reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?

Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.

Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?

Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.

Ile już przytyłaś???? :-);-)

:-p poprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie :tak: biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina :tak::-D bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no więc teściowa masz super tylko pod jednym dachem nie możecie sie obie pomieścic:tak: jak będziecie oddzielnie będzie jeszcze lepsza:tak::tak::tak::-)

reklama
A mój zaraz się obudzi tylko czekam aż zawoła:baffled: potem lecimy na pocztę wysłac paczuszki, w końcu zapłacili za ciuchy i teraz trzeba wysłąć:sorry::-D

Do góry