reklama
chociaż w jednym;-)Moja teściówka też ma takie poglądy w tej kwestii i za to jej chwała!!!!
Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?
Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.
Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.
chociaż w jednym;-)
poprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia"
Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?
Ile już przytyłaś???? :-);-)
no więc teściowa masz super tylko pod jednym dachem nie możecie sie obie pomieścic jak będziecie oddzielnie będzie jeszcze lepsza:-)poprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia"
poprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia"
Jednak nie taki diabeł straszny
no więc teściowa masz super tylko pod jednym dachem nie możecie sie obie pomieścic jak będziecie oddzielnie będzie jeszcze lepsza:-)
bo gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść
Ok lece zrobić kromeczki Kubalce
Ile już przytyłaś???? :-);-)
jeszcze nic dzięki Bogu
reklama
Podziel się: