reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasiu, nie mam pojecia, ale ja i tak wychodzę z złozenia, że najlepiej samemu dopilnować. Z tego co co mi się przypomina jak byliśmy na szczepieniu to pielegniarka nam zapowiadała, że mamy sie zgłosić do przychodni w okolicach drugich urodzin Damiana.

reklama
ja z Maja zgłosiłam sie sama , bo chciałam miec dokłdnie w dniu urodzin dokładne pomiary/wymiary:tak:

Agulka proszę wytłumacz mi to jak krowie na granicy :dry: tepa jestem :-p tzn poszłaś do przychodni z ksiązeczką zdrowia i tam zmiezyli ją i zwazyli dokładnie???? I co jeszcze????

A Auchanie jest zajeb*** promocja na Huggiesy 37 zł za paczke i dodają paczke chusteczek

Wiecie dlaczego pytam bo nie chcę wyjść na idiotke kiedy pójdę z dzieckiem, a tam zrobią na mnie wielkie oczyska : /

Kasiu mierzą/ważą/ patrzą na postawę/ każą się przejść/ badają siusiaka( u Mai nie) , sprawdzają nóżki czy proste/ czasami( nie wszędzie) patrzą jak się bawią, czy skupione są itd.......

:sorry2: Czy te z Rosmanna nadają się na noc, tzn czy nie puszczają?
Przetrzymaly nawet te Stasiowe rota-kupole...choc wiadomo - przy gigantycznych wodnistych to i super chlonne Pamersy nie dalyby rady bo nie sa od szyi po piety:-p:-D

Justyna- Lądek?:-) Czy Londyn? :szok: Tak czy siak fajowo:-)

Dzien dobry.
.u nas km zima:wściekła/y::crazy::-(Zalamka bo po wczorajszym sloncu nastawilam sie na wiosne...i zraz ide do denta:baffled:tak wiec super:crazy::wściekła/y:

Witam i ja! U nas pogoda też paskudna tzn brak słońca szaro - buro i pochmurnie:wściekła/y: i do tego wciąż wieje. Ja chcę już wiosny mam dość. Wogóle to coś mnie leb nawala i jajniki więc spodziewam się odwiedzin ukochanej cioci:crazy::-D na domiar złego teściowa mi się rozchorowała tzn nawala jej kręgosłup i musi leżeć jutro M będzie sam cały dzień z małą a potem zobaczymy nie wykluczone że będę musiała pójść na urlop a bardzo bym teraz tego nie chciała.

Agulka to podobieństwo wiesz do kogo ;-) czasem mnie bardzo zadziwia;-)

Luandzia jak tam dzisiaj zdróweczko?

reklama
Ten Lądek http://pl.wikipedia.org/wiki/Lądek_(powiat_słupecki).
Mam lenia dalszy ciąg. Znowu wieje. I znowu nie pojade do miasta:crazy:
U nas na szczepieniu nic nie mowiła o bilansie to może będą dzwonili. Ciekawe jakie badania i obserwacje przeprowadzi nasza cudowna pani doktor:wściekła/y:

Też jestem bardzo ciekawa :dry: tym bardziej, że Nasza pani doktor jest cudowna kiedy dziecko jest zdrowe i o nic nie prosi :confused: kuźwa pluje sobie w brodę, że zmieniłam lekarke :wściekła/y:

Do góry