Kasiu, nie mam pojecia, ale ja i tak wychodzę z złozenia, że najlepiej samemu dopilnować. Z tego co co mi się przypomina jak byliśmy na szczepieniu to pielegniarka nam zapowiadała, że mamy sie zgłosić do przychodni w okolicach drugich urodzin Damiana.
reklama
ja z Maja zgłosiłam sie sama , bo chciałam miec dokłdnie w dniu urodzin dokładne pomiary/wymiary
Agulka proszę wytłumacz mi to jak krowie na granicy tepa jestem tzn poszłaś do przychodni z ksiązeczką zdrowia i tam zmiezyli ją i zwazyli dokładnie???? I co jeszcze????
A Auchanie jest zajeb*** promocja na Huggiesy 37 zł za paczke i dodają paczke chusteczek
Przetrzymaly nawet te Stasiowe rota-kupole...choc wiadomo - przy gigantycznych wodnistych to i super chlonne Pamersy nie dalyby rady bo nie sa od szyi po pietyCzy te z Rosmanna nadają się na noc, tzn czy nie puszczają?
Justyna- Lądek?:-) Czy Londyn? Tak czy siak fajowo:-)
Dzien dobry.
.u nas km zima:-(Zalamka bo po wczorajszym sloncu nastawilam sie na wiosne...i zraz ide do dentatak wiec super
Witam i ja! U nas pogoda też paskudna tzn brak słońca szaro - buro i pochmurnie i do tego wciąż wieje. Ja chcę już wiosny mam dość. Wogóle to coś mnie leb nawala i jajniki więc spodziewam się odwiedzin ukochanej cioci na domiar złego teściowa mi się rozchorowała tzn nawala jej kręgosłup i musi leżeć jutro M będzie sam cały dzień z małą a potem zobaczymy nie wykluczone że będę musiała pójść na urlop a bardzo bym teraz tego nie chciała.
Agulka to podobieństwo wiesz do kogo ;-) czasem mnie bardzo zadziwia;-)
Luandzia jak tam dzisiaj zdróweczko?
Agulka to podobieństwo wiesz do kogo ;-) czasem mnie bardzo zadziwia;-)
Luandzia jak tam dzisiaj zdróweczko?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ten Lądek http://pl.wikipedia.org/wiki/Lądek_(powiat_słupecki).
Mam lenia dalszy ciąg. Znowu wieje. I znowu nie pojade do miasta
U nas na szczepieniu nic nie mowiła o bilansie to może będą dzwonili. Ciekawe jakie badania i obserwacje przeprowadzi nasza cudowna pani doktor
U nas na szczepieniu nic nie mowiła o bilansie to może będą dzwonili. Ciekawe jakie badania i obserwacje przeprowadzi nasza cudowna pani doktor
reklama
Ten Lądek http://pl.wikipedia.org/wiki/Lądek_(powiat_słupecki).
Też jestem bardzo ciekawa tym bardziej, że Nasza pani doktor jest cudowna kiedy dziecko jest zdrowe i o nic nie prosi kuźwa pluje sobie w brodę, że zmieniłam lekarke
Podziel się: