reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja. U nas pięknie, Stachu śpi, a wcześniej wybrykał się na tarasie, kiedy ja tam sprzątałam. Pomógł mi bo wypolerował dupką, rękawiczkami i czapeczką wszystko czego sięgną, teraz będzie pranie :crazy:
Mam ogólny niedobór ciuchów, Stasiu też. Liczę na wyprzedaże po świętach i wtedy wybiorę się na zakupki. póki co dziś będę koło Pepco, to może będzie cos fajnego.
A wogóle to jakoś tak wsyzstko do dupy, nic mi się nie chce seks mnie nie łechce, jak to śpiewa stary polski bard.

Co do allegro, to uwazajcie z podbijaniem tej wiertarki bo ludzie się wystraszą, że będzie o nią duża walka. Lepiej poczekać na sam koniec aukcji.

Justyna ta kiecka jest zajebista, to jest Twoja ślubna?

zalicytuje na 630, co?? tylko nie wystaw negatywa misiaczkowi 97 :-)
nie mam mowy o żadnym negatywie:no:;-)dzięki
Justyna u Nas podobnie :tak: Kuba częściej sika w gacie lub na dywan niż do nocnika :sorry: nie wiem czy to takie śmieszne dla niego czy nie chce, aby nocnik grał :eek:

Ja już po umyćiu okien :-p a pierdziu post. Pogoda świetna. Po drzemce wyruszamy do miasta zapłacić przekaz dla Agulki :tak: dane do wysyłki będą w przelewie. Szkoda, że nie mam kasy na karcie bo zapłaciłabym przez internet i nie musiałabym nigdzie się ruszać :-p:laugh2:

Moniu, a może upieczesz takie niekonwencjonalny tort w kształcie prostokata???? Moja mama zawsze taki piecze bo jest go więcej :laugh2:

witam i ja.

Monia kwadratowy tez może być tort, albo rogi obetnij:tak::tak::tak: i będzie okrągły:tak:
to samo wlaśnie powiedzial mi D przed chwilą przez telefon:-D:tak:

A najbardziej się czają na ta kurkę Harleya, na razie 1 zł:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zalicytowalam tylko przypadkiem nie wysylajcie:-pmonisia_l to mój nick z allegro:tak:
Agulka daj jeszcze raz linka do kurtki Harleya:-)

reklama
Do góry