reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja.KASIU ja nie wiem ile mleka mały wyciagnie z cyca:) ale np do jogurty dosypuję musli ewentualnie płatki owsiane a czasem nawet płatki kukurydziane-mały je uwielbia.HRUDZIA szkoda takiej robótki, ale skoro doszliscie do takich wniosków i wspólnie podjeliscie taka decyzję to najwyraźniej tak miało być.Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło::)

Kasiu, pierwotna wersja była taka, że 1,5 roku i koniec cycania. Teraz jest opcja, że latem jak bedzie wiecej na świeżym powietrzu i nie bedzie miał czasu mysleć o cycu i sie cały czas tulic do mamy to bedziemy powoli odstawiać. Ale w sumie wydaje mi się, że nie szybko to nastapi bo: mały jest mocno przywiazany do cyca,bo mi to nie przeszkadza,bo mi jest wygodniej, bo uwielbiam tą mała twarzyczke wtulona w maminą pierś:) I dlatego czekam aż przyjdzie taki moment, że bedziemy oboje gotowi.

Justyna, jak juz zrobisz oko poprosimy o foteczkę. Moze i ja sie nauczę wreszcie takiego makijażu bo mi sie on podoba ale nie mogę go zrobic tak jak bym chciała::(((((((

Moniu właśnie sciągam z Twojego chomika "Lektora"

Gagulec fajnie tak :-D mały jest już taki duży, ale w dalszym ciagu chce mieć tak blisko mamusie.

Najbardziej chce mi się śmiać jak przeglądam zdjecia jak jeszcze był taki maniuni i jednaręka go trzymałąm przy cycu a teraz mam takiego kolosa na kolanach podtrzymywanego obiema rekami!!!!! Ale za to mam luz w nocy- bo tylko cyca wystawię i dalej mały śpi. Faktem jest, że ostatnio stało sieto nocne cycanie bardzo uciażliwe bo Damian zaczął sie zbyt często domagać cyca i chodzę nie wyspana na maksa.

Hallo!
Takich stron obejrzałam mnóstwo, ale i tak nie potrafie się tak pomalować :-:)-:)-( ja mam zielone oczy pytanie czy do takiego koloru pasuje taki makijaż?????:confused:
Sliwki, fiolety!

Dziewczyny czy Wasze maluchy też piją mniej mleka z rana na śniadanko??? Kuba pija na śniadanie średnio 200ml mleka a na kolacje nawet 300 ml.
Moj to gardzi wieczornym. Wypija moze 100ml .Chyba to moment zeby pozegnac sie z wieczorna butla i przejsc na kolacyjki.

reklama
Do góry