reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna u Nas podobnie :tak: Kuba częściej sika w gacie lub na dywan niż do nocnika :sorry: nie wiem czy to takie śmieszne dla niego czy nie chce, aby nocnik grał :eek:

Ja już po umyćiu okien :-p a pierdziu post. Pogoda świetna. Po drzemce wyruszamy do miasta zapłacić przekaz dla Agulki :tak: dane do wysyłki będą w przelewie. Szkoda, że nie mam kasy na karcie bo zapłaciłabym przez internet i nie musiałabym nigdzie się ruszać :-p:laugh2:

Moniu, a może upieczesz takie niekonwencjonalny tort w kształcie prostokata???? Moja mama zawsze taki piecze bo jest go więcej :laugh2:

witam i ja.

Mężu Luandzi dzięki za wieści i ucałuj dziewczyny.

Mały trochę osłabiony juz spi, rano miał 37,8 gorączki, katar spływa, a noc była nawet dobra, spał od 20 do 4 rano u siebie i bez przerwy......

Firany się piorą, może po południu wezmę się za okna,, oooo raczej nie, bo przypomniałam sobie, że ide z Maja na Drogę Krzyżową, od 3 lat jest zawsze w tym czasie chora i dziś w końcu uda mi się jej pokazać:tak:

Pogoda piękna, mały błagalnie w oknie woła: mama dada.......:sorry::-(

Monia kwadratowy tez może być tort, albo rogi obetnij:tak::tak::tak: i będzie okrągły:tak:

Jakby co to to jest moja kiecka a`la MERLIN MONROE (594702837) - Aukcje internetowe Allegro
20 osób obserwuje i jakoś bujnąć się nie mogą

Ale to Ty sprzedajesz tą kiecke????

witam i ja.

Mężu Luandzi dzięki za wieści i ucałuj dziewczyny.

Mały trochę osłabiony juz spi, rano miał 37,8 gorączki, katar spływa, a noc była nawet dobra, spał od 20 do 4 rano u siebie i bez przerwy......

Firany się piorą, może po południu wezmę się za okna,, oooo raczej nie, bo przypomniałam sobie, że ide z Maja na Drogę Krzyżową, od 3 lat jest zawsze w tym czasie chora i dziś w końcu uda mi się jej pokazać:tak:

Pogoda piękna, mały błagalnie w oknie woła: mama dada.......:sorry::-(

Monia kwadratowy tez może być tort, albo rogi obetnij:tak::tak::tak: i będzie okrągły:tak:

Agulka no to dobrze, że noc przeszła ok. Temperatura widzę spada :tak: A Adaś wysmarka Ci nosek???

Zapomniałam napisać kupiłam w końcu doniczke z dziurką :laugh2: i przesadziłam moją Zamie!!!!

Anetko a wiesz coś na temat Skrzydłokwiatu??? Zakupiłam go sobie bo ponoć jest rewelacyjny do oczyszczania powietrza z toksyn :tak: czytałam, że lubi wilgoć, ale może coś z własnego doświadczenia???

reklama
Do góry