reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
monia, a kiedy Ola ma urodzinki? czemu nie masz suwaczkow dzieciw podpisie? nie wiem kiedy zlozyc jubilatce zyczenia:sorry::happy:

Moje dziecko też jeszcze nie spi :crazy: siedzi mi nakolanach i kombinuje jak wpaść niby przypadkiem na klawiature :sorry:

Gagulec no to miałaś pracowity dzień :tak: nigdy nie miałaś nieprzyjemnego zdarzenia przez to, że działke macie dalej od domu???

Agulka nieciekawie w tym kościele :no:

Kuba też jest ostatnio bardzo, ale to bardzo uparty i płaczliwy. Obojętnie co mu się powie, co się zrobi ryczy i wrzeszczy :wściekła/y: wkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie :no: trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!

witam sie i ja :-p ale zaraz ide spac bo padam na pysk.
na podworku dal mi taki wycisk, ze nie czuje nog. doslownie biegal przez kilka godzin jak poparzony a ja zanim :wściekła/y: za to wieczorem padl jak piec zlotych :tak:

bylam dzisiaj z piotrusiem u lekarza bo wyskoczyla mu dziwna wysypka prawie na calym cialku. doktorka powiedziala, ze to na bank uczulenie ale on nic nowego nie zjadl :baffled: oprocz burakow ze sloika, takich gotowych. myslicie, ze to moglo byc od tego?

nie nadrabiam zaleglosci na watku glownym bo zasne w trakcie czytania dlatego pozdrawiam wszystkie i pedze poczytac co tam nowego na innych watkach. jesli juz tu nie zajrze to dobranoc.

robię sobie przerwy w sprzątaniu aby tu zaglądać:-p
oj, to Mati lobuz jest:szok::rofl2:
i to okropny:wściekła/y:
Donkat Adas też większych obawów przy ząbkowaniu nie miał ale teraz ta choroba chyba tak na niego wpływa
ja też nawet niewiem kiedy Mateuszowi te zęby wyszly:rofl2:wlaśnie muszę jutro sprawdzić jego buźke może jest ich więcej a ja nawet niewiem:rofl2:
monia, a kiedy Ola ma urodzinki? czemu nie masz suwaczkow dzieciw podpisie? nie wiem kiedy zlozyc jubilatce zyczenia:sorry::happy:
Ola ma urodzinki 6 tzn w poniedzialekale robimy w niedzielę bo tak jakoś bardziej nam pasuje:tak:a dlaczego niemam suwaczków ?sama niewiem:baffled::zawstydzona/y:

Kuba też jest ostatnio bardzo, ale to bardzo uparty i płaczliwy. Obojętnie co mu się powie, co się zrobi ryczy i wrzeszczy :wściekła/y: wkurza mnie to strasznie bo wiem, że przez to chce osiągnąć swój cel. Nie chce aby nauczył się, ze wrzaskiem wszytsko osiągnie :no: trzymam się, ale to takie irytujące!!!!!
chyba piszeszo moim dziecku:-Djak cos jest nie po jego myśli to zaraz kladzie sie na ziemi i ryczy:wściekła/y:

Ja też zaraz padnę ze zmęczenia byłam dzisiaj w pracy a po pracy umyłam okna ,zmieniłam pościele , poodkurzałam , umyłam łazienkę i teraz nie wiem jak się nazywam a i jeszcze pranie muszę rozwiesić :-:)confused2::eek: dobrej nocki BB-onki
A i przeczytałam przed chwila wszystko co się działo na BB nałóg to paskudna rzecz:zawstydzona/y::-p:-)

A te buraki nie były czasem na occie???
no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tesciowej :confused2: a ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe :baffled: no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!

reklama
no na occie :-( w domu zawsze gotuje sama i odkladam mu porcje zanim dodam octu ale wczoraj bylismy na obiedzie u tesciowej :confused2: a ze ona idzie na latwizne to kupuje gotowe :baffled: no i moj piotrek zagorzaly fanatyk burakow chyba by sie wsciekl na amen gdyby nie dostal choc troche!

No to mamy winowajce :tak: moja mama po occie też ma wysypke :-D dlatego zapytałam.

Do góry