reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Widzę, że hrudzia dołańcza do klubu niskocisnieniowców, która jeszcze????:sorry2:

Ja tez mam zawsze niskie ciśnienie i bardzo wysoki puls taka jakaś dziwna jestem :baffled:

Monia jak tam dzisiaj dzieciaczki? Mam nadzieję że noc ok i zdrówko powoli wraca:tak:a zdjęcie Oli i Matusia razem śpiących mnie rozczuliło coś pięknego taki widok i poraz pierwszy od dawna pomyślałam że może jednak jeszcze pomyślę o drugim dziecku:zawstydzona/y:

Oj jednak jesteśmy podobne :tak: czytasz w moich myslach:-p

Agulka ja również zdrówka dla dzieciaczków:tak:życzę

Hrudzia nowe forum proszę jak się kolezanka rozmarzyła a kto ci na to pozwoli żeby na nowe forum sie przenosić Co do pracy to faktycznie nie wiele :baffled: co z tym zrobic :confused:

Donkat Igor bardzo duzo pije (zwłaszcza ostatnio) ale pampersy jak na razie nie zawodzą

Majandra odwyk:szok: przecież wiesz ze nie ma takiej mozliwosci:tak: co do kawy to podobnie jak Kaśka duzo i w duzych kubkach choc ostatnio staram się parzyć w małych filizankach ale za to wypijam podwójnie wiec nie wiem co to daje :sorry2:a pije kawke zarówno rozpuszczalna jak i sypana poprostu lubie zresztą ja lubie wszystko co nie zdrowe:zawstydzona/y:

Kasia co do kolczyków to ja noszę różne zmieniem codziennie w zależnosci od stroju i Igor się przyzwyczaił czasami podchodzi do mnie oglada i mówi "ciki" "mamy" co ma oznaczać kolczyki mamy

Kurcze ale się rozpisałam a czas wracać do pracy ;-) buźka do później

reklama
Już po wizycie :-D chłopaki się wybawili. Kuba oczywiście z poczatku musiał zaznaczyc, że Piotruś jest na jego terytorium i troszkę go poturbował ale później już ładnie się bawili.

Teraz mały tyran śpi :-D

Ja cisnienie mam idealne nawet w ciąży nic mi nie dolegało oprócz puchnięcia podczas upałów.

Już po wizycie :-D chłopaki się wybawili. Kuba oczywiście z poczatku musiał zaznaczyc, że Piotruś jest na jego terytorium i troszkę go poturbował ale później już ładnie się bawili.

Teraz mały tyran śpi :-D

Ja cisnienie mam idealne nawet w ciąży nic mi nie dolegało oprócz puchnięcia podczas upałów.

Tuśka też tak zawsze robi jak Szymek przychodzi:zawstydzona/y: najpierw nie pozwala mu niczego dotknąć a już nie daj Bóg żeby się odważył siąść na krzesełko uczydełko zaraz go zrzuci z niego:-( ale po chwili już się ładnie bawią niby razem:tak:

a mysląłm, że wszystkie wywiało.

Może się uda ta wycieczka do Chorwacji,:tak:trzymajcie kciuki:-):-):-)
Aneta może innym razem, dzieki: nie w tym roku, wiesz o co chodzi, prawda

witam!!!:-)

przegielyscie znow z tym pisaniem:baffled:

Donkat jak mamy to rozumieć???? "Do kiedyś" :confused:

:sorry2::crazy::crazy::crazy: a co to oznacza:confused::confused::confused:

to oznacza, ze do momentu , az wpadne znow na BB:-D:-D:-D:-Dalescie sie zatrwozyly:shocked2:

bylismy na dlugim spacerku w lesie.:-)niunka lezala na wpol spiaco, ale nie zasnela. juz kilka razy sprawdzilam, ze teraz moje dziecko nie zasnie w markecie ani na spacerze, tylkow wdomu. nawet w samochodzie zajmuje jej zasypianie wiecej czasu nie wczesniej. chyba jje szkoda atrakcji wokol i dlatego.
a u was jak jest?

zaś zwymiotywal:crazy::crazy::crazy:

monia,
a jak jest u was dzis?

Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...:sorry2::-p

budowa budową, ale takie mysli niech ci sie nie kolacza, bo lepszych kobitek i tak nie znajdziesz:-p

ogólnie przy 39 polecam czopki Codipar, nawet takie maluchy jak my je mogą brać.

pewnie, my to juz calkiem spore maluszki ejstesmy:-D:-D:-D:-D:-D:cool2:

Dobiję do 4500 i znikam :-D;-)
.

zniknij na sekunde i pojaw sie ze zdwojona energia na nastepne 4500:-D:-D

Mam ambitny plan rzucić kawę. :-p:-D;-)

my z P zaczelismy popijac kawe dopioero 2 lata temu w pracy, gdy przyjezdzalismy na 4rano i oczy byly na zapalki.:szok: oboje mamy niskie ciesnienie, ale nawet teraz nie pijemy codziennie, tylko w zaleznosci od sennosci i pogody. choc przyznam szczerze, ze nam posmakowala i chetnie bym sie napila dla samego smaczku, aczkolwiek jestesmy twardzi:tak:

DZień dobry .Jestem totalnie niewyspana bo moje dziecko miało w nocy ataki paniki- nie mam pojecia co mogło spowodować aż taki płacz, e mały sie zanosił i az trząsł- nie moza go było uspokoić. Jestem przerażona.

gagulec, moze cos przezywal z dnia? moze cos mu sie snilo? julitka czasem tez przez sen wola: mama albo cos innego gada, widocznie im sie sni.

Ja umieram - poszlam spac o 1:00 bo szanowny malz dopiero wtedy wrocil z libacji:sorry2::baffled: a Stanek o 5.50 zaczal swoja libacje - z tymze akustyczna:wściekła/y::dry:

to teraz niech sie zajmuja soba, a ty spij;-):-)

No tak, tylko, że ja piję syf, bo rozpuszczalną jakąś tam i ze śmietanką z torebki :sorry2::-p Ale piję właśnie do 2 dziennie dość słabe, bo z jednej łyżeczki. Mąż się wczoraj śmiał, że herbaciarnię mogę za otworzyć :-D:tak:

to zamien smietanke na mleczko i juz bedzie zdrowsza.:tak:

No i jeszcze lata ( jak Maja) w różowych okularach i opasce na włosach:szok::sorry2::sorry2:

chce to widziec!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Pijam jedynie Jacobs Kronung.
.

dla nas jacobsy tez sa najlepsze:tak:ale wole te w zlotym opakowaniu:gold?

chrzesny Natalki odwołał wizytę czego z resztą sie spodziewałam:sorry2: on za nim się zjawi to minmium 10 terminów musi odwołać

Donkat moja Tuśka ostatnio też strasznie dużo pije ale jeszcze się nie zdażyło żeby przesikała pampka w nocy tyle że na noc zawsze zakładam pampersa. Natomiast ostatnio na próbę kupiłam hagisy i w dzień jak spała przesikała go właśnie:confused:

no to chrzestny z powolania:baffled:

ja teraz mam Bella happy, ale powiem szczerze, ze juz wole te Dada z biedronki, bo lepiej utrzymuja wszystko na miejscu:dry:dzis znow przesiurana. a ciezka jak nie wiem!

Widzę, że hrudzia dołańcza do klubu niskocisnieniowców, która jeszcze????:sorry2:

ja, ja, ja!!!!!!!!!!!!!!!!mialyscie kiedys 70/50?:szok:ja mialam i to nie raz. jendak nauczylam sie chyba z tym zyc i jakos daje rade. oczywiscie w pochmurny dzien bywam spiaca, a i owszem:confused:

[

ja dzieki Hrudzi od tygodnia używam tych z Rossmana i ani razu mi nie przepusciły:tak:

w rossmannie sa 2 rodzaje, jak sie te nazywaja?

No właśnie w mojej wsi;-) wczoraj otworzyli Rossmana i są w promocji te pieluchy także pewnie wypróbuję:tak: choć M zawsze wrzeszczy że pampers to pampers.

bylam zadowolona z pampersow gdy julitka byla mala. jednak teraz dla nas nie sa za dobre. tez je przesikiwala.
u Julitki chyba sie najbardziej sprawdzaja pieluszki, nie majace tego zelowego wkladu, ktore trzymaja siku a nie sa takie plywajace:sorry2:ciekawe, ktora mnie pojela:sorry2:

Tuśka też tak zawsze robi jak Szymek przychodzi:zawstydzona/y: najpierw nie pozwala mu niczego dotknąć a już nie daj Bóg żeby się odważył siąść na krzesełko uczydełko zaraz go zrzuci z niego:-( ale po chwili już się ładnie bawią niby razem:tak:

:szok::szok::szok::szok:ciekawe jak nasze maluchy sie ebda bawic i madrowac na zjezdzie:-D:-D:-D

Donkat pewnie z początku będzie rozpoznawcza bitwa kto na co sobie pozwoli :-D a potem grzeczna zabawa :-D hmmm czy mamy też tak zrobią?? :-p

Asiu z ciekawiści zajrzałam na stronę "Art studio" gdzie robiłaś Julce zdjęcia i jest tam zdjęcie Twojej gwiazdy:tak: :-D

reklama
Do góry