Bo Stas ma w nosie ambitniejsza muzyke..a jak jest pam-pam to dopiero jest git!Ściągnęłam BebeLilly 2 płyty wrzucić na pocztę?
reklama
donkat
Fanka BB :)
monia, oby teraz same poprawy w chorobie byly:-)
gagulec, zapiekanka sie konczy, a co wyjdzie zobaczymy, bo robilam po raz pierwszy;-)
carioca, jeszcze raz wspomnij o golabkach, aaaaaa zobaczysz
hrudzia, to moze ponegocucj lepsze warunki?
moje dziecko ostatnio sie czesto przesikuje w nocy. czy wasze dzieic tez przez noc tak duzo sikaja? julitka ogolnie bardzo duzo pije. w dzien potrafi spac bez sikania
gagulec, zapiekanka sie konczy, a co wyjdzie zobaczymy, bo robilam po raz pierwszy;-)
carioca, jeszcze raz wspomnij o golabkach, aaaaaa zobaczysz
hrudzia, to moze ponegocucj lepsze warunki?
moje dziecko ostatnio sie czesto przesikuje w nocy. czy wasze dzieic tez przez noc tak duzo sikaja? julitka ogolnie bardzo duzo pije. w dzien potrafi spac bez sikania
monia_l
Wrześniowe mamy'07
mi nic nie powiedzial że mam przegotowaćMi Cole przegotowaną, żeby się odgazowała kazała dawać pielęgniarka w szpitalu. Tzn. paliłyśmy fajkę i powiedziala,że jakby nie chcieli nas puścić na święta,bo kupa luźna to mam powiedzieć,że już jest ok i w domu dawać mu tą Colę. Z tym,że Cola to nie lekarstwo, nie zwalcza przyczyny tylko zatrzymuje srakę. O tej metodzi nawet pediatra mówił kiedyś w MamoToJa.
A ja, tzn. moja pralka pierze jak szalona,bo mam do jutra suszarnię dużą.
Ściągnęłam BebeLilly 2 płyty wrzucić na pocztę?
oj ja też ide wziąść się za pranie i chyba zaczne prasowac bo tak jak Ty bys to powiedziala prasowanie na mnie patrzy
bardzo chętnie bym se to ściągnela a może wrzucila bym jaeszcze cos od siebie tylko ja gdzieś zgubilam login i haslo
oj to malutkoBylam na rozmowie. Sa zainteresowani. Lokale piekne. Gabinet cudny...ale chca mnie na procent z bardzo niska podstawowa...czy podstawowa moze byc nizsza od najnizszej krajowej bo zaproponowali mi 800zika a praca na pelny etat!
A godziny duzo lepsze tj. 11-19. Zgodzilabym sie gdybym miala stala pensje! A powinnam bo bede jedyna kosmetyczka odpowiedzialna za caly gabinet SPA, za dobor kosmetykow i zabiegow, czyli caly plan itd...
My dzis na obid gramaz bo lenia mam i czasu zabraklo.
u nas ostatnio hitem są Miś i Margolcia :-)Bo Stas ma w nosie ambitniejsza muzyke..a jak jest pam-pam to dopiero jest git!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
przykro mi, ale do Borów to my mamy z 50 km i nic nie wiemAgulka - mam wielką prośbę, zastanawiamy się z mężem nad zakupieniem w Borach Tucholskich siedliska, domu z działką, domu bez działki, albo działki budowlanej. Stan może być tragiczny, najchętniej przedwojenne ale niekoniecznie. Czy może słyszałaś o czymś takim w Twojej okolicy, i czy mogłabyś się popytać znajomych i rodziców?
Monia zdrówka dla maluchów a śpią razem słodko. Ja dzis sciagnełam z jednej strony szczebelki i zmontowałam barierkę i też Maja chciała spać z Adasiem Spali na osobnych łóżkach ponad 2 godziny
Hrudzia malutko tej kasy za tyle roboty
Ciasto drożdzowe stoi na piecu i dochodzi;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Monia ale słodko
A ja patrze i patrze...i tak od jakiegos czasu...jak mnie ten widok koi....slodkie...:-)
Ostatnia edycja:
reklama
donkat
Fanka BB :)
Maja 39 gorączki, własnie dowiedziałm się , że wiekszość dzieci z przedszkola dziś siedzi w domu i zrobili z 4 grup jedną jakis wirus podobny do grypy
:-----(dzis pewnie nie dokucza, bo nie ma sily?
Podziel się: