reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Asia, miejsce jest zawsze :tak:
To dla nowoprzybyłych:
2dgnm38.jpg

Witam
jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem, ze już weekend:-) A ponieważ padam na cyce rzuciłam okiem co popisałyscie, ale na długo miejsca nie zagrzeje dzisiaj na BB; ogolnie
Majandra- wszystkiego naj, naj. naj
Agulka, Monia zdrówka maluchom
Luandzia trzymaj sie kobitko
Hruda, do trzech razy sztuka i kolejna praca będzie spełnieniem marzeń
Justyna, :-D:-D:-D:-D
Anetasa kuruj się.
U nas dzisiaj zaczął sie trzydniowy Rajd z okazji rocznicy "Wielkiej ucieczki"
( coś więcej na ten temat tutaj: The Great Escape Rally) i ledwo chodzę, bo jak wyruszyliśmy z domu o po 14 tak o 19:30 wróciliśmy do domu i cały czas na nogach. Mały padł chwila moment i śpi jak zabity. Dzisiaj tez miał radochę bo pierwszy raz robił kupala do dorosłego kibelka ( kupilismy nakładke) i całkiem nieźle mu poszło:cool2:
Poza tym zero ciekawych rzeczy. A propos kolczyków- ja noszę średniej wielkosci kółka, małego raz na jakis czas zainteresują ale krew się jeszcze nie polała:sorry2:
A teraz życzę wam miłego imprezowania
PAPAPAPA

reklama
Do góry