reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Anetasa - ja polecam Oscillococinum...ale metoda moje maamy - herbatka z duchem:-p:-) czyli z ruemem albo ( jak to ona miala w zwyczau - z krupnikiem, miod pitny)...opcja do wyboru...ale przeciez sa urodziny:-):tak::-p
Majandra - a ktore to...jesli mozna spytac?;-):sorry2:

A my po gościach. Młody się kula. S poszedł oglądać samochód szwagierki (pół godziny temu:baffled:) i mają wrócić razem na pijaństwo i tysiąca.
Jedliśmy kolację i kuzynki chlopak wypiął się tak,że mu przegródkę bylo widać:-p i wpsiuknęłyśmy mu ketchupu:-D ale był wściekły:zawstydzona/y:

Jestem i ja.:-):tak:

To jak? Zaczynamy imprezę?

jeszcze sie pytasz???????????????:tak::-):tak::-)

Ja jestem...i sacze winko - bo w koncu KTOS tu ma urdziny:-p:-)...ale juz widac dno:baffled::-pi co teraz:szok::confused:

trzeba polac!

No i już się robi nas coraz więcej więc tak nie marudź Donkat;-) że nikogo nie ma. Ja czekam aż mi M przyniesie grzane piwo z sokiem malinowym a przed spaniem wypiję jeszcze aromatyczne mleko z miodem i czosnkiem;-) i nafaszeruje witaminami mam nadzieję że mnie puści to gypsko bo nie mam czasu chorować:-D

juz sie ciesze:-):-)pomarudzic czasami nie zaszkodzi:-):-)

Jedliśmy kolację i kuzynki chlopak wypiął się tak,że mu przegródkę bylo widać:-p i wpsiuknęłyśmy mu ketchupu:-D ale był wściekły:zawstydzona/y:

nie dziwie sie:-D:szok:

A my po gościach. Młody się kula. S poszedł oglądać samochód szwagierki (pół godziny temu:baffled:) i mają wrócić razem na pijaństwo i tysiąca.
ale macie pomysly:-D:-D:-D

M stawia w końcu kwietnik w pokoju zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled: i jęczy że zamiast mu pomóc to tu siedzę. :wściekła/y:
Hrudzia dzięki za rady ale żadnego ze specyfików w domu nie posiadam będę więc walczyć tym co mam w chwili obecnej grzanym piwem z sokiem:-p

.Moja mama robi identyczne machlojki z telewizjami ale na odwrót - rezygnuje z cyfry a przechodzi na polsat. Dlaczego tak Cię polsat wkurza? mama płaciła za cyfrę dwa razy tyle (70 zł za miesiąc) :baffled:.

My nie robimy machlojek :no::sorry2: mielismy polsat przez ok 3 lata tylko, że za kazdym razem podpisywalismy nowe umowy :tak: a czy wole cyfre to sie dopiero okaże na razie wygrała z Polsatem finansowo bo jest super promocja przez pół roku 42 zł pakiet komfort i na całej umowie zaoszczędzimy około 300zł to już jest duzy plus.

Kochane nie przecvzytam co napisałyście od wczoraj, bo mam mały sajgon w domu. Adas oki tylko katar , ale MAja wczoraj znów miała gorączkę, w nocy i dzis rano 39st. więc na 12:30 do lekarza sie umówiłam, Moja diagnoza to ZNÓW zapalenie ucha, bo bardzo ja boli.......

Do póxniej jak dam radę. A tak po zatym to witam dziołchy.

Oj Kochana jak mi szkoda Mai :-(

Uwaga odpisała Luandzia: pisze że była w szpitalu, z dzickiem OK ale ona cały czas leży pod kroplówką bo nie może pić ani jeść.

Teraz jeszcze dopisała że już jest w domu ale czuje się okropnie, wymiotuje i nie może nic jeść ale wczoraj widziała serce dzidziusia więc ma nadzieję że będzie dobrze. Pozdrawia Was

W końcu jakieś wieści :tak: dobrze, że z dzidziusiem wszystko dobrze :-D

Witam Was serdecznie. Dłuuuugo mnie tu nie było. My już jesteśmy na swoim. Tzn. mamy gore dla siebie:) Wiktoria rośnie i rozrabia strasznie. Mówi już coraz więcej słów :) nie będę próbować Was nadrabiać bo od listopada sie tego uzbieralo :) będę na razie podczytywać :)

Witam Cię :-) nie miałysmy okazji się poznać więc fajnie, że jesteś.

Naomi hejka :-D

Majandra wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Macie jeszcze może jedno miejsce na tej imprezce? Mogę siedzieć na podłodze :p

Witajcie :-D

Majandra - wszystkiego najlepszgo!!!! Samych ciepłych i słonecznych dni i wiecznie uśmiechniętych chłopaków!

reklama
Justyna dobre z tym ketchupem

Hrudzia moja mama też preferuje coś z duchem , ale kielonka z pieprzem...........

Mjaandra pozbyła sie gości i zaczyna polewać, tak, tak o e-kolezanki trzeba dbać

Do góry