reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
my juz wróciliśmy od lekarza. Kazal podawać im co 5-10min zimną odgazowaną
coca -cole (1-2 lyczki)acidolac, difergan i paracetamol od bólu(ole boli brzuszek).Teraz maly wcina kolaczyka z serem -to dzis jego pierwszy posilek.

my juz wróciliśmy od lekarza. Kazal podawać im co 5-10min zimną odgazowaną
coca -cole (1-2 lyczki)acidolac, difergan i paracetamol od bólu(ole boli brzuszek).Teraz maly wcina kolaczyka z serem -to dzis jego pierwszy posilek.

A ta cola niby na co??? Zatruł się czy to pomaga na wymioty??? Pytam się bo nie znałam tej metody tzn podczas zatrucia nieraz piłam cole i bardzo pomaga, ale w jelitówce nigdy. Skoro apetyt wrócił to może będzie dobrze, oby!!!!

Carioca mmmm gołąbki :-D:tak: zazdroszcze!!!!

coca-cola jest dobra na wymioty:tak:jak zadzwonilam do mojej mamy i powiedzialam jej o tej coca-coli to ona spytala sie co się ostatnio lekarze tak na tą coca -colę uparli bo podobno jak bratowa byla wczoraj z Olivcią u lekarza to tez jej kazal dawac coc-cole a to 2 rózne lekarze:tak:

Witam
Jakaś do dupy jestem:zawstydzona/y: i nawet nie mam siły pisać:sorry:
Monia,czyli jak je- jest już lepiej:rofl2: i bardzo dobrze
Carioca, ale mi narobiłaś ochoty na gołąbki:-p
Donkat, jak zapiekanka? U nas dzisiaj obiadu nie ma- tzn. jest ale nie dla mnie- fasolka po bretońsku-fujfujfuj.
Kasiu, piękna zimę masz za oknem- u nas na szczęście po wiatrach i śniegu został tylko wiatr i minusowe temperatury-ziuziu okrutne, ale jest słońce:tak:

ja zaraz siadam do gołąbków, powiem Wam dziewczyny że takich jak moja mama nie robi nikt na śiecie :happy:

Monia - moja bratowa zawsze leczy rewelacje żoładkowe swoich dzieci colą.
Agulka - mam wielką prośbę, zastanawiamy się z mężem nad zakupieniem w Borach Tucholskich siedliska, domu z działką, domu bez działki, albo działki budowlanej. Stan może być tragiczny, najchętniej przedwojenne ale niekoniecznie. Czy może słyszałaś o czymś takim w Twojej okolicy, i czy mogłabyś się popytać znajomych i rodziców?

Mi Cole przegotowaną, żeby się odgazowała kazała dawać pielęgniarka w szpitalu. Tzn. paliłyśmy fajkę i powiedziala,że jakby nie chcieli nas puścić na święta,bo kupa luźna to mam powiedzieć,że już jest ok i w domu dawać mu tą Colę. Z tym,że Cola to nie lekarstwo, nie zwalcza przyczyny tylko zatrzymuje srakę. O tej metodzi nawet pediatra mówił kiedyś w MamoToJa.
A ja, tzn. moja pralka pierze jak szalona,bo mam do jutra suszarnię dużą.
Ściągnęłam BebeLilly 2 płyty wrzucić na pocztę?

reklama
Hello!!!!

A teraz zagadka :-D czy to marzec czy to grudzień????? :crazy:

A to moje serce tak dziś pozowało do zdjęcia :-D

Moj identyczne miny robi!:tak:
Tak smecta będzie dobra, a Nasze maluchy mogą ją brać??

na moje smactaa jest na zatrzymanie biegunki. Nasze dzieciaczki moga ją pić tylko zostaje pytanie,czy będą chciały,bo Mateuszowi wybitnie nie podeszła ta zawiecina i wymiotował po niej
No wlasnie...ja tez slyszalam ze smecta na biegunke.

A ta cola niby na co??? Zatruł się czy to pomaga na wymioty??? Pytam się bo nie znałam tej metody tzn podczas zatrucia nieraz piłam cole i bardzo pomaga, ale w jelitówce nigdy. Skoro apetyt wrócił to może będzie dobrze, oby!!!!
No wlasnie, po co ta cola? Ale skoro ma pomoc to niech pomoze.:tak::tak::tak:

Carioca - ja sie czjesz? Juz mozesz sie bardzie ruszac i podnosic? kurcze, chetnie bym sie z Toba i Staskiem zobaczyla u Edzia!

Bylam na rozmowie. Sa zainteresowani. Lokale piekne. Gabinet cudny...ale chca mnie na procent z bardzo niska podstawowa...czy podstawowa moze byc nizsza od najnizszej krajowej bo zaproponowali mi 800zika a praca na pelny etat!:baffled:
A godziny duzo lepsze tj. 11-19. Zgodzilabym sie gdybym miala stala pensje! A powinnam bo bede jedyna kosmetyczka odpowiedzialna za caly gabinet SPA, za dobor kosmetykow i zabiegow, czyli caly plan itd...

My dzis na obid gramaz bo lenia mam i czasu zabraklo.

Ostatnia edycja:
Do góry