Ja niby pojęcie jakieś o kwiatach mam ale w domu jestem tylko od ich przesadzania bo gdybym to ja miała je podlewać to wszystkie wyginęły by śmiercią naturalną dlatego od podlewania jest M kwiatów mamy dośc sporo nawet ostatnio zakupiliśmy dla nich kwietnik w M tą nazwijmy miłość do kwiatów zaszczepiła teściowa.
reklama
Widzę, że temat o ząbkach :-) Kuba ukruszył sobie na lizaku minimalnie górną dwójke, niestety nie umie lizać tylko gryzie. Już mi lizaków nie daje bo by całkiem został bez zębów.
My bylismy w Boti po buciki cieszę się bo kupiliśmy fajowe adidaski i takie same trampeczki jakie kupiła Agulka Adasiowi oglądałam też gumiaki fajowe takie kolorowe. Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)
My bylismy w Boti po buciki cieszę się bo kupiliśmy fajowe adidaski i takie same trampeczki jakie kupiła Agulka Adasiowi oglądałam też gumiaki fajowe takie kolorowe. Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)
Boti czyli CCC? bo ostatnio tam zaszlam i jakas bryndza byla...i zalamalam sie gdzie tu w Gdansku moglabym fajne buciki kupic...? Pasujace do naszej nowej kurteczki:-)My bylismy w Boti po buciki cieszę się bo kupiliśmy fajowe adidaski i takie same trampeczki jakie kupiła Agulka Adasiowi oglądałam też gumiaki fajowe takie kolorowe. Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)
Agulka (czytałam w pracy) że Adasiowi czarnieje ząbek czy to jest jedynka? I czy tylko jeden ząbek tak robi? No i najważniejsze pytanie czy Adaś kiedyś uderzył się w tego ząbka lub wbił go sobie lekko??? Bo jeśli tak to ma prawo tak zrobić wiem bo koleżanki synuś w wieku Igorka kiedyś wbił sobie lekko jedyneczkę i jest teraz ciemniejsza od reszy i dentystka powiedziała że ma prawo tak zrobić i to nic groźnego.
KAsia dwie pary bucików za 45 zł to naprawdę tanio dobry zakup, ja kupiłam Igorkowi dwie pary bucików i po rabatach (siostra pracuje w Humanic-u) zapłaciłam 118 zł i wydawało mi sie że dobrze kupiłam bo w bartku za jedną parę chcieli 145-167 zł
KAsia dwie pary bucików za 45 zł to naprawdę tanio dobry zakup, ja kupiłam Igorkowi dwie pary bucików i po rabatach (siostra pracuje w Humanic-u) zapłaciłam 118 zł i wydawało mi sie że dobrze kupiłam bo w bartku za jedną parę chcieli 145-167 zł
Ostatnia edycja:
Boti czyli CCC? bo ostatnio bylam i jakas bryndza byla...i sie zalamalam gdzie tu w Gdansku moglabym fajne buciki kupic...? Pasujace do naszej nowej kurteczki:-)
Nowa kurteczka dla Stasia i ja jej jeszcze nie widziałam zdjęcie poproszę :-)
tęskniłaś?;-)
.
Ja tęskniłam
Nuśka nie ciemnieje tylko ta plamka jest biała, jasniejsza od reszty ząbków, to jest ten ząbek co kiedyś pisałam, że kawałeczek odłamał , bo walnął o wannęAgulka (czytałam w pracy) że Adasiowi czarnieje ząbek czy to jest jedynka? I czy tylko jeden ząbek tak robi? No i najważniejsze pytanie czy Adaś kiedyś uderzył się w tego ząbka lub wbił go sobie lekko??? Bo jeśli tak to ma prawo tak zrobić wiem bo koleżanki synuś w wieku Igorka kiedyś wbił sobie lekko jedyneczkę i jest teraz ciemniejsza od reszy i dentystka powiedziała że ma prawo tak zrobić i to nic groźnego.
Kasiu cieszę się, że tak mało wydałaś na buciki
Ja dziś zarobiłam 80zł na allegro,
Ostatnia edycja:
Nuśka nie ciemnieje tylko ta plamka jest biała, jasniejsza od reszty ząbków, to jest ten ząbek co kiedyś pisałam, że kawałeczek odłamał , bo walnął o wannę
Ja dziś zarobiłam 80zł na allegro,
O widzisz tak to jest jak się czyta w pracy widocznie przekręciłam
A co do zarobku to super na dwie pary balerinek wystarczy:-):-)
reklama
donkat
Fanka BB :)
hhhmmm, nazaznaczalam wczesniej spror postwo, ale komp odmowil posluszenstwa i nie mam:-baffled:a juz zapomnialam, co tam bylo
ja uwielbiam kwiaty i nie chwalac sie, one mnie tez:-)ubolewam tylko, ze mam malo mijesca, za malo jak na moje kwaitowe potrzeby. tym bardziej, ze rosna mi jak wsciekle i zima przy braku swiatla nie mam gdzie z nimi uciekac, zeby mi nie zaslalnaly calych okien
wg mnie dom bez kwiatow jest taki zimny i nieprzyjazny
fajnie
nie martw się ja miałam kilka ale zginęły śmiercią naturalna i nie mam ani jednego Kwiatki mnie nie lubią, bo kiedy mi padały zabrała mama do siebie i u niej odżyły i pięknie rosną. Zabrałam je spowrotem i znów to samo, więc juz od niej ich nie odbierałam
ja uwielbiam kwiaty i nie chwalac sie, one mnie tez:-)ubolewam tylko, ze mam malo mijesca, za malo jak na moje kwaitowe potrzeby. tym bardziej, ze rosna mi jak wsciekle i zima przy braku swiatla nie mam gdzie z nimi uciekac, zeby mi nie zaslalnaly calych okien
wg mnie dom bez kwiatow jest taki zimny i nieprzyjazny
Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)
fajnie
Podziel się: