reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No kwitnie:-D na szczęście przynajmniej jak dla mnie bardzo żadko, Ja mam swoją już ponad 4 lata i do tej pory kwitła raz ale bardzo mi się nie podobają jej kwiaty takie białe fiuty :crazy: przepraszam za określenie i skojarzenie:-p

No no :-) to bardzo ciekawie kwitnie :tak: ja mam swoją na razie 2 miesiące. Przesadzasz ją systematycznie do coraz to większych donic??

Co??? :szok: Zamia kwitnie??? Pewnie świadczy to wtedy o dobrym "traktowaniu"??

tez jestem w szoku, bo moja jescze nie kwitla i nigdzie nie widizallam kwinacej:szok::szok: ja mam ja 2-3lata. moze dlatego jednak nie kwitla, ze ciagle ktoras galazka gubila listki i ginela:-(teraz musze cierpliwie czekac na "dzieci":-D:-D

Agulka, a jak Adas? pociaga noskiem?

Aha : ) no to musze zainwestować w nową doniczke, a ta mi się tak bardzo podoba
potraktuj ją jako oslonkę

No kwitnie:-D na szczęście przynajmniej jak dla mnie bardzo żadko, Ja mam swoją już ponad 4 lata i do tej pory kwitła raz ale bardzo mi się nie podobają jej kwiaty takie białe fiuty :crazy: przepraszam za określenie i skojarzenie:-p
to musimy z Hrudzią kupić taką zamię:-p My jako słomiane wdowy:-D
Donka nie chodzi o to,że potrzebujemy,bo jeśli potrzebujemy to prosimy o pożyczkę i oddajemy,ale ona sama często wciska kasę przy różńych okazjach albo młodemu dużo kupuje. To naprawdę jest niezręczne. Moja własna mama wygania mnie do miasta:dry:

Witam

Napisałam wielkiego posta a kiedy go wysyłałam przerwało łącze i dupa, drugi raz nie chce mi sie cytowac:sorry2:

Adaś zawalony, od północy z nami spał, jak to można nazwać spaniem, cały czas budził sie, pojękiwał i kopał:crazy: Pobudkę zrobił o 5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem jak wyrzygana, na allegro znów kaska wpadła:tak::-) chociaż tyle dobrego z dzisiejszego pół dnia:sorry2:

Prawie codziennie zagladam dzieciom do pyszczka , bo mam takie zboczenie, moje zęby nie są w najlepszym stanie więc o dzieci obiecałam sobie że będę dbac. więc dziś zauważyłam cos niepokojącego u Adasia, nie wiem co to jest. Na jedynce pojawiło sie takie dośc duże przebarwienie koloru białego, prawie na całej powierzchni zęba. Od czego to może byc, próchnica raczej jest iemnego koloru prawda?????

reklama
Juz w domciu:-)
Bardzo fajny zestawik;-)
Witam Bebonki :-)
Gagulec - miłej pracy :happy:
Było dzisiaj bardzo fajnie:-)

Nie ma to jak oddzielne mieszkanie, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Tak już chyba jest, że babcie ciągną bardziej do :tak:
Tak bywa:happy: A co do drugiej części-sa wyjątki-moja mama:zawstydzona/y: co prawda u synowej nie ma jeszcze dzieci,ale to nie stoi na przeszkodzie
Agulka, ja tez twierdze ze ząbki to mój mały musi mieć zadbane wręcz mam fisia na tym puncie- i natura mi chyba robi na złość i mimo mycia minimum 3 razy dziennie , Damianowi żółkną ząbki okropnie. Jest na etapie poszukiwan jakiegos w miare przystosowanego dla maluchów dentysty i jak znajde i bedzie wieksza kasa to lece.

Do góry