reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

oj,, dzis to dopeiro bylo u nas cieplo!!!:szok::szok::szok:
bylismy w miescie, to ociekalam potem, mimo ze nie ubralam sie cieplo. troche mi brakuje odwagi chodzic juz bez kurtki, ale inaczej sie nie da:no:

kupilam Julitce kapelusiki na lato w Pepco, czapeczke na teraz, spineczki, gumki....okulary przeciwsloneczne:rofl2:wygladala w nich bosko, ale niestety zginely smiercia tragiczna w drodze powortnej, bo niunka wykrecila im zausznik:crazy::eek:

a tak w ogole to dzis niunka wlasnie biegala bez czapki, tylko w opasce:sorry:nie mialam sumienia jej pocic w czapce. juz lepiej, niech ja zawieje na sucho, niz mokro:happy:

alez sie zezloscilam:crazy::crazy:od niedzieli sie wybierallam dzis na spowiedz i droge krzyzowa. pojechalismy do miasta po spaniu julitki, szybko mielismy wrocic, zebym zdazyla na 15.45 do kosciola. i tak prawie bylo. w samochodzie bylo 14.45 jak wjechalismy na podworko, wiec szybko sie zajelam obiadem, patrze na zegarek w kuchni,a tu 15.55:szok::szok::crazy:sprawdzilam w pokoju, to samo:crazy: P nie przestawil zegarka w palio i dlatego caly czas zylam w bledzie:crazy:oczywiscie do kosciola nie poszlam:baffled:

cześć dziewczyny tu W mąż Luandzi. Niestety nadal źle się czuje, ale prosiła żeby wam podziękować za pozdrowienia i życzenia urodzinowe. Luandzia bardzo słaba, nie chce jeść, nawet mojej wyśmienitej kuchni. Zuzka tez jest chora, nie wiadomo czy jutro nie będzie musiała mieć podanych antybiotyków. Pozdrawiam W.

jak fajnie, ze sa wiesci. dziekujemy W za informacje i goroaco pozdrawiamy dziewczyny:tak:

A wogóle to jakoś tak wsyzstko do dupy, nic mi się nie chce seks mnie nie łechce, jak to śpiewa stary polski bard.

Co do allegro, to uwazajcie z podbijaniem tej wiertarki bo ludzie się wystraszą, że będzie o nią duża walka. Lepiej poczekać na sam koniec aukcji.

taka piekan pogoda i brak natchnienia do zycia?????????:szok::szok::rofl2:

no wlasnie co z tym podbijaniem? mam licytowac, czy sie wstrzymac?

ja poprosze o glosik w tej licytacji
GEORGE!Wiosna! Komplet 3cz.! Dziewczynka 6-9m-cy (597976989) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Chyba przesadziłam dałam za nią 80zł :/
:tak::-D:-D:-D na pewno:sorry::-D

podgladaczka:-p, fajny masz avatar;-);-);-);-):-D:-D

Donkat a ja doszłam z Maja do Kościoła miała byc tylko droga krzyzowa ale proboszcz się scfanił aby dzieciaki nie uciekały i wplótł drogę we Mszę:crazy: na początku kikla stacji, w środku i na sam koniec zakończenie:baffled: zmarzłam jak cholercia a na dworze tk cieplutko

Adaś ma stan podgorączkowy i idą jeszcze do tego 3 trójki na raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: widac juz "łepki" :baffled: bidulek

no wlasnie co z tym podbijaniem? mam licytowac, czy sie wstrzymac?

ja poprosze o glosik w tej licytacji
GEORGE!Wiosna! Komplet 3cz.! Dziewczynka 6-9m-cy (597976989) - Aukcje internetowe Allegro
wstrzymaj się wstrzymaj bo teraz czekam już na tą prawdziwą licytację;-)
Donkat ja oddalam :tak:

ja dziś również wybralam się dziś z dziećmi do koścola. No i Mati już na wstępie dal popis jeszcze msza sę nie zaczela a on już ryczal więc stanelam z dziecmi w drzwiach że maly se biegal najpierw biegal blisko mnie ale po chwili zacząl się robić bardziej odważniejszy i byl juz przy oltarzu a w pewnej chwili podlecial do drzwi z zachrystii i zacząl je otwierac i chcial tam wejść:szok:i to jeszcze bylo w momęcie gdy sie klęczalo a ja musialam iść po niego :zawstydzona/y::eek:tak mi bylo wstyd ale udalo nam się jakoś do końca mszy za to na drodze krzyżowej juz nie dalo rady zostać:-(a jakoś zależalo mi...

Ostatnia edycja:
:tak::-D:-D:-D na pewno:sorry::-D

podgladaczka:-p, fajny masz avatar;-);-);-);-):-D:-D

Donkat a ja doszłam z Maja do Kościoła miała byc tylko droga krzyzowa ale proboszcz się scfanił aby dzieciaki nie uciekały i wplótł drogę we Mszę:crazy: na początku kikla stacji, w środku i na sam koniec zakończenie:baffled: zmarzłam jak cholercia a na dworze tk cieplutko

Adaś ma stan podgorączkowy i idą jeszcze do tego 3 trójki na raz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: widac juz "łepki" :baffled: bidulek

Agulka, ale jaką masz cenę minimalną??? Dałam te 80zł i wyskoczyło mi, że cena minimalna nie została osiągnięta.

Adaś bidulek :-( posmaruj mu za uszkami i na szyjce Pulmex Baby to pomaga :tak:
Co do podglądaczki to gdzie ją widziałaś????? :confused2:

Kasia podgladaczka bo avarci z tej samej strony co moja "pierdząca" żaba. Co do licytacji to zmiesciłas się w cenie i o to chodziło.

Kupiłam sobie po raz pierwszy w życiu buciki o innym kolorze niż czarny czy biały:szok:, zaszalałam z zielonym. :sorry::baffled::rofl2::rofl2:
W niedzielę mielismy jechac po buty do Chojnic a tu dupa:-(, szwagierka się zapowiedziała, a że jedzie do nas juz pół roku i w końcu znaleźli lukę w swoim napiętym terminarzu to juz nie odmawiałam:crazy::eek::confused2:

Ostatnia edycja:
helllo
Przyszłam dać znak życia. Oficjalne żyjemy ale padam na co tylko można:-p
Nie chwaliłam sie ale wczoraj spędziłam 4 godziny:szok::szok::szok::szok: u ...fryzjera:zawstydzona/y: Dupsko mnie do dzisiaj boli:sorry: za to mam zaś pasemka zrobione + włosy ciut za uszy- jak M zrobi mi "ludzkie' zdjęcie to w odpowiednie miejsce wkleję:rofl2:
Poza tym u nas pogoda przecudna i dzisiaj na ogródku latałam w krótkim rękawku. Mały sie wyszalał- ścieżki na ogrodzie porobił a jutro będziemy wysiewać zaś będzie widać tylko białka oczu -dzisiaj był tak umorusany, ze tylko oczy było widac:confused2: a nie miałąm serca zabierać go do domu bo był wrzask, dopiero jak już był tak zmeczony, że nie miał siły protestować zabrałam do, przebraąłm, umyłam i do samochodu do domku- po drodzę zasnał. W domu się obudził i pobił rekordy w jedzeniu- miseczka zupki ( taka konkretna), dwa serki, makaron z sosem-3 łyzki:szok::szok::szok: Jak na damiana to jest mega wypasiona ilosć:-)
Justyna- Ty jesteś zdolniacha- tak opitolić włoski to ja bym chciała umieć.
A teraz pozdrawiam i miłego wieczorku i papa.

Gagulec to działeczke macie zdala od domku, że autem dojeźdzacie?
Fajnie że Damianek sie wyszałam, mój skarb na pewno tez by tak wyglądał a biedny w domciu siedzi.

U nas pod folią już 2 cm rzodkiewkę i sałatę widać

:crazy::crazy::crazy::crazy:moje niegrzeczne dziecko jescze jeczy w lozeczku!!!!!!!!!wyhasa sie caly dzien na dworze i jeszcze tyle energii ma:szok::crazy:

wkurza mnie, jak ksieza wymyslaja takie triki, bo nie kazdy moze zostac tak dlugo w kosciele:baffled:

musze sie pochwalic, ze Julitce tez id trojki, jedna juz wyszla, 2 sa pod wierzchem, ale wogole nie odczuwamy tego. no, moze poza kreceniem sie w nocy i doejeniem smoka przez sen. nie ma temp(nigdy jeszcze nie miala:szok:), nie placze...:-)

wstrzymaj się wstrzymaj bo teraz czekam już na tą prawdziwą licytację;-)
Donkat ja oddalam :tak:

ja dziś również wybralam się dziś z dziećmi do koścola. No i Mati już na wstępie dal popis

dzieki:tak: na dzis wystarczy

oj, to Mati lobuz jest:szok::rofl2:

reklama
Do góry