reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja.KASIU ja nie wiem ile mleka mały wyciagnie z cyca:) ale np do jogurty dosypuję musli ewentualnie płatki owsiane a czasem nawet płatki kukurydziane-mały je uwielbia.HRUDZIA szkoda takiej robótki, ale skoro doszliscie do takich wniosków i wspólnie podjeliscie taka decyzję to najwyraźniej tak miało być.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło::)

Kasiu, pierwotna wersja była taka, że 1,5 roku i koniec cycania. Teraz jest opcja, że latem jak bedzie wiecej na świeżym powietrzu i nie bedzie miał czasu mysleć o cycu i sie cały czas tulic do mamy to bedziemy powoli odstawiać. Ale w sumie wydaje mi się, że nie szybko to nastapi bo: mały jest mocno przywiazany do cyca,bo mi to nie przeszkadza,bo mi jest wygodniej, bo uwielbiam tą mała twarzyczke wtulona w maminą pierś:) I dlatego czekam aż przyjdzie taki moment, że bedziemy oboje gotowi.

Justyna, jak juz zrobisz oko poprosimy o foteczkę. Moze i ja sie nauczę wreszcie takiego makijażu bo mi sie on podoba ale nie mogę go zrobic tak jak bym chciała::(((((((

Moniu właśnie sciągam z Twojego chomika "Lektora"

Gagulec fajnie tak :-D mały jest już taki duży, ale w dalszym ciagu chce mieć tak blisko mamusie.

Najbardziej chce mi się śmiać jak przeglądam zdjecia jak jeszcze był taki maniuni i jednaręka go trzymałąm przy cycu a teraz mam takiego kolosa na kolanach podtrzymywanego obiema rekami!!!!! Ale za to mam luz w nocy- bo tylko cyca wystawię i dalej mały śpi. Faktem jest, że ostatnio stało sieto nocne cycanie bardzo uciażliwe bo Damian zaczął sie zbyt często domagać cyca i chodzę nie wyspana na maksa.

Hallo!
Takich stron obejrzałam mnóstwo, ale i tak nie potrafie się tak pomalować :-:)-:)-( ja mam zielone oczy pytanie czy do takiego koloru pasuje taki makijaż?????:confused:
Sliwki, fiolety!

Dziewczyny czy Wasze maluchy też piją mniej mleka z rana na śniadanko??? Kuba pija na śniadanie średnio 200ml mleka a na kolacje nawet 300 ml.
Moj to gardzi wieczornym. Wypija moze 100ml .Chyba to moment zeby pozegnac sie z wieczorna butla i przejsc na kolacyjki.

reklama
Do góry