dlaczego niemam suwaczków ?sama niewiem:baffled::zawstydzona/y:

Kuba też jest ostatnio bardzo, ale to bardzo uparty i płaczliwy. Obojętnie co mu się powie, co się zrobi ryczy i wrzeszczy :wściekła/y: wkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie :no: trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!
chyba piszeszo moim dziecku:-Djak cos jest nie po jego myśli to zaraz kladzie sie na ziemi i ryczy:wściekła/y:

Ja też zaraz padnę ze zmęczenia byłam dzisiaj w pracy a po pracy umyłam okna ,zmieniłam pościele , poodkurzałam , umyłam łazienkę i teraz nie wiem jak się nazywam a i jeszcze pranie muszę rozwiesić :-:)confused2::eek: dobrej nocki BB-onki
A i przeczytałam przed chwila wszystko co się działo na BB nałóg to paskudna rzecz:zawstydzona/y::-p:-)

A te buraki nie były czasem na occie???
no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tesciowej :confused2: a ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe :baffled: no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!

reklama
no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tesciowej :confused2: a ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe :baffled: no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!

No to mamy winowajce :tak: moja mama po occie też ma wysypke :-D dlatego zapytałam.

Do góry