słodki kochany ANIOŁEK:-----(dzis pewnie nie dokucza, bo nie ma sily?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ale mi strasznie zamula laptop, więc nie wiem jak długo będę przesyłała te pioseneczki. Jak pójdą 1 to dam znać,bo ta nasza poczta coś dziwnie pusta znowu
donkat
Fanka BB :)
ja lubilam jak moj siostrzeniec byl chorybo wtedy dawal sie przytulac i calowac
justyna, ta poczta od dluzszego czasu jest pusta. kiedys ktos chcial cos wrzucic i zadna nie mogla odczytac, bo nie bylo. jakis duszek tam chyba siedzi
my po obiadku. zapiekanka smakowala. julitka zjadla tylko troche makaronu. teraz sa z P na dworze bo pieknie slonko zapraaszalo na spacer:-)
do kiedys, pa!
justyna, ta poczta od dluzszego czasu jest pusta. kiedys ktos chcial cos wrzucic i zadna nie mogla odczytac, bo nie bylo. jakis duszek tam chyba siedzi
my po obiadku. zapiekanka smakowala. julitka zjadla tylko troche makaronu. teraz sa z P na dworze bo pieknie slonko zapraaszalo na spacer:-)
do kiedys, pa!
a co to oznaczado kiedys, pa!
monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj biedna Majeczka:-(zeby tylko Adaś nie zalapalMaja 39 gorączki, własnie dowiedziałm się , że wiekszość dzieci z przedszkola dziś siedzi w domu i zrobili z 4 grup jedną jakis wirus podobny do grypy
Justyna daj mi na priwa namiary na naszą poczte;-)Ale mi strasznie zamula laptop, więc nie wiem jak długo będę przesyłała te pioseneczki. Jak pójdą 1 to dam znać,bo ta nasza poczta coś dziwnie pusta znowu
Mati juz sie obudzil bo nie mial za bardzo miejsca żeby sie przekreecacpróbowalam go jeszcze uspac w wozku ale sie nie dalteraz sie wtula we mnie na kolanach i marudzi
zaś zwymiotywal
No wlasnie...ty Donkat dzis zapiekanke szpinakowa a ja jutro Canelloni ze szpinakiem:-) Ale bedziemy"żelazne" heheha co to oznacza
Monia - tak mi zal Mateuszka:-(....ale poj go ile sie da...ja poilam na sile, strzykawka z op. nurofenu. Tak samo bylo z Orsem i Smecta.
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nieeeee!!!!.
Wlasnie odkrylam forum...kosmetologiczne, w budowie identyczne jak BB...przepadlam...
Oj tam od razu....czytam, info zbieram i widze ile mam zaleglosci...ale tu na moim kochanym BB - gdzie ja znajde takie duszyczki:-)Nieeeee!!!!
Moje chlopaki spia, od ponad 2 godzin
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
tej coca coli on mi nie chce już pićtylko wode by pil ale woda wystarczy?no i zrobilam im jeszcze kisielek bo jeść też nie chce no i podaje mu go na sile wlaśnie przez tą strzykawkę.ugotowalam im makaron ale żaden nie chceco mogę im jeszcze podać???????N
Monia - tak mi zal Mateuszka:-(....ale poj go ile sie da...ja poilam na sile, strzykawka z op. nurofenu. Tak samo bylo z Orsem i Smecta.
a i prosze mi tu nie przepadać na żadnym inny forum
Podziel się: