A tuńczyk z puszki czy z rybnego?Mam dzis zamiar zrobic spaghetti z tunczykiem - pierwszy raz, zobaczymy
Dobra, spadam do kuchni
reklama
Moje dziecie przed chwilką wszamało 54 łyżeczki (karmie go głeboką łyżeczką od herbaty zupa mi z niej nie ucieka ;-)) zupki pomidorowej z ryżem jestem w szoku zawsze zjadał 30 tak tak uprzedzam Wasze pytanie mam manie liczenia mu łyzek pozostało mi to po etapie Kuba niejadek :-) wtedy to zjadał góra 10 - 15 łyżek
Hruda propozycja spagetti bardzo interesująca ostatnio jak jedlismy spagetti Kubie nitka makaronu wyszła noskiem kiedy jadł psiknoł sobie no i wyszło.
Piosenke bardzo dobrze pamietam
Hruda propozycja spagetti bardzo interesująca ostatnio jak jedlismy spagetti Kubie nitka makaronu wyszła noskiem kiedy jadł psiknoł sobie no i wyszło.
Piosenke bardzo dobrze pamietam
A dzisiaj mam dla odmiany zgagę. Mleko nei pomaga.
Na zgage dobre jest Rennie kobitki w ciąży mogą to brać
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja nie liczę, bo by pewnie do setki doszło ;-)mam manie liczenia mu łyzek pozostało mi to po etapie Kuba niejadek :-) wtedy to zjadał góra 10 - 15 łyżek
Ja nie liczę, bo by pewnie do setki doszło ;-)
Aż tyle???? U Nas pełna miseczka ma ok 70 łyżeczek a miseczka jest dość pojemna to Maciuś musi mieć bardzo dużą miseczke :-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Miseczka On je z talerzaAż tyle???? U Nas pełna miseczka ma ok 70 łyżeczek a miseczka jest dość pojemna to Maciuś musi mieć bardzo dużą miseczke :-)
Ja nie liczę bo często muszę zagadywać żeby coś zjadłJa nie liczę, bo by pewnie
A co to za film? bo nie moge sie doczytac?Witam ponownie.
Jestem już po filmie-moje wrażenia? Ambitny cholernie , zarazem ciężki jak się wczuć- a trzeba. Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem, podoba mi się wielo- planowość filmu- sceny łóżkowe ukazane bez żadnych ogródek mimo, że przodujące schodzą całkowicie na daleki plan w obliczu ludzkich odczuć. Ale szczerze mówiąc muszę sie przespać z tym filmem bo tak "na świeżo" mam troche mieszane uczucia.
A tunczyk z puszki, w sosie wlasnym...spaghetti pycha:-)
Dam przepis na watek obiadowy:-)
reklama
"Intymność"A co to za film? bo nie moge sie doczytac?
A tunczyk z puszki, w sosie wlasnym...spaghetti pycha:-)
Dam przepis na watek obiadowy:-)
Intymność / Intimacy (2001) - Film - FILMWEB.pl
Podziel się: