reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja niby pojęcie jakieś o kwiatach mam ale w domu jestem tylko od ich przesadzania:zawstydzona/y: bo gdybym to ja miała je podlewać to wszystkie wyginęły by śmiercią naturalną:zawstydzona/y: dlatego od podlewania jest M:tak: kwiatów mamy dośc sporo nawet ostatnio zakupiliśmy dla nich kwietnik w M tą nazwijmy miłość do kwiatów zaszczepiła teściowa.

reklama
Widzę, że temat o ząbkach :-) Kuba ukruszył sobie na lizaku minimalnie górną dwójke, niestety nie umie lizać tylko gryzie. Już mi lizaków nie daje bo by całkiem został bez zębów.

My bylismy w Boti po buciki :-D cieszę się bo kupiliśmy fajowe adidaski i takie same trampeczki jakie kupiła Agulka Adasiowi :tak::happy: oglądałam też gumiaki fajowe takie kolorowe. Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)

My bylismy w Boti po buciki :-D cieszę się bo kupiliśmy fajowe adidaski i takie same trampeczki jakie kupiła Agulka Adasiowi :tak::happy: oglądałam też gumiaki fajowe takie kolorowe. Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)
Boti czyli CCC? bo ostatnio tam zaszlam i jakas bryndza byla:baffled:...i zalamalam sie gdzie tu w Gdansku moglabym fajne buciki kupic...? Pasujace do naszej nowej kurteczki:-)

Agulka (czytałam w pracy) że Adasiowi czarnieje ząbek czy to jest jedynka? I czy tylko jeden ząbek tak robi? No i najważniejsze pytanie czy Adaś kiedyś uderzył się w tego ząbka lub wbił go sobie lekko??? Bo jeśli tak to ma prawo tak zrobić wiem bo koleżanki synuś w wieku Igorka kiedyś wbił sobie lekko jedyneczkę i jest teraz ciemniejsza od reszy i dentystka powiedziała że ma prawo tak zrobić i to nic groźnego.

KAsia dwie pary bucików za 45 zł to naprawdę tanio :szok::tak: dobry zakup, ja kupiłam Igorkowi dwie pary bucików i po rabatach (siostra pracuje w Humanic-u:tak:) zapłaciłam 118 zł i wydawało mi sie że dobrze kupiłam:zawstydzona/y: bo w bartku za jedną parę chcieli 145-167 zł:szok:

Ostatnia edycja:
Agulka (czytałam w pracy) że Adasiowi czarnieje ząbek czy to jest jedynka? I czy tylko jeden ząbek tak robi? No i najważniejsze pytanie czy Adaś kiedyś uderzył się w tego ząbka lub wbił go sobie lekko??? Bo jeśli tak to ma prawo tak zrobić wiem bo koleżanki synuś w wieku Igorka kiedyś wbił sobie lekko jedyneczkę i jest teraz ciemniejsza od reszy i dentystka powiedziała że ma prawo tak zrobić i to nic groźnego.
Nuśka nie ciemnieje tylko ta plamka jest biała, jasniejsza od reszty ząbków, to jest ten ząbek co kiedyś pisałam, że kawałeczek odłamał , bo walnął o wannę

Kasiu cieszę się, że tak mało wydałaś na buciki

Ja dziś zarobiłam 80zł na allegro,:tak::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Nuśka nie ciemnieje tylko ta plamka jest biała, jasniejsza od reszty ząbków, to jest ten ząbek co kiedyś pisałam, że kawałeczek odłamał , bo walnął o wannę

Ja dziś zarobiłam 80zł na allegro,:tak::-D:-D:-D

O widzisz tak to jest jak się czyta w pracy widocznie przekręciłam
A co do zarobku to super na dwie pary balerinek wystarczy:-):-)

No Agulka to już chyba na te baleriny masz;-) a ja zamiast zabrać się za zarabianie na allegro to znowu wydaje:zawstydzona/y: znów mi się dzisiaj aukcja kończy kaloszków od tego samego sprzedawcy co w sobotę wygrałam 2 aukcje.

reklama
hhhmmm, nazaznaczalam wczesniej spror postwo, ale komp odmowil posluszenstwa i nie mam:-:)baffled:a juz zapomnialam, co tam bylo:zawstydzona/y:

nie martw się ja miałam kilka ale zginęły śmiercią naturalna:sorry2: i nie mam ani jednego:no: Kwiatki mnie nie lubią, bo kiedy mi padały zabrała mama do siebie i u niej odżyły i pięknie rosną. Zabrałam je spowrotem i znów to samo,:baffled: więc juz od niej ich nie odbierałam:sorry2::sorry2::sorry2:

ja uwielbiam kwiaty i nie chwalac sie, one mnie tez:-)ubolewam tylko, ze mam malo mijesca, za malo jak na moje kwaitowe potrzeby. tym bardziej, ze rosna mi jak wsciekle i zima przy braku swiatla nie mam gdzie z nimi uciekac, zeby mi nie zaslalnaly calych okien:szok:

wg mnie dom bez kwiatow jest taki zimny i nieprzyjazny:sorry2:

Przy kasie byłam bardzo mile zaskoczona bo za dwie pary butów zapłaciłam 45zł!! :-)

fajnie:tak:

Do góry