reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Shinead oczwiście, że tęskniłam jak my wszystkie :-p:-D

Anetasa moja mama też ma dzungle w domu :tak: ja również kocham kwiaty. Kiedy bedziemy na swoim i część mebli przeniesiemy do drugiego pokoju zrobię sobie miejsce na kwiaty i zrobie busz :-p

Hruda ja też zakupiłam buciki dobrane kolorystycznie do kurteczki :tak: co prawda nie są tak samo jasniutkie, ale mają żółte detale.

Gagu oj przykro z tymi talonami :-( ja również nie dostanę :-( a tak fajowo było na BŻ bo ogólnie dostałam 2000 premi na święta i Nowy Rok :tak: a teraz wielkie gucio :dry:

Donkat to trzymam kciuki za prace :tak: oby to lepsze szybko nadeszło

Agulka nawet nie strasz, że u Was snieg pada. Nam na razie zima powiedziała adijos ;-) mam nadzieję, że dzieciaki z Z-cie porządnie ją podtopili, że sobie poszła.

No tak ja poszłam na chwilę na fajkę a Was tu wywiało;-) więc ja też się żegnam i powolutku zbieram się do domku:tak: Miłej nocki życzę!

No Agulka to już chyba na te baleriny masz;-) a ja zamiast zabrać się za zarabianie na allegro to znowu wydaje:zawstydzona/y: znów mi się dzisiaj aukcja kończy kaloszków od tego samego sprzedawcy co w sobotę wygrałam 2 aukcje.
A kaloszki sa bezpieczne tzn odpowiednie dla stopek naszch maluszow? Mnie sie tez szalenie podobaja ale boje sie ze stopa bedzie "latac" w ich nie wspominajc o nieusztywnionej kostce:baffled::confused:
Zgadzam się z Tobą;-) choć też świetnie rozumię dziewczyny które poprostu nie mają ręki do kwiatów bo naszymi gdybym się sama zajmowała to pewnie nie wiele by się z nich ostało:zawstydzona/y:
:tak::zawstydzona/y:

ja na razie nie cche zapeszac i sie chwalic, ale u nas sie raczej szykuja zmiany na lepsze;-) trzymajcie kochane kciuki, zeby wypalilo:-)
Trzymam. Zeby sie udalo!!!!:-):-):-)

Kupiłam Mateuszowi takie niby adidasy niby półbuty na rzepy na całej podeszfie. Ale qrwa za dużą miarkę zrobiłam jak taki ciołek i muszę jutro iść i wymienić. I teraz sobie myślę,czy gdybym od razu zrobiła dobrą miarkę to,czy w innych sklepach kupiłabym dobre?? Ale durna pipa jestem:crazy:

Ciekawe jak Moni idzie, no własnie jakoś rzadziej tu zagląda:crazy::tak:

Monia, Monia, gdzie jestes????
jestem jestem:-):tak:

nie bylo mnie bo dzień jakis taki zajęty byl:sorry2:rano porządki a popoludniu byliśmy u brata bo D przedzielal im kuchnie na pól z plyty gipsowej,no i myslalam że będę juz mieć wózek ale niestety bratowa zmienila zdanie:crazy:przemyślala to i stwierdzila że jeszcze go se zostawi:-:)crazy::baffled:no więc jak przybędzie trochę lewego kasiulca to zaczne poszukiwac wózka na allegro:rofl2:
psalyście coś o kwiatach ja to wogóle nie mam pamięci do ich podlewania gdyby nie D to chyba by pousychaly:zawstydzona/y:D mi co jakis czas musi przypomniec o ich podlaniu :-p
Donkat trzymam kciuki:happy:

MAjandra oj nieciekawą mieliście tą przygode w autobusie ja to bym tych wszystkich pijaków powybijala:wściekła/y:biedny Macius dobrze że mu się nic nie stalo:tak:
Justyna ty chyba ostatnio też jakos rzadziej zaglądasz na BB:confused::sorry2:co się dzieje ???
Atru jak Tymuś?
Schinead witaj i zaglądaj troszkę częsciej bo tęsknimy:tak:
Gagulec mam nadzieję że wsszystko się uloży i zaświeci u was piękne słoneczko:-):tak:
Agulka
dużo zdrówka dla Adasia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry. Widzę, że posucha w postach zapanowała. Kurna, zima nam wróciła na całego-wrrrrr. Zabieram się do robotki bo mam troszke zajecia na dzisiaj.Miłego dnia.

Do góry