donkat
Fanka BB :)
witam jka za dawnych dni w poludnie:-)
dzis olewam szal robot i zrobie tylko to, co musze, bo stwierdzialm, ze bez sensu jest tak sie dorwac, nameczyc a potem stekac
:-)
zostalo mi jeszcze okno w kuchni i male w wiatrolapie. moze po poludniu mnie natchnie...
dziekuje kobietki, za narzuty:-)popatrze, poszukam, moze akurat bedzie cos dla mnie;-)
dzis olewam szal robot i zrobie tylko to, co musze, bo stwierdzialm, ze bez sensu jest tak sie dorwac, nameczyc a potem stekac
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
zostalo mi jeszcze okno w kuchni i male w wiatrolapie. moze po poludniu mnie natchnie...
dziekuje kobietki, za narzuty:-)popatrze, poszukam, moze akurat bedzie cos dla mnie;-)
Mialam pisac ale cos dzis zakrecona jestem...i to ze w piatek mam kolejna rozmowe o prace w Spato juz zanudzac Was nie bede
[/quote]
kochana, jakie zanudzanie! dla nas niepracujacyc, to istna rozrywka
Zawsze sobie jakieś inne zajęcie znajdę byle się nie uczyć. Ależ jestem leń![]()
nie len, tylko normalny czlowiek. kazdy tak robi
Dzisiaj chyba wezmę się jednak za te okna,bo jak będę myła w przyszłym tygodniu to mnie wsiowe baby obgadają,że wielki tydzieńWogóle ne mam jeszcze nic posprzątane
![]()
a ja leje na baby i gadanie. robie wszystko wtedy, gdy mnie pasuje
Adaś szalej za Nody'm , Magiczna karulelą i Poko.
A witam prawie w południe.
Noc cięzka, mały miał gorączkę i na 12 idziemy do tego "nie" lekarza, chcę chociaż aby osłuchał płucka na inne rewelacje z jego strony nie liczę
pa do później bo marudny, drugie dziecko w przedszkolu. uffffffffffffff![]()
julitka zna tylko bajke Reksio, bo posciagalam i oglada na kompie. uwielbia ja, my z P tez
napisz, co z Adasiem:-(
a jak pupa drugiego dziecka?
I tak pomyślałm,że wykopię ze 4 cebulki narcyzów i wsadzę w doniczkę. Może do świąt zakwitną. Działki kopać nie muszę:-) S przyjeżdża dzisiaj do domu i wyjeżdża w niedzielę
super pomysl, w cieple szybciej zakwitna a beda pieknie w domu wygladaly
no to S bedzie mial okazje pocwiczyc miesnie;-)
Ogolnie nie mam jazdy na temat zakrywania uszyk, Naogladalam sie w UK golych glowek i troche spuscilam pasa![]()
ja niby tez ogolnie nie jestem przewrazliwiona na punkcie ubierania dziecka, ale jakos o uszka sie boje. choc nie raz zima nawialo malej w uszy bo czapka sie przesunela, albo odstawala i nic jje nie bylo.kurcze, na takie pogody jak teraz to juz by sie przydala jakas wiazana cienka chusteczka na glowke, bo nawet w w iosennej czapce jest jej chyba za goracociele ze mnie, bo moglam jej kupic, z zeszlego roku pewnie jest juz mala i w dodatku an strychu
Wpadłam na chwilkę. Czekam na hydraulika, bo mamy awarię w kuchni
.
uuuuuuuuuuu, niedobrze![]()