reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam się i ja:-D
dzis wolne i pogoda przepiękna:-D:-D:-D

Wczoraj moja koleżanka urodziła córeczkę ( to ta której synek zmarł )\
poród trwał całe 2 godziny mała Marika dostała 10 punktów- jestem cała w szczęściu:-D:-D

również wczoraj byłyśmy na rehabilitacji po ponad miesięcznej przerwie, rozebrano mi Jule do pampersa obejrzano jak chodzi i stwierdzono że rechabilitacja zakończona że wszystko w porządku:-D:-D:-D:-D i ponoć moge sobie dać spokój z tak drogimi butami (chodz wcześniej twierdzono co innego)

reklama

poród trwał całe 2 godziny mała Marika dostała 10 punktów- jestem cała w szczęściu:-D:-D

również wczoraj byłyśmy na rehabilitacji po ponad miesięcznej przerwie, rozebrano mi Jule do pampersa obejrzano jak chodzi i stwierdzono że rechabilitacja zakończona że wszystko w porządku:-D:-D:-D:-D i ponoć moge sobie dać spokój z tak drogimi butami (chodz wcześniej twierdzono co innego)
Asiek , podwójne gratulacje:-)

Asiek gratulacje!:-)
A co liczenia łyżeczek to ja zawsze uważałam że moje dziecko nie należy do niejadków a przy Waszych wygląda na to że jednak jest:szok: u nas max 20 no w porywach szaleństwa 25 łyżeczek wejdzie:sorry2: ale zawsze je przede wszystkim to co gęste:tak:

trochę nadrobiłam zaległości i
Atru napisała, że wykluczono sepsę u Tymka, ale jest to jakiś wirus, do tego sporo bakterii w moczu. wygląda więc na to że przykiblują trochę w tym szpitalu :-( Ale najwazniejsze, że sobie radzą ze stanem Tymka.

najważniejsze, że to nie sepsa- trzymam bardzo mocno kciuki z Tymka...

już chyba nie dziewięciu ;-)

no moje wielkie gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

HRUDZIA godziny pracy nie są takie straszne sama wiem cos na ten temat. Moim zdaniem znacznie gorzej jest pracować od 10 do 18 więc życzę Ci z całego serca aby się udało:-D

Na zgage dobre jest Rennie :tak: kobitki w ciąży mogą to brać
ja robiłam tak,bo zgagę miałam okrutną. Najpierw zmieniałam pozycję, jak nie pomogło to piłam wodę, jak nie pomogło to jadłam migdały,a Rennie brałam w ostateczności,bo do Rennie organizm się przyzwyczaja po jakimś czasie.
Asiek to gratuluję!
Jednak pojechaliśmy do mamy. Żałuję,że nie pomyślałam,żeby zostać na noc:baffled: Butów młodemy nie kupiłam:crazy:

Brawo dla Julii...i jej mamy:-)Gratulacje! 2 godzinny porod to pukis:sorry2:Super!!!

I dzwonili - dostalam te prace:szok::tak::-) Jestem w szoku, cala dzika:sorry2:...teraz tylko boje sie ze do konca marca nie znajde opiekunki:baffled:...i zebym znalazla taka troskliwa, cierpliwa i madra!

Hrudzia ale super GRATULUJĘ wierzyłam w Ciebie i byłam pewna po Twoim opisie że dostaniesz tą pracę :-):-):-)
Wpadnę jeszcze wieczorkiem i odpiszę bo teraz Igorek się domaga mamy

nalecialo mnie na nalesniki, wiec juz mamy kolacyjke za soba. niunka nawet sporo zjadla:tak:ostatnie 2 mi sie przypalily, bo juz zasiadlam na BB:zawstydzona/y:

Agulka, Adas jescze je w nocy?chyba tylko nasze dzieci jadly:szok: julitka jescze tak, ale ostatnio coraz dluzej wytrzymuje.

Aż tyle???? :szok::szok::szok: U Nas pełna miseczka ma ok 70 łyżeczek :-D a miseczka jest dość pojemna to Maciuś musi mieć bardzo dużą miseczke :-)

jejku, co ja tu robie:szok::szok:Julitka je zmalutkiej miseczki, lub kubeczka i jesli zje pol kubka, to jestem szczesliwa:szok:

gratulacje dal kolezanki. ale sa szczesliwi:-):-):-):-)

Asiek, wiem ze pewnie sie cieszysz z opinii lekarza, ale skoor wczesniej mowiono inaczej, to moze skonsultuj to z kims trzecim:sorry2:

I dzwonili - dostalam te prace:szok::tak::-) Jestem w szoku, cala dzika:sorry2:...teraz tylko boje sie ze do konca marca nie znajde opiekunki:baffled:...i zebym znalazla taka troskliwa, cierpliwa i madra!

suuuper!!!

to ostatnie zdanie mnie rozwalilo:-D:-D:-D:-D
na poczatek oczywiscie skromnie, zeby tylko jakas znalezc, ale w duchu tyle wymagan:-D:-D:-D

reklama
Hruda Gartulacje!!!!!

Dziś się dowiedziałam, że koleżanka jest w 5 miesiący ciąży i pójdzie na zwolnienie to moja praca jest coraz bardziej realna : ) bardzo się cieszę!!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry