reklama
donkat
Fanka BB :)
tak, Julitka zostala sama i wcale sie tym nie przejela. miala zajecie z psem, wiec nie bylam jej potrzebna. ja juz nawet zeszlego lata czasem ja zostawialam przy otwartych drzwiach i na jakis czas wskakiwalam do domu cos zrobic. oczywiscie caly czas wygladjajc co sie znia dzieje.
teraz mam plan ja wlasnie znow do tego przyzywczaic, zeby nie byc non stop uwiazana.
teraz mam plan ja wlasnie znow do tego przyzywczaic, zeby nie byc non stop uwiazana.
Hejka
Śnieg pada i pada..... ale nie żal mi bo i tak siedzimy w domciu. Adaś nadal ma ten katar, juz jest zielony, Maja dziś zostałą w domu bo w nocy płakała że ja brzuszek boli i rano była rzadka kupa, więc znów jakis wirus załapała, bo mówiła że kloeżanka w przedszkolu też cały dzień się wiła z bólu....... Mimo, tego kataru mały ma humorek, psoci jak zawsze i apetyt też dopisuje
Noc oczywiśce do bani....
Kasia ciuszki super
Asiu witaj na wolnym od parcy
Donkat, Monia cześć
Śnieg pada i pada..... ale nie żal mi bo i tak siedzimy w domciu. Adaś nadal ma ten katar, juz jest zielony, Maja dziś zostałą w domu bo w nocy płakała że ja brzuszek boli i rano była rzadka kupa, więc znów jakis wirus załapała, bo mówiła że kloeżanka w przedszkolu też cały dzień się wiła z bólu....... Mimo, tego kataru mały ma humorek, psoci jak zawsze i apetyt też dopisuje
Noc oczywiśce do bani....
Kasia ciuszki super
Asiu witaj na wolnym od parcy
Donkat, Monia cześć
Kasia na szczęście przed basenem bylismy w kościele i po drodze wzieliśmy mamę, mały juz kichał i nawet babcię okichał, hihihi, więc jak zadzwoniła to tylko powiedziała: on juz rano kichał, więc już coś się zaczynało
Donkat też się tego obawiam oby nie, ale jak jest wirus w domu to przeważnie wszystkich dopada
Jeszcze nie bo w większym markecie jeszcze nie byłam, ale się zastanawaim czy nie zamówic przez neta, ile dałas w sklepie, czy za duzo nie przpłacę?
Donkat też się tego obawiam oby nie, ale jak jest wirus w domu to przeważnie wszystkich dopada
Jeszcze nie bo w większym markecie jeszcze nie byłam, ale się zastanawaim czy nie zamówic przez neta, ile dałas w sklepie, czy za duzo nie przpłacę?
Witam i ja!U nas pogoda do du*** mała zrobiła dziś pobudkę o 6 na szczęście uliwtoawała się nad rodzicami i dała nam jeszcze pospać znowu dziś miałyśmy wizytę niespodziewną babci z Szymusiem i to akurat domofon zadzwonił jak zdjęłam małej pampersa z kupą to jeszcze wysłuchałam że ich na śniegu trzymam zamiast szybciutko otwierać także jak się pewnie domyślacie humor mam do du**
Ja też nie słyszalam zbyt optymistycznych opini ale nie wyobrażam sobie żebyśmy mogły się obyć bez tego wynalazku bo Tuśka jak tylko widzi kałużę to żadna siła jaj nie powstrzyma niestety ma to po mamie bo ja robiłam tak samo
Agulka zdrówka dla dzieciaczków życzę i cierpiliwości dla mamy;-)
Kasiu super ciuszki bardzo mi się podobają ja jak kupuję coś Szymkowi to też staram się w innych kolorach bo moja siostr tylko niebieski i jego odcienie + brąz ma na tym punkcie manie
nie slyszlalm opinii zeby byly najzdrowsze dla nozek, dlatego nie trzeba przeginac i chodzic w nich caly dzien. jendak u nas nie moze ich nie bycbo sie robi blotko na podworku
Ja też nie słyszalam zbyt optymistycznych opini ale nie wyobrażam sobie żebyśmy mogły się obyć bez tego wynalazku bo Tuśka jak tylko widzi kałużę to żadna siła jaj nie powstrzyma niestety ma to po mamie bo ja robiłam tak samo
Agulka zdrówka dla dzieciaczków życzę i cierpiliwości dla mamy;-)
Kasiu super ciuszki bardzo mi się podobają ja jak kupuję coś Szymkowi to też staram się w innych kolorach bo moja siostr tylko niebieski i jego odcienie + brąz ma na tym punkcie manie
Poluje na ta sukienke dla Mai ciekawe czy mi sie uda CHECK THIS BY LINDEX GIRLS SUKIENUSIA od Lula2 (585984122) - Aukcje internetowe Allegro
Witaj Anetasa, z nami tu zostań i popisz to humorek wróci
Witaj Anetasa, z nami tu zostań i popisz to humorek wróci
reklama
Podziel się: