reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat złosliwość rzeczy martwych odsłona trzecia ( po telewizorze i odkurzaczu). Pół godziny temu pierdyknał nam bojler, łazienka cała zalana, sikała po całej powierzchni łazienki, jedna wielka gnojówka.
Do tego ironia losy, dzis sprzedalismy złom i jest na nowy bojler................

Ostatnia edycja:
reklama
wiiitam po dlugim slonecznym dniu!!!:-)

jak ja kocham taka pogode!:-):rofl2:
umylam okkno, wyprasowalalm i powiesilam firanke, koeljen pranie prawie suche, och czego ja dzis nie zrobilam...:-D:-D:-D

na koniec dnai bylam na zakupach i wyadlalam duzo kasy:baffled:
kupilam sobie buty. myslalam o torche innych, ale jakos nie bylo a te mi sie spodobaly:sorry:

moja gwiazda jeczy w lozeczku:wściekła/y:kiedy zacznie normalnie chodic spac?:crazy:

Witam :happy: Śpieszę się pochwalić, że byliśmy dziś na usg - WSZYSTKO JEST DOBRZE :tak:

. A propos zapuszcza se wąsy! Co się teraz na niego spojże to chce mi się śmiać.

carioca, cieszymy sie razem z wami!!!!!!!!!!:tak:

wasy???:eek:nienawidze wasow u facetow:sorry:chyba ze taki seksowny maly wasik, albo zaorst trzydniowy:tak:

Widać, ze pogoda zaczęła dopisywać bo pustkami zawiało na forum:-):-):-)ja czekam aż Młody wstanie i lecę rozbębnić mój zwrot z podatku( całe 61 zł:szok::-p:-D)

gagulec, a w koncu te ulgi ci nie przyslugiwaly?:szok:

Justyna - czego on nie robi, głównie bałagan. Jest historykiem, czasem cos napisze, zrobi jakies opracowanie, czasem pisze scenariusze do takich rekonstrukcji bitew, lubi se też czasem coś odlać w warsztacie, wygrawerować, zrekonstruować broń - jest bardzo uzdolniony manualnie. i macie ten chlewik a nim świnki, czy tylko chlewik :laugh2::laugh2:?
Hruda - czy na pierwsze dwa lata dzialalności to koszty ubezpieczeń nie są czasem tylko ok 200 zł? Szkoda, że odpuszczasz, szkoda. Ale to Twój tron :-D

carioca, a jak dajecie rade sie utrzymac z takich dorywczych robotek? chyba ze oprocz tego etat jest, to co innego;-)

przez pierwsze 2 lata prowadzenia dzialalnosci ZUS ynosi ok.250zl

EDIT: Maciuś dziś dostał buziaka od 3-latki. Był bardzo szczęśliwy:-D:tak::-p

zdradza Julitke???:rofl2:

od 15 godziny do 19 uprawiałam biegi przełajowe, bieg krótko i długo dystansowy, prawie, ze sztafetę, kopałam dołki w piaskownicy, robiłam oczywiście babki z piasku, asystowałam wspinaczce po drabinkach, międzyczasie pilnowałam czy gdzieś kupa psia:baffled: nie zaplatałam się w rączce i tym podobne rzeczy które robi sie na spacerze z Damianem:-p

:-D:-D:-D:-D:-D

Donkat złosliwość rzeczy martwych odsłona trzecia ( po telewizorze i odkurzaczu). Pół godziny temu pierdyknał nam bojler, łazienka cała zalana, sikała po całej powierzchni łazienki, jedna wielka gnojówka.
Do tego ironia losy, dzis sprzedalismy złom i jest na nowy bojler................

czyli tym razem szczescie w nieszczesciu:happy:. choc dziekuej za taka powodz:-(bidulka:-(

a tak na marginesie, w jakiej cenie teraz jest zlom? my mamy tego cholerstwa jeszcze spro, ale wg P i tescia wiecznie nie ejst dobry moment na sprzedaz:crazy:a ja juz patzrec na ten burdel na podworku nie moge:crazy:

gagulec, a w koncu te ulgi ci nie przysługiwały?:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
Wyczytałam , że jednak nie; konkubinat nie zezwala na rozliczanie sie jako samotny rodzic- choć zdania są podzielone.:baffled: Jednak w moim przypadku nie robiło to różnicy:dry:

Wkurzyłam się dzisiaj i obcięlam Mateusza. Chyba połowę włosów mu scięłam. Wsadziłam go do wanny, on się bawił i pluskał,a ja rżnęłam;-)
Ja boję się sama małego obciąć bo miałby schody do nieba na głowie.Niestety nigdy nikogo nie obcięłam i jak na razie nie ryzykuję:laugh2::laugh2:

Qurwica mnie za raz wexmie- popieprzonemu sąsiadowi zachciało sie remontów!!!!!!!! O tej godzinie

Donkat nam zapłacili za 0,40gr za kg grubego złomu a 0,20 gr za cienki.
Ja tez nie mogłam patrzeć, wygladało jakbysmy w jakis slamsach mieszkali

Nuska dzięki , że pytasz o dzieci. Juz zdrowsze, trochę jeszcze smarczą, ale to juz końcówki. Maja w końcu jutro do przedszkola idzie, bo dzis dała mi popalis. Jeszcze taskich klapsów jak dzię to jeszcze nie dostała. Pyskuje strasznie i nie słucha.........wr.................

Hrudzia moim zdaniem dobrze robisz, uważam że teraz jest zły czas w naszym kraju na takie ryzyko. Za rok będzie lepiej

reklama
wasy???:eek:nienawidze wasow u facetow:sorry:chyba ze taki seksowny maly wasik, albo zaorst trzydniowy:tak:

Wąsy brrr:zawstydzona/y: nie podobają mi się

Wkurzyłam się dzisiaj i obcięlam Mateusza. Chyba połowę włosów mu scięłam. Wsadziłam go do wanny, on się bawił i pluskał,a ja rżnęłam;-)

O gratulacje ja bym nie umiała chociaż ten fryzjer co obcinał Igorka to do strzyżenia owiec się nadawał więc może tak bym dała radę ;-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry