reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a mysląłm, że wszystkie wywiało.

Może się uda ta wycieczka do Chorwacji,:tak:trzymajcie kciuki:-):-):-)
Aneta może innym razem, dzieki: nie w tym roku, wiesz o co chodzi, prawda

Tak wiem o co chodzi:-( ale kciuki za Chorwację trzymam byłam 2 razy i ciągnie spowrotem jak chol**:tak:

bylismy na dlugim spacerku w lesie.:-)niunka lezala na wpol spiaco, ale nie zasnela. juz kilka razy sprawdzilam, ze teraz moje dziecko nie zasnie w markecie ani na spacerze, tylkow wdomu. nawet w samochodzie zajmuje jej zasypianie wiecej czasu nie wczesniej. chyba jje szkoda atrakcji wokol i dlatego.
a u was jak jest

no to chrzestny z powolania:baffled:

ja teraz mam Bella happy, ale powiem szczerze, ze juz wole te Dada z biedronki, bo lepiej utrzymuja wszystko na miejscu:dry:dzis znow przesiurana. a ciezka jak nie wiem!

Co do spania na dworze czy w sklepie to u nas tak samo od kilku ładnych miesięcy ;-) nie mam mowy szkoda czasu jej chyba:baffled: jak spanie to tylko w domku:tak: co do chrzesnego to naprawdę fajny gościu tylko niestety bardzo zapracowany:zawstydzona/y: nie raz zdażało się że odbierał mnie o 22 z pracy sam dopiero ze swojej wracając także nie żebym usprawiedliwiała ale też trochę rozumię.
Co do pieluch Bella to faktycznie lipa dady są lepsze:tak:

Co do pieluch to my wracamy do pampersów bo te huggiesy mnie wkur***. Zmieniam pieluchy jak zawsze co trzy - cztery godziny ale widzę, że przy tych Hujesach trzebaby zmieniać co godzine, dwie bo tak szybko robią się bomby :dry: no chyba że ten mój lejek tak leje :confused::sorry2::shocked2:

pewnie, my to juz calkiem spore maluszki ejstesmy:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:
no faktycznie:-D:-D
Ja jakoś za zielonym Jacobsem nie przpadam, za kwaśny dla mnie. Ja lubię żółte Tchibo.
Ja nie narzekam na Hagisy, u nas sprawdzają sie i Dada biedronkowe.
Byliśmy na spacerze, przeszło godzinę, tak ślicznie na dworze:-) Mam nadzieję,że już tak zostanie. Były trara i tir i miał i kamam i muu:-D

Wystawiłam sobie 3 kiecki na allegro. Może sprzedam

Justyna mam nadzieję, że sprzedasz i będzie na nowe buciki.:tak::-D:-D

Adaś się juz obudził a Maja nadal spi, jak nie chciała spac jak była mała to teraz mnie zaskakuje i znów nie chciał sie położyć a tu proszę chrapie........ to juz 2 godzinę

Co do pieluch to my wracamy do pampersów bo te huggiesy mnie wkur***. Zmieniam pieluchy jak zawsze co trzy - cztery godziny ale widzę, że przy tych Hujesach trzebaby zmieniać co godzine, dwie bo tak szybko robią się bomby :dry: no chyba że ten mój lejek tak leje :confused::sorry2::shocked2:

No to Tuśka też by weszła w tym wypadku do klubu lejków:-D bo hagis po 3 godzinach wygląda gorzej jak pampers z nocy:confused: ale kombinuje żeby właśnie coś tańszego niż pampery a w miarę dobrego trafić do stosowania na dzień bo w dobie kryzysu szukam oszczędności:baffled:

No to Tuśka też by weszła w tym wypadku do klubu lejków:-D bo hagis po 3 godzinach wygląda gorzej jak pampers z nocy:confused: ale kombinuje żeby właśnie coś tańszego niż pampery a w miarę dobrego trafić do stosowania na dzień bo w dobie kryzysu szukam oszczędności:baffled:
spróbuj te z Rossmana:tak: J przed chwila wpadł w czasie pracy i przywiózł zapas:tak::-D

reklama
Do góry