reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
cześć dziewczyny tu W mąż Luandzi. Niestety nadal źle się czuje, ale prosiła żeby wam podziękować za pozdrowienia i życzenia urodzinowe. Luandzia bardzo słaba, nie chce jeść, nawet mojej wyśmienitej kuchni. Zuzka tez jest chora, nie wiadomo czy jutro nie będzie musiała mieć podanych antybiotyków. Pozdrawiam W.
Zdrowka i duuuzo sil dla Twoich dziewczyn! :-):tak:Dziekujemy za info!

cześć dziewczyny tu W mąż Luandzi. Niestety nadal źle się czuje, ale prosiła żeby wam podziękować za pozdrowienia i życzenia urodzinowe. Luandzia bardzo słaba, nie chce jeść, nawet mojej wyśmienitej kuchni. Zuzka tez jest chora, nie wiadomo czy jutro nie będzie musiała mieć podanych antybiotyków. Pozdrawiam W.
Biedne dziewczynki:-(życzymy im dużo sil i szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiamy i dziękujemy za informacje:tak:

Monia a Ty masz jakieś rodzeństwo??? bo nigdy nic chyba nie pisałaś ? A pytam bo się zastanawiam kto Tu na forum jest jedynakiem???? Hrudzia na pewno ale czy ktoś jeszcze??? A pytam bo tak się zastanawiam czy to na prawdę takie trudne być jedynakiem???? Myślę nad przyszłością Igorka?:sorry:
tak mam o 3 lata starszego brata.:tak:i mimo że różnie bylo u nas tzn. sprzeczaliśmy sie i biliśmy jak byliśmy jeszcze dzieciakami to teraz nie wyobrażam sobie żebym miala być jedynaczką i nigdy nie chcialammieć tylko 1 dziecka:no:moja przyjaciólka jest jedynaczką i mimo że rodzice jej wszystko kupowali i rozpieszczali to jej brakowalo towarzystwa do zabaw a teraz jako już doroslej osobie jak jedzie na święta do rodziców to prócz rodziców nie ma tam nikogo a my mamy jeszcze okazje spotkac się z rodzeństwem:tak:ja myślę że jedynakiem wcale nie jest dobrze być lepiej jak dzieci rozwijają się w toowarzystwie rodzeństwa:tak:

W to jest mąż:tak: Namęczy się dziewczyna,ale patrząc na śliczną i mądrą Zuzię wie dla kogo;-)
Ja też nie wyobrażam sobie,że mogłabym być sama,choć były momenty,że o tym marzyłam:-p Teraz mam lepszy kontakt z 6 lat młodszą siostrą niż z 2 lata starszym bratem. Ale kocham ich oboje tak samo

Melduję się. Żyję, choć padam na ryjek.:-( Wczoraj padłam razem z Maciejem :szok::sorry:Dziś jedziemy wymienić buty dla małego, bo chyba za ciasne są, nie chce chodzić i jak pytam: Gdzie boli? to pokazuje na kostkę (tą co mu wystaje).:-(

CZeść dziewczynki:Drogi W dziekujemy za wiesci i zdrówka życzymy dziewczyną. Ja ostatnio nie mam weny na neta- w pracy nie mam zbytnio jak, a w domu wieczorem pada na pyszczek po harcach z moim maluszkiem.

Dzień dobry:-)
u nas znów pięknie i slonecznie więc dużo czasu spędzimy na polku:tak:ale najpierw muszęzrobić listę zakupów co mi jeszcze brakuje na urodziny. Wczoraj wieczorem byliśmy w biedronce ale tam wszystkiego nie bylo:crazy:no i ciekawe czy na tym naszym zadupiu kupię spody tortowe:sorry:
Majandra dobrze że Maciuś chociażpowiedzial że boli bo mój to pewnie by to olal i chodzil:sorry:a co do zmęczenia to wcale się tobie i Gagulec nie dziwię bo sama ostatnio padam ze zmęczenia a rano jest ciężkie wstawanie z lóżka:wściekła/y:
wogóle to moje dzieci zrobily się ostatnio strasznie jęczące wrrr...:wściekła/y:ledwo oczy otworzą i już jęczą, na podwórku jęczą i tak prawie caly dzień jęczą...:wściekła/y:ja chyba zwariuję :wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie i ja z ranka :-)
Monia ja na tym naszym zadupiu nie kupowałam spodów bo szkoda zachodu, jeszcze nie daj Boże trafi sie przeterminowany (wiem cos o tym):tak: lepiej albo upiec albo od razu do rybnika, albo kupic gotowy tort :-D

reklama
Witam sie i ja z ranka :-)
Monia ja na tym naszym zadupiu nie kupowałam spodów bo szkoda zachodu, jeszcze nie daj Boże trafi sie przeterminowany (wiem cos o tym):tak: lepiej albo upiec albo od razu do rybnika, albo kupic gotowy tort :-D
Alusia myślalam żeby kupić tort ale wydaje mi się że drogo:baffled:za malutki torcik trzeba zaplacić ponad 30zl:baffled:upiec sama spodów nie upiekę bo nie posiadam tortownicy a do rybnika też nie mam jak pojechać bo D autem w pracy:wściekła/y:więc jestem skazana na te nasze zadupie:sorry:a widzialaś jak nam fajnie ABC powiększyli?:tak:może tam będzie więc pójdę i sprawdzę:-)

Do góry