reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam :-)wpadlam tylko na chwileczkę bo zaraz jade z dziećmi do koleżanki z klasy z liceum która ma 2 dzieci dziewczynkęw wieku Oli i chlopczyk rok starszy od naszych dzieci no i przyjedzie też tam 2 koleżanka też z 2 dzieci dziewczynkai jedna w wieku Oli a druga rok starsza:tak:no to będzie prawdziwe przedszkole:-D;-)no a popoludniu zaś jedziemy do mojego brata:rofl2:
U nas też sypie śnieg ale naszczęście od razu w powietrzu topnieje:tak::-p
Agulka jak tam Adasia katarek?
Miłego dnia BBonki:-):blink::happy:

reklama
witam!!

nie wyspalam sie:baffled:
w dodatku niunia marudzi od rana:baffled:

dziekuje za gotowosc trzymania kciukasow;-)

A kaloszki sa bezpieczne tzn odpowiednie dla stopek naszch maluszow? Mnie sie tez szalenie podobaja ale boje sie ze stopa bedzie "latac" w ich nie wspominajc o nieusztywnionej kostce:baffled::confused:

nie slyszlalm opinii zeby byly najzdrowsze dla nozek, dlatego nie trzeba przeginac i chodzic w nich caly dzien. jendak u nas nie moze ich nie byc:no:bo sie robi blotko na podworku

Kupiłam Mateuszowi takie niby adidasy niby półbuty na rzepy na całej podeszfie. Ale qrwa za dużą miarkę zrobiłam jak taki ciołek i muszę jutro iść i wymienić. I teraz sobie myślę,czy gdybym od razu zrobiła dobrą miarkę to,czy w innych sklepach kupiłabym dobre?? Ale durna pipa jestem:crazy:

sorry, ale sie usmialam:-D

jestem jestem:-):tak:

cieszymy sie:-)

Dzień dobry. Widzę, że posucha w postach zapanowała. Kurna, zima nam wróciła na całego-wrrrrr. Zabieram się do robotki bo mam troszke zajecia na dzisiaj.Miłego dnia.

u nas sniegu nie ma, ale zimno jak....

Witam :-)wpadlam tylko na chwileczkę bo zaraz jade z dziećmi do koleżanki z klasy z liceum która ma 2 dzieci dziewczynkęw wieku Oli i chlopczyk rok starszy od naszych dzieci no i przyjedzie też tam 2 koleżanka też z 2 dzieci dziewczynkai jedna w wieku Oli a druga rok starsza:tak:no to będzie prawdziwe przedszkole:-D;-)no a popoludniu zaś jedziemy do mojego brata:rofl2:

ooooo, to bedzie wesolo:-D:rofl2: powodzenia!!

Donka z cielebstwa trzeba się śmiać;-)
U nas niby słońce dzisiaj i nie ma wiatru i nie pada,ale oczywiście nie wzięłam wózka:dry:
Monia rzadziej jestem,bo od niedzieli jestem u mamy,a wczoraj to wogóle mieli awarię internetu

halo halo witam się i ja:-D
dziś wolne a pogoda do duuuuuuuuuupy wiec caly dzien spędzę w domku:wściekła/y:
ale humor mam dobry bo dostałam już fotki z sesji jak będe mieć trochę więcej czasu to wrzucę na zamknięty...
uciekam na inne wątki bo tu zaległości nie nadrobie:-:)no:

Asiek, nie musze mowic, ze czekamy na zdjecia:-D:-D

my bylysmy na dworku. ja ucieklam szybko, a niunka zostala z psem na podworku. podgladalam ja przez okno jak karmila Psotke:rofl2:

Tak w ogóle to dzień dobry miałam dziś na forum nie zaglądać bo nie mam nic ciekawego do napisania to zabrałam się za Allegro i moja mania wróciła :zawstydzona/y: musiałam kupić bluzeczke, a że nie opłaca się kupować tylko jednej rzeczy ze względu na koszt przesyłki to wygrzebałam u tego samego sprzedawcy fajowe bojówki :-D

Asiu widziałam część zdjęć na NK po prostu brakuje mi słów, aby wyrazić swój zachwyt!!! Napisz mi tylko proszę to są Twoje ubranka??? Ta śliczna sukienusia czy też ta Pani ma na stanie jakieś fatałaszki???? Narobiłaś mi smaku na taką sesje :tak: kiedy wróce do pracy muszę o tym pomysleć bo taka sesja z pewnością nieco kosztuje.

Donkat i mała została sama??? Kuba już by zrobił rewolucje :-D

Agulka mnie również zima zrobiła " a kuku" :wściekła/y::crazy: Teraz coś się niebo przetarło i widać błękit.

reklama
ale fajnie :-) a ja tu w pracy siedze oupss nie siedze tylko pracuje ;-):-D:-D pozdrawiam pa pa

to milego siedzenia, tzn pracowania:-D zyczymy:rofl2:

Kasiu, fajne ciuszki. lubie takie kolorki dla chlopcow, a nie tylko niebieski. na jaki rozmiar w takim razie kupujesz Kubusiowi ubrania, skoro takiw ysoki?

Do góry