reklama
U mnie też 20 osób obserwuje ale sie czja by zalicytaować KURTKA WIATRÓWKA NEXT Z DZIEWCZYNKĄ roz.98 (599195265) - Aukcje internetowe Allegro
a tu 6 osób Bluzki i koszulka firmowe 104-110 (599575385) - Aukcje internetowe Allegro
a tu 6 osób Bluzki i koszulka firmowe 104-110 (599575385) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Witam się i ja. U nas pięknie, Stachu śpi, a wcześniej wybrykał się na tarasie, kiedy ja tam sprzątałam. Pomógł mi bo wypolerował dupką, rękawiczkami i czapeczką wszystko czego sięgną, teraz będzie pranie
Mam ogólny niedobór ciuchów, Stasiu też. Liczę na wyprzedaże po świętach i wtedy wybiorę się na zakupki. póki co dziś będę koło Pepco, to może będzie cos fajnego.
A wogóle to jakoś tak wsyzstko do dupy, nic mi się nie chce seks mnie nie łechce, jak to śpiewa stary polski bard.
Co do allegro, to uwazajcie z podbijaniem tej wiertarki bo ludzie się wystraszą, że będzie o nią duża walka. Lepiej poczekać na sam koniec aukcji.
Justyna ta kiecka jest zajebista, to jest Twoja ślubna?
Mam ogólny niedobór ciuchów, Stasiu też. Liczę na wyprzedaże po świętach i wtedy wybiorę się na zakupki. póki co dziś będę koło Pepco, to może będzie cos fajnego.
A wogóle to jakoś tak wsyzstko do dupy, nic mi się nie chce seks mnie nie łechce, jak to śpiewa stary polski bard.
Co do allegro, to uwazajcie z podbijaniem tej wiertarki bo ludzie się wystraszą, że będzie o nią duża walka. Lepiej poczekać na sam koniec aukcji.
Justyna ta kiecka jest zajebista, to jest Twoja ślubna?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie mam mowy o żadnym negatywie;-)dziękizalicytuje na 630, co?? tylko nie wystaw negatywa misiaczkowi 97 :-)
Justyna u Nas podobnie Kuba częściej sika w gacie lub na dywan niż do nocnika nie wiem czy to takie śmieszne dla niego czy nie chce, aby nocnik grał
Ja już po umyćiu okien a pierdziu post. Pogoda świetna. Po drzemce wyruszamy do miasta zapłacić przekaz dla Agulki dane do wysyłki będą w przelewie. Szkoda, że nie mam kasy na karcie bo zapłaciłabym przez internet i nie musiałabym nigdzie się ruszać
Moniu, a może upieczesz takie niekonwencjonalny tort w kształcie prostokata???? Moja mama zawsze taki piecze bo jest go więcej
to samo wlaśnie powiedzial mi D przed chwilą przez telefonwitam i ja.
Monia kwadratowy tez może być tort, albo rogi obetnij i będzie okrągły
U mnie też 20 osób obserwuje ale sie czja by zalicytaować KURTKA WIATRÓWKA NEXT Z DZIEWCZYNKĄ roz.98 (599195265) - Aukcje internetowe Allegro
zalicytowalam tylko przypadkiem nie wysylajciemonisia_l to mój nick z allegroA najbardziej się czają na ta kurkę Harleya, na razie 1 zł:-wściekła/y:
Agulka daj jeszcze raz linka do kurtki Harleya:-)
reklama
Podziel się: