reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Alusia myślalam żeby kupić tort ale wydaje mi się że drogo:baffled:za malutki torcik trzeba zaplacić ponad 30zl:baffled:upiec sama spodów nie upiekę bo nie posiadam tortownicy a do rybnika też nie mam jak pojechać bo D autem w pracy:wściekła/y:więc jestem skazana na te nasze zadupie:sorry:a widzialaś jak nam fajnie ABC powiększyli?:tak:może tam będzie więc pójdę i sprawdzę:-)
widzialam widzialam :happy: fajne, odpisalam ci juz wczesniej bo pytalas mnie o ta moja glowe:laugh2: jakies moze 40 postow do tylu :-)

reklama
może przegapilam:rofl2:już lece poszukać:tak:
Alusia znalazlam tego posta i tam nic nie pisalo o tym:no:

Ostatnia edycja:
może przegapilam:rofl2:już lece poszukać:tak:
Alusia znalazlam tego posta i tam nic nie pisalo o tym:no:
Monia miałam robione i EEG i Tomografie ale na szczescie nic nie wykazało. Pani neurolog poslala mnie wiec do pani psycholog :) ta stwierdzila ze mam depresje:szok: o podłożu lękowo-nerwicowym. wiedzialam ze jest ze mna zle pod tym wzgledem, ale zeby az tak?! troche za duzo stresow i przezyc przez ostatnie trzy lata zrobilo swoje. dala mi tak silne psychotropy ze ledwo zyje, ale po dwoch tygodniach ma juz byc lepiej. Jestem jakby troche spokojniejsza, nie przejmuje sie juz tak wszystkim, nie mam koszmarów, no zobaczymy... boje sie co bedzie dalej, jak K. to zniesie i mała oczywiście. acha i nie napisalam jeszcze, że przez jakis czas bolalo mnie z prawej strony tak jakby jajnik, poszlam do lekarza i okazalo sie ze mam torbiel jak sto pięcdziesiat :) i to wszystko przez cholerne tabletki antykoncepcyjne. leczylam sie trzy miesiace i juz na szczescie zniknelo ::biggrin2: to jest ten post :tak:

czytam i czytam i doczytać sie nie mogę:no:a może sie źle zrozumialyśmy:eek:oje pytanie bylo takie
a widzialaś jak nam fajnie ABC powiększyli?:tak:może tam będzie więc pójdę i sprawdzę:-)

widzialam widzialam :happy: fajne, odpisalam ci juz wczesniej bo pytalas mnie o ta moja glowe:laugh2: jakies moze 40 postow do tylu :-)
a w tym poście który teraz wkleilas i prędzej napisalaś nie pisze nic o ABC:-Dkurcze chyba że ja źle czytam:baffled::rofl2:

czytam i czytam i doczytać sie nie mogę:no:a może sie źle zrozumialyśmy:eek:oje pytanie bylo takie

a w tym poście który teraz wkleilas i prędzej napisalaś nie pisze nic o ABC:-Dkurcze chyba że ja źle czytam:baffled::rofl2:
heheh nie zrozumialysmy sie, pytalas mnie juz troche czasu temu jak pierwszy raz weszlam, chyba 30.03 to bylo... :-) nic nie szkodzi:rofl2:

Tak czytam, że wystawiacie ubranka dzieci na allegro... a \\kupują ludzie??:eek: bo ja probowalam i nic. :-) moze za drogo...:baffled:
ja też próbowalam i nic:crazy:
Teraz D wystawil wiertarkę udarową sporo osób obserwój e ale nikt nie zalicytowal jeszcze:no:już tak kombiujemy że może jak gdyby ktoś zalicytowal (moglo by być fikcyjnie) to może obserwujący by sie zmobilizowali i zaczli licytować:sorry:

Ostatnia edycja:
ja też próbowalam i nic:crazy:
Teraz D wystawil wiertarkę udarową sporo osób obserwój e ale nikt nie zalicytowal jeszcze:no:już tak kombiujemy że może jak gdyby ktoś zalicytowal (moglo by być fikcyjnie) to może obserwujący by sie zmobilizowali i zaczli licytować:sorry:
hmmm no to niby jes cygaństwo...;-) ale mozesz dac numer aukcji :) misiaczek97 cos tam zalicytuje jesli chcesz

Ostatnia edycja:
Melduję się. Żyję, choć padam na ryjek.:-( Wczoraj padłam razem z Maciejem :szok::sorry:Dziś jedziemy wymienić buty dla małego, bo chyba za ciasne są, nie chce chodzić i jak pytam: Gdzie boli? to pokazuje na kostkę (tą co mu wystaje).:-(
Monia daj linka,bo ja też już tak myślalam przy moich kieckach:baffled:
Młody siedział dobre 15 minut na nocniku i wkońcu zszedł. Podciągnęłam mu spodnie bez pampersa i poszłam szykować ciuchy,a ta mała świnka zlała się w gacie. Wykończy mnie,bo nawet się tym nie przejął:wściekła/y:

reklama
Monia daj linka,bo ja też już tak myślalam przy moich kieckach:baffled:
Młody siedział dobre 15 minut na nocniku i wkońcu zszedł. Podciągnęłam mu spodnie bez pampersa i poszłam szykować ciuchy,a ta mała świnka zlała się w gacie. Wykończy mnie,bo nawet się tym nie przejął:wściekła/y:
ja tak mialam za kazdym razem i dalam sobie na razie spokoj :zawstydzona/y: sama zacznie robic na nocnik (mam taka nadzieje):rofl2:

Do góry