reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Bo komedia jest głupia,ale te teksty są boskie:-D:-D
:tak::-D
Witam pierwsza. Nałóg górą :-D:tak:
Pół nocy u Maciusia przespałam :sorry2::dry:
Piję kawkę. :-)
Mam ambitny plan rzucić kawę. :-p:-D;-)
:szok: i tak mało i słabe pijesz czyli tylko sie delektujesz, nie ma co iśc na odwyk;-):no::-D
DZień dobry .Jestem totalnie niewyspana bo moje dziecko miało w nocy ataki paniki- nie mam pojecia co mogło spowodować aż taki płacz, e mały sie zanosił i az trząsł- nie moza go było uspokoić. Jestem przerażona.
Nasze dzieci teraz maja okres przeżywania i jarzenia snów, więc......:sorry2:

Ja umieram - poszlam spac o 1:00 bo szanowny malz dopiero wtedy wrocil z libacji:sorry2::baffled: a Stanek o 5.50 zaczal swoja libacje - z tymze akustyczna:wściekła/y::dry:
to dopiero niedobrzy mężczyźni:-D;-)

Nocka ok, mały pieknie spał w łóżeczku do 3( poźniej u nas:baffled:) bez szczebelek i nie spadł:sorry2::tak:, katar juz nie budził, dzięki kropelkom.
Maja troche lepiej, bez gorączki ale za to z gilami:sorry2::wściekła/y:

Z mojego syna jakiś jarosz rośnie, na śniadanko tylko zjadł całego pomidora i pół papryki, chlebek i szyneczka bleeeeeeeeeeeeeeee
No i jeszcze lata ( jak Maja) w różowych okularach i opasce na włosach:szok::sorry2::sorry2:

Pogoda mroźna, słoneczna:tak: przynajmniej słonko do 13 będzimy mieli w pokojach:tak:

reklama
Majandra to ja raczej powinnam rzucić to świństwo, a przynajmniej zmniejszyć dawki bo jestem w stanie wypić 5 kaw dziennie w mega kubku :) kojarzycie tą reklame Mann i Jandy??? Mam własnie taaaki kubasek : ). Pijam jedynie Jacobs Kronung.

Co do poranka to był nawet niezły. Teraz czekamy na chrzesną Kubusia ma wpaść koło 10. Miałam jechać do miasta, ale jej telefon mnie zatrzymał może i dobrze bo pogoda nieza ciekawa. Ponoć jutro ma być przyjemniej.

Wczoraj u mamy Kuba spadł z mega poduszki i upadł niefortunnie na blat od mebli : ( teraz ma mega guziora na policzku w kształcie płaskiej lini.

Dziewczyny nosicie kolczyki???? Ja czasem noszę, czasem bo Kuba prawie kiedyś urwał mi ucho i się boje teraz.

Witam i ja! Na pół dnie Was zostawić nie można bo po tem człowiek siedzi i nadrobić nie może:szok::-D my wczoraj popołudniu przepadłyśmy u dziadków a że ostatnio staram się Tuśkę odzwyczajać od wózka tzn używać tylko na długich trasach typu do miasta to spacer do babci zajął nam 45 minut bo przecież wszystkie schodki i krzaczki po drodze trzeba zaliczyć:-D chrzesny Natalki odwołał wizytę czego z resztą sie spodziewałam:sorry2: on za nim się zjawi to minmium 10 terminów musi odwołać:wściekła/y: z Tuśką wróciłyśmy przed 19 do domu i wstyd się przyznać ale o 21:30 już spałam:zawstydzona/y: za to nie pamiętam kiedy tak wyspana byłam tym bardziej że moje obudziło się dopiero o 7:tak:

Monia jak tam dzisiaj dzieciaczki? Mam nadzieję że noc ok i zdrówko powoli wraca:tak:a zdjęcie Oli i Matusia razem śpiących mnie rozczuliło coś pięknego taki widok i poraz pierwszy od dawna pomyślałam że może jednak jeszcze pomyślę o drugim dziecku:zawstydzona/y:

Agulka zdrówka dla dzieciaczków:tak:

Hrudzia ale masz wzięcie teraz z pracą. Tylko te zrobki :baffled:nie da rady nic z nimi ponegocjować?A z procentu który Ci obiecali pytałaś ile możesz wyciągnąć? Bo być może ten system się naprawdę opłaca;-) a i nowe forum wybij sobie z głowy;-)

Donkat moja Tuśka ostatnio też strasznie dużo pije ale jeszcze się nie zdażyło żeby przesikała pampka w nocy tyle że na noc zawsze zakładam pampersa. Natomiast ostatnio na próbę kupiłam hagisy i w dzień jak spała przesikała go właśnie:confused:

Majandra jaki odwyk:szok: co my tu bez Ciebie na forum zrobimy trzaskaj te posty ile wlezie a my się bardzo będziemy cieszyć:-) a co do kawy to ta ilość i moc to jakbyś wcale nie piła;-) ja za to bez kawy żyć nie mogę:no: tyle że ja mam zawsze strasznie niskie ciśnienie nawet jak byłam w ciąży to lekarz mi zalecił wręcz żebym wypijała choć jedną filiżankę dziennie bo jak mi na wizycie mierzył ciśnienie a tam 80/50 to się dziwił że ja tu przed nim stoję i jeszcze rozmawiam a nie śpie:-D

Gagulec ostatnio czytałam że około półtora roczku dzieci zaczynają śnić i niestety na początku zazwyczaj są to jakieś koszmary przez co budzą się w nocy z korutnym płaczem :shocked2: i niestey trzeba to przetrwać;-)

Majandra to ja raczej powinnam rzucić to świństwo, a przynajmniej zmniejszyć dawki bo jestem w stanie wypić 5 kaw dziennie w mega kubku :) kojarzycie tą reklame Mann i Jandy??? Mam własnie taaaki kubasek : ). Pijam jedynie Jacobs Kronung.

Co do poranka to był nawet niezły. Teraz czekamy na chrzesną Kubusia ma wpaść koło 10. Miałam jechać do miasta, ale jej telefon mnie zatrzymał może i dobrze bo pogoda nieza ciekawa. Ponoć jutro ma być przyjemniej.

Wczoraj u mamy Kuba spadł z mega poduszki i upadł niefortunnie na blat od mebli : ( teraz ma mega guziora na policzku w kształcie płaskiej lini.

Dziewczyny nosicie kolczyki???? Ja czasem noszę, czasem bo Kuba prawie kiedyś urwał mi ucho i się boje teraz.

Wiesz co dobre;-) ja też od tej właśnie kawy jestem uzależniona:tak: a co do kolczyków to ja noszę ale takie małe na wkrętki bo większe właśnie za bardzo interesują moje dziecko:-(;-)

:tak::-D

Z mojego syna jakiś jarosz rośnie, na śniadanko tylko zjadł całego pomidora i pół papryki, chlebek i szyneczka bleeeeeeeeeeeeeeee
Oj to jak moj Stasiek ostatnio - co mnie baaaaardzo zdziwilo:szok:

A nas moznaby posadzic o przemoc w rodzinie - Stas szarpal sie z szafka i ma przetarte pol policzka i sliwe na nosie:baffled:

Ja nosze. Mlody jest bradzo ciekawy ale tez delikatny, co mnie dziwiw bo on w goracej wodzie kapny, raptus taki... Przedwczoraj pierwszy raz lekko pociagnal ale nie uszkodzil mi ucha.

Hrudzia ale masz wzięcie teraz z pracą. Tylko te zrobki :baffled:nie da rady nic z nimi ponegocjować?A z procentu który Ci obiecali pytałaś ile możesz wyciągnąć? Bo być może ten system się naprawdę opłaca;-) a i nowe forum wybij sobie z głowy;-)
30 % od utargu. Ale oni dopiero zaczynaja i tam zywej duszy nie ma.

ja za to bez kawy żyć nie mogę:no: tyle że ja mam zawsze strasznie niskie ciśnienie nawet jak byłam w ciąży to lekarz mi zalecił wręcz żebym wypijała choć jedną filiżankę dziennie bo jak mi na wizycie mierzył ciśnienie a tam 80/50 to się dziwił że ja tu przed nim stoję i jeszcze rozmawiam a nie śpie:-D
Ja tez nie moglabym zyc bez kawy choc "puszczalskiej" nie trawie. Tylko z ekpresu. No i winszuje cisnienia - mam takie same:szok::baffled:

Donkat moja Tuśka ostatnio też strasznie dużo pije ale jeszcze się nie zdażyło żeby przesikała pampka w nocy tyle że na noc zawsze zakładam pampersa. Natomiast ostatnio na próbę kupiłam hagisy i w dzień jak spała przesikała go właśnie:confused:

ja za to bez kawy żyć nie mogę:no: tyle że ja mam zawsze strasznie niskie ciśnienie nawet jak byłam w ciąży to lekarz mi zalecił wręcz żebym wypijała choć jedną filiżankę dziennie bo jak mi na wizycie mierzył ciśnienie a tam 80/50 to się dziwił że ja tu przed nim stoję i jeszcze rozmawiam a nie śpie:-D

Ajakie Hyggisy kupiłas , takie gw granatowym opakowaniu czy z postaciami Kubusia Puchatka????:sorry2:

Z ciśnieniem mam tak samo, zawsze bardzo niskie:tak: nawet w ciąży tak jak Ty

Kasia kolczyki noszę i Adaś ciągnie te wiszące:tak:

Widzę, że hrudzia dołańcza do klubu niskocisnieniowców, która jeszcze????:sorry2:
ja mam ogólnie niski, a w ciąży pani doktor pytała,czy jeszcze żyję:-D
Ja też noszę kolczyki,bo Mateusz ogląda bardzo delikatnie.
Muszę ogarną trochę chałupę, bo będzie niespodziewana kontrola tyrana:-D i lecę na dwór. Coś D mi się blokuje:dry: Aha, sprawdżcie,czy jest coś na poczcie

reklama
Do góry