reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja jutro biorę się za cwiety na mojej działeczce. Wsadzę gladiole, mieczyki i przesadzę wszystkie z końca na początek i pięknie będzie. A dalej będą pyry:-D i jak zakwitną to będzie jeszcze ładniej;-) Ciekawe kto mi działkę skopie, tzn. kiedy mój szanowny mąż znajdzie czas:baffled:

reklama
Agulka, czemu sprzedajesz tą kurtkę? Nie podoba Ci się? Nie będzie na jesień dla Adasia? Ja bym dała za nią w granicach 40 zł, ale tylko dlatego, że na allegro jest mnóstwo ofert super kurtek w takiej cenie.

Hej dziewczyny!!!!!

Agulka ja dałabym za nią ok 40zł. Po pierwsze jak pisze Majandra kurtek jest pełno, a po drugie za większą cenę mogę mieć kurtkę nową.

EDIT: Maciuś dziś dostał buziaka od 3-latki. Był bardzo szczęśliwy:-D:tak::-p

no ba, któż by nie był :laugh2: miłęgo wkuwania :happy:

Donkat złosliwość rzeczy martwych odsłona trzecia ( po telewizorze i odkurzaczu). Pół godziny temu pierdyknał nam bojler, łazienka cała zalana, sikała po całej powierzchni łazienki, jedna wielka gnojówka.
Do tego ironia losy, dzis sprzedalismy złom i jest na nowy bojler................

no proszę, wiedział kiedy się zepsuć :tak:

carioca, a jak dajecie rade sie utrzymac z takich dorywczych robotek? chyba ze oprocz tego etat jest, to co innego;-)

pracuje na pełen etat... na swoim :tak:

A ja jutro biorę się za cwiety na mojej działeczce. Wsadzę gladiole, mieczyki i przesadzę wszystkie z końca na początek i pięknie będzie. A dalej będą pyry:-D i jak zakwitną to będzie jeszcze ładniej;-) Ciekawe kto mi działkę skopie, tzn. kiedy mój szanowny mąż znajdzie czas:baffled:

o zazdroszczę, chętnie bym się pogrzebała w ziemi. Mogłabym Ci nawet skopać ziemię, jutro wpadnę :rofl2:

A my musimy zakupić markizę nad taras, jest spory wiec od wiosny przeprowadzamy się ze Staśkiem, piaskownicą i basenikiem. A ja się będę wielorybić na leżaczku :happy:

czesc dziewczyny! ja znowu tylko na chwilunie :-D

cos mi sie obilo o uszy, ze luandzia jest w ciazy? :szok: gratuluje! ja tez chce!!!! doti a jak u was, jesli moge spytac?

hruda- doczytalam sie tez gdzies, ze otwierasz firme! i juz mialam ci pisac szczegoly dotacji z bezrobocia i z UE ale chyba sie jednak nie zdecydowalas. a szkoda...
justyna- ja sama nigdy bym piotrka nie obciela. niestety ma po mamusi wlosy proste jak druty i widac na nich kazdy najmniejsze niedociagniecie! :wściekła/y: mojego m za to obcinalam nie raz. a jak juz siedzimy w temacie to wczoraj bylismy drugi raz w zyciu z malym u fryzjera. znowu wyglada jak facet :-D

dobry wieczór kochane BBonki:-)
jakos ostatnio nie mam czasu cos napisać staram się czytać na bierząco ale i tak czasu brak:zawstydzona/y::-(
no więc tak dzieci już zdrowe ,dziś Mateusz pierwszy raz zrobil ladną gęstą kupke:tak::-Dale bylam szczęśliwa:-)ale po tej chorobie zrobil się straszny maminsynuś ciągle tylko mama mama i do nikogo innego nie pójdzie nawet do D:no:wczoraj jak byliśmy na urodzinach to nawet do WC mialam problem iść bo byl placz za mamą:eek:
pogoda u nas śliczna sloneczna wiosenna aż się żyć chce:-):tak:no i wkońcu zabralam się za przedświąteczne porządki wlaśnie mialam ukladac ubrania od dzieci ale nie moglam się oprzec i tu nie zajrzeć:-pjutro mam w planach umyć wszystkie okna i poprac firanki wogóle do niedzieli musi caly domek blyszczeć bo robimy Oli urodzinki:-)
no i juz muszę kończyć bo D chce kompa:wściekła/y::-(

reklama
witaj Moniu też cieszę się, ze dzieciaczki mają się lepiej. Tak to już jest, że dzieciaczki przyzwyczajają się do lepszego, nie tylko dzieci zresztą :happy:

Do góry