reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, no niektórzy ludzie najwyraźniej nie dorośli do bycia rodzicami :no: Maciuś jest nauczony, że jak rozwali zabawki i chce coś innego (inną zabawkę schowaną wysoko, bajkę w tv itp) to najpierw musi sprzątnąć rozwalone zabawki i robi to bez szemrania.:tak:

reklama
O widzę że jednak jest imprezka :-) ale ja niestety nie dam rady kończę właśnie prasowanie (tak żelazko chyba zacznie mnie zaraz wołać bo zostawiłam w połowie prasowanie żeby do Was zajrzeć ) do tego jakoś mi zimno i śpiąco bawcie się dobrze i duża buźka dla WSZYSTKICH.
A nie masz zelazka z opcja akustyczna "poprasuj mna, plizzz!"
Buzka 4 U too:-)

nuska, rozgrzej sie przy zelazku i siadaj:tak::-)

Asia, a co u was?

Alusia, ja czesto mialam pytac o ciebie Monie, ale jak siadlalam do kompa, to mi wychodzilo z glowy:zawstydzona/y: zagladaj do nas czesciej:tak:

hruda, a J sie znow dokads wybiera? na dlugo?

Agulka, zakupilas dzbanek filtrujacy?

Donkat powiem Ci, że Kuba ma zabawki, które również niszczy, rozwala itp... nie chowam mu ich bo i tak na razie nie zrozumie dlaczego mu schowałam :sorry2: wyrzucam tylko te, które mogłyby mu zaszkodzić. ALE :tak: jako równie żywe dziecko i bardzo ruchliwe widzę, że go nie interesują zabawki jako takie tylko pudła, samochody po których mozna sie wspinac a jakbym mu pozwoliła to i na schody by wchodził :dry:

Także troszke nie rozumiem Twoich znajomych czemu pochowali dziecku zabawki, które być może zajełyby go chwile.

Asia, miejsce jest zawsze :tak:
To dla nowoprzybyłych:
2dgnm38.jpg

Asia - no w koncu..jakzeby moglo Cie tu zabraknac? a co slychac?

Mam podac jakas muzyczke?...czy mam sie nie wysilac:sorry2::baffled:

Ja to mam nosa do imprezki, co? :-p:-D

Co słychać - zabiegani jesteśmy... byliśmy nawet w Gdyni przez 3 dni ale się nie odzywałam bo nie dałabym rady się spotkać (ledwie łaziłam :dry: bo obtarłam sobie paskudnie nogi). Ale będziemy jeszcze w 3city pomiędzy 7 a świętami...
Poza tym jesteśmy obecnie w Zieleńcu i nartujemy się.
Dzieci zdrowe, my też w miarę... życie się toczy.
Z większych zmian kupiliśmy chłopcm łózko piętrowe i ma być w okolicach czw-pt. Ciekawe jak Łukasz będzie sypiał bez ograniczeń szczebelkowych :confused:

Poszłam wkońcu mu pomóc i kwietnik stoi ale wygląda okropnie bo każda doniczka z innej parafii:confused: muszę po wypłacie wybrać się na doniczkowe zakupy:tak: to wtedy zrobię obiecane zdjęcie.
M mi przed chwilą zajrzał przez ramię i stwierdził cyt"jak tu takie driny się leją to siedź może szybciej się wykurujesz":-)

a ja mysłam, że powie: to będziesz łatwiejsza:sorry2::tak::tak:

Donkat też nie pojmuję zachowania Waszych sąsiadów.
J kazał Was pozdrowić:-):sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Kasiu, ale oni nie dali mu w sumie nic w zamian. maja jesze pustawe miszkanko, siedza w duzym pokoju, gdzie jest kanapa, lozeczko malego, komoda i tv. ma tam ze 2 ksiazeczki u 1 ukladanke. to czym on ma sie zajac? Julitka ma w okol zabawki i inne domowe rzeczy i ciagle biega od jednej do drugiej, bo dlugo przy jednym nie wysiedzi.
ja mimo wszystko ich nadal nie rozumiem.
Julitka sie tam zywcem nudzila

Do góry