reklama
chociaż w jednym;-)Moja teściówka też ma takie poglądy w tej kwestii i za to jej chwała!!!!

Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?
Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.
Staśku wcina żółty ser, twarogu nie lubi. miksuję mu twaróz z banankiem i wcina aż mu się uzy trzęsą. Swoją drogą chyba sobie zjem serka.
chociaż w jednym;-)![]()

Hruda - moim zdaniem male pomieszczenie wynajete w wiekszym zakladzie fryzjerskim to strzal w dziesiatke. Nie musisz sie martwic o te wszystkie sanepidowskie wymagania, bo fryzjer musi je spelniac, a jak nawet nie daj Boze okazalo sie ze nie jest tak dobrze jak by sie chcialo, to bez ryzyka sie zwijasz. Moim zdaniem bardzo duze szanse na sukces. A masz na oku taki zaklad fryzjerski?
Ile już przytyłaś???? :-);-)
no więc teściowa masz super tylko pod jednym dachem nie możecie sie obie pomieścicpoprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie
biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina
bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby
usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia"
![]()

poprawiłam się i zmieniłam swoje zachowanie
biję się w piersi moja wina moja wina moja strasznie wileka wina
bo wiem jak bardzo chwali mnie do Kuby
usłyszałam przedwczoraj "Twoja kochana mamunia"
![]()
Jednak nie taki diabeł straszny
no więc teściowa masz super tylko pod jednym dachem nie możecie sie obie pomieścicjak będziecie oddzielnie będzie jeszcze lepsza
:-)

Ok lece zrobić kromeczki Kubalce
Ile już przytyłaś???? :-);-)
jeszcze nic dzięki Bogu
reklama
Podziel się: