reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja jutro biorę się za cwiety na mojej działeczce. Wsadzę gladiole, mieczyki i przesadzę wszystkie z końca na początek i pięknie będzie. A dalej będą pyry:-D i jak zakwitną to będzie jeszcze ładniej;-) Ciekawe kto mi działkę skopie, tzn. kiedy mój szanowny mąż znajdzie czas:baffled:

reklama
Agulka, czemu sprzedajesz tą kurtkę? Nie podoba Ci się? Nie będzie na jesień dla Adasia? Ja bym dała za nią w granicach 40 zł, ale tylko dlatego, że na allegro jest mnóstwo ofert super kurtek w takiej cenie.

Hej dziewczyny!!!!!

Agulka ja dałabym za nią ok 40zł. Po pierwsze jak pisze Majandra kurtek jest pełno, a po drugie za większą cenę mogę mieć kurtkę nową.

EDIT: Maciuś dziś dostał buziaka od 3-latki. Był bardzo szczęśliwy:-D:tak::-p

no ba, któż by nie był :laugh2: miłęgo wkuwania :happy:

Donkat złosliwość rzeczy martwych odsłona trzecia ( po telewizorze i odkurzaczu). Pół godziny temu pierdyknał nam bojler, łazienka cała zalana, sikała po całej powierzchni łazienki, jedna wielka gnojówka.
Do tego ironia losy, dzis sprzedalismy złom i jest na nowy bojler................

no proszę, wiedział kiedy się zepsuć :tak:

carioca, a jak dajecie rade sie utrzymac z takich dorywczych robotek? chyba ze oprocz tego etat jest, to co innego;-)

pracuje na pełen etat... na swoim :tak:

A ja jutro biorę się za cwiety na mojej działeczce. Wsadzę gladiole, mieczyki i przesadzę wszystkie z końca na początek i pięknie będzie. A dalej będą pyry:-D i jak zakwitną to będzie jeszcze ładniej;-) Ciekawe kto mi działkę skopie, tzn. kiedy mój szanowny mąż znajdzie czas:baffled:

o zazdroszczę, chętnie bym się pogrzebała w ziemi. Mogłabym Ci nawet skopać ziemię, jutro wpadnę :rofl2:

A my musimy zakupić markizę nad taras, jest spory wiec od wiosny przeprowadzamy się ze Staśkiem, piaskownicą i basenikiem. A ja się będę wielorybić na leżaczku :happy:

czesc dziewczyny! ja znowu tylko na chwilunie :-D

cos mi sie obilo o uszy, ze luandzia jest w ciazy? :szok: gratuluje! ja tez chce!!!! doti a jak u was, jesli moge spytac?

hruda- doczytalam sie tez gdzies, ze otwierasz firme! i juz mialam ci pisac szczegoly dotacji z bezrobocia i z UE ale chyba sie jednak nie zdecydowalas. a szkoda...
justyna- ja sama nigdy bym piotrka nie obciela. niestety ma po mamusi wlosy proste jak druty i widac na nich kazdy najmniejsze niedociagniecie! :wściekła/y: mojego m za to obcinalam nie raz. a jak juz siedzimy w temacie to wczoraj bylismy drugi raz w zyciu z malym u fryzjera. znowu wyglada jak facet :-D

dobry wieczór kochane BBonki:-)
jakos ostatnio nie mam czasu cos napisać staram się czytać na bierząco ale i tak czasu brak:zawstydzona/y::-(
no więc tak dzieci już zdrowe ,dziś Mateusz pierwszy raz zrobil ladną gęstą kupke:tak::-Dale bylam szczęśliwa:-)ale po tej chorobie zrobil się straszny maminsynuś ciągle tylko mama mama i do nikogo innego nie pójdzie nawet do D:no:wczoraj jak byliśmy na urodzinach to nawet do WC mialam problem iść bo byl placz za mamą:eek:
pogoda u nas śliczna sloneczna wiosenna aż się żyć chce:-):tak:no i wkońcu zabralam się za przedświąteczne porządki wlaśnie mialam ukladac ubrania od dzieci ale nie moglam się oprzec i tu nie zajrzeć:-pjutro mam w planach umyć wszystkie okna i poprac firanki wogóle do niedzieli musi caly domek blyszczeć bo robimy Oli urodzinki:-)
no i juz muszę kończyć bo D chce kompa:wściekła/y::-(

reklama
witaj Moniu też cieszę się, ze dzieciaczki mają się lepiej. Tak to już jest, że dzieciaczki przyzwyczajają się do lepszego, nie tylko dzieci zresztą :happy:

Do góry