reklama
40 min za wcześnie, Kubuś e-ciocia mówi: masz jeszcze dalej spaćO właśnie obudził się : /
Maja tak się broniła, ale usnęła:-)
Ostatnia edycja:
Carioca co tam słychać u fasoleczki : ) jak się czujesz???? Masz na coś apetyt???Co na obiad szykujesz????
Czuję się dobrze, apetyt mi powrócil, ale z tego to się nie cieszę A na obiadek gołąbki mniam. Mama zrobila, bo jeszcze do jutra mam rodziców.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my juz wróciliśmy od lekarza. Kazal podawać im co 5-10min zimną odgazowaną
coca -cole (1-2 lyczki)acidolac, difergan i paracetamol od bólu(ole boli brzuszek).Teraz maly wcina kolaczyka z serem -to dzis jego pierwszy posilek.
coca -cole (1-2 lyczki)acidolac, difergan i paracetamol od bólu(ole boli brzuszek).Teraz maly wcina kolaczyka z serem -to dzis jego pierwszy posilek.
my juz wróciliśmy od lekarza. Kazal podawać im co 5-10min zimną odgazowaną
A ta cola niby na co??? Zatruł się czy to pomaga na wymioty??? Pytam się bo nie znałam tej metody tzn podczas zatrucia nieraz piłam cole i bardzo pomaga, ale w jelitówce nigdy. Skoro apetyt wrócił to może będzie dobrze, oby!!!!
Carioca mmmm gołąbki zazdroszcze!!!!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
coca-cola jest dobra na wymiotyjak zadzwonilam do mojej mamy i powiedzialam jej o tej coca-coli to ona spytala sie co się ostatnio lekarze tak na tą coca -colę uparli bo podobno jak bratowa byla wczoraj z Olivcią u lekarza to tez jej kazal dawac coc-cole a to 2 rózne lekarze
Witam
Jakaś do dupy jestem i nawet nie mam siły pisać
Monia,czyli jak je- jest już lepiej i bardzo dobrze
Carioca, ale mi narobiłaś ochoty na gołąbki
Donkat, jak zapiekanka? U nas dzisiaj obiadu nie ma- tzn. jest ale nie dla mnie- fasolka po bretońsku-fujfujfuj.
Kasiu, piękna zimę masz za oknem- u nas na szczęście po wiatrach i śniegu został tylko wiatr i minusowe temperatury-ziuziu okrutne, ale jest słońce
Jakaś do dupy jestem i nawet nie mam siły pisać
Monia,czyli jak je- jest już lepiej i bardzo dobrze
Carioca, ale mi narobiłaś ochoty na gołąbki
Donkat, jak zapiekanka? U nas dzisiaj obiadu nie ma- tzn. jest ale nie dla mnie- fasolka po bretońsku-fujfujfuj.
Kasiu, piękna zimę masz za oknem- u nas na szczęście po wiatrach i śniegu został tylko wiatr i minusowe temperatury-ziuziu okrutne, ale jest słońce
ja zaraz siadam do gołąbków, powiem Wam dziewczyny że takich jak moja mama nie robi nikt na śiecie
Monia - moja bratowa zawsze leczy rewelacje żoładkowe swoich dzieci colą.
Agulka - mam wielką prośbę, zastanawiamy się z mężem nad zakupieniem w Borach Tucholskich siedliska, domu z działką, domu bez działki, albo działki budowlanej. Stan może być tragiczny, najchętniej przedwojenne ale niekoniecznie. Czy może słyszałaś o czymś takim w Twojej okolicy, i czy mogłabyś się popytać znajomych i rodziców?
Monia - moja bratowa zawsze leczy rewelacje żoładkowe swoich dzieci colą.
Agulka - mam wielką prośbę, zastanawiamy się z mężem nad zakupieniem w Borach Tucholskich siedliska, domu z działką, domu bez działki, albo działki budowlanej. Stan może być tragiczny, najchętniej przedwojenne ale niekoniecznie. Czy może słyszałaś o czymś takim w Twojej okolicy, i czy mogłabyś się popytać znajomych i rodziców?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mi Cole przegotowaną, żeby się odgazowała kazała dawać pielęgniarka w szpitalu. Tzn. paliłyśmy fajkę i powiedziala,że jakby nie chcieli nas puścić na święta,bo kupa luźna to mam powiedzieć,że już jest ok i w domu dawać mu tą Colę. Z tym,że Cola to nie lekarstwo, nie zwalcza przyczyny tylko zatrzymuje srakę. O tej metodzi nawet pediatra mówił kiedyś w MamoToJa.
A ja, tzn. moja pralka pierze jak szalona,bo mam do jutra suszarnię dużą.
Ściągnęłam BebeLilly 2 płyty wrzucić na pocztę?
A ja, tzn. moja pralka pierze jak szalona,bo mam do jutra suszarnię dużą.
Ściągnęłam BebeLilly 2 płyty wrzucić na pocztę?
reklama
Hello!!!!
Carioca - ja sie czjesz? Juz mozesz sie bardzie ruszac i podnosic? kurcze, chetnie bym sie z Toba i Staskiem zobaczyla u Edzia!
Bylam na rozmowie. Sa zainteresowani. Lokale piekne. Gabinet cudny...ale chca mnie na procent z bardzo niska podstawowa...czy podstawowa moze byc nizsza od najnizszej krajowej bo zaproponowali mi 800zika a praca na pelny etat!
A godziny duzo lepsze tj. 11-19. Zgodzilabym sie gdybym miala stala pensje! A powinnam bo bede jedyna kosmetyczka odpowiedzialna za caly gabinet SPA, za dobor kosmetykow i zabiegow, czyli caly plan itd...
My dzis na obid gramaz bo lenia mam i czasu zabraklo.
Moj identyczne miny robi!A teraz zagadka czy to marzec czy to grudzień?????
A to moje serce tak dziś pozowało do zdjęcia
Tak smecta będzie dobra, a Nasze maluchy mogą ją brać??
No wlasnie...ja tez slyszalam ze smecta na biegunke.na moje smactaa jest na zatrzymanie biegunki. Nasze dzieciaczki moga ją pić tylko zostaje pytanie,czy będą chciały,bo Mateuszowi wybitnie nie podeszła ta zawiecina i wymiotował po niej
No wlasnie, po co ta cola? Ale skoro ma pomoc to niech pomoze.A ta cola niby na co??? Zatruł się czy to pomaga na wymioty??? Pytam się bo nie znałam tej metody tzn podczas zatrucia nieraz piłam cole i bardzo pomaga, ale w jelitówce nigdy. Skoro apetyt wrócił to może będzie dobrze, oby!!!!
Carioca - ja sie czjesz? Juz mozesz sie bardzie ruszac i podnosic? kurcze, chetnie bym sie z Toba i Staskiem zobaczyla u Edzia!
Bylam na rozmowie. Sa zainteresowani. Lokale piekne. Gabinet cudny...ale chca mnie na procent z bardzo niska podstawowa...czy podstawowa moze byc nizsza od najnizszej krajowej bo zaproponowali mi 800zika a praca na pelny etat!
A godziny duzo lepsze tj. 11-19. Zgodzilabym sie gdybym miala stala pensje! A powinnam bo bede jedyna kosmetyczka odpowiedzialna za caly gabinet SPA, za dobor kosmetykow i zabiegow, czyli caly plan itd...
My dzis na obid gramaz bo lenia mam i czasu zabraklo.
Ostatnia edycja:
Podziel się: