reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca a chodzenie na paluszkach jest złe? Bo Mateusz często tak chodzi. W bamboszkach (takie Zetpola) trochę,ale na boso,czy w skarpetkach przeważnie?
Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun:tak:
Uraczyłam się piwkiem. Coś mnie wszystko boli po wczoraj. Normalnie brak gimnastyki:sorry2:

reklama
Muszę powoli uciekać bo M się dopomina o kompa:wściekła/y: Majandra będę Ci naprawdę bardzo wdzięczna jeżeli podpytasz w piątek o te dolegliwości Szymusia:-( bo spędza mi to ostatnio sen zwłaszcza że sama jestem matką i trzęsą się nad każdym dziwnym zaczhowaniem Tuśki. Gdybyś potrzebowała coś więcej wiedzieć to puść mi dzwonka ja Twój numer mam i od razu oddzwonię. Jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuję!

Aneta zuch ciocia z Ciebie, biorąc pod uwagę cudowność siostry... Naprawdę szacun:tak:

Kochana dziecko nic mi nie zawiniło a siostry się nie wybiera:no: po za tym ja to już taki typ jestem żę rodzina choćby nie wiem co się działo jest dla mnie najważniejsza a Szymuś jak by nie było to mój chrześniak no i jedyny siostrzeniec:zawstydzona/y:

Ma znaczenie. Duże, niestety :-(

Poza tym najlepiej zaszczepić się przed 26. r. ż. Większe szanse na niezachorowanie.

To i tak dla mnie już zapóźno:zawstydzona/y:

Justyna, chodzenie na palcach może oznaczać przykurcz ścięgien Achillesa i wymagałoby rehabilitacji. Podejdź do pediatry i poproś o skierowanie do neurologa/ortopedy. Lepiej zawczasu to zdiagnozować. W sumie to nic groźnego (z czasem samo przechodzi), ale brzydko wygląda i utrudnia chodzenie.
właśnie nie wiem jak to jest,bo jak jesteśmy na dworze to normalnie chodzi:dry:
Mojej kuzynki chłopak rozkręca imprezę w Lądku i 12.04 jest wielkie otwarcie i mamy darmowe wejsciówki!!

Anetko no mamuśka niesamowita :dry: troszku ma poglądy podobne do mojej koleżanki, która nie rehabilitowała swojej córeczki, która urodziła się jako wcześniak w 36tc :no: dziecko miało 7 miesięcy i leżała we wózku jak kłoda zero ruchu. Teraz ponoć już zaczyna chodzić ma 15 miesięcy, ale wg mnie była totalnie i beznadziejnie nieodpowiedzialna.

W sobotę pierwszy dzien wiosny, a ja w ogóle tego nie czuje :sorry2: za oknem zimowy obrazek. Już mi się odbija taką pogodą.

Hruda gratulacje :-) godziny troszke huj***owe:baffled: praktycznie nie będzie Cie cały dzień w domu i jeszcze te niedziele.No ale miejmy nadzieję, że zrehabilitują się pierwszego kiedy otrzymasz wypłatę ;-) a te 2000zł na poczatek to rewelacja.

Ja dziś jak dziewczyny wczoraj pomyłam podłogi i odkurzyłam. :-D Ale wiem o co biega, cycki bolą tzn przyjedzie ciocia w odwiedziny.

JUSTYNA, mój Damian chodzi identycznie jak Wasz Mati. Zastanawiam się też poważnie nad wizytą u lekarza, ale jeszcz enie panikuje bo zostałąm uspokojona przez zaufanych ludzi. A co do okulisty- ja bedąc raz na wizycie u innej pediatry- też stwierdziła, że małemu ucieka oczko i taka możliwosć istnieje do około 2 roku życia ponieważ mieśnie oka mogą byc jeszcze rozluźnione . Co do wrózb nt pójscia do okulisty w wieku 2 lat- wizyta kontrolna z racji bilansu dwulatka:) jest wskazana.

Dziewczyny czy na taki bulans dwulatka zostaniemy zawiadomione prze przchodnie czy to trzeba zrobić na własną ręke i samemu zgłosić się z dzieckiem do lekarza??

witam

Anetasa dobrze ze masz taki charakter i martwisz sie o innych, wiesz kto taki też jest;-):tak::tak::tak:
Justyna co to za impreza na którą macie darmówki:sorry2:

Ja sie od rana wkurzam. Złośliwość rzeczy martwych:wściekła/y: Wiem, ze po 8 latach wszystko może zacząć nawalać, ale dlaczego wszystko na raz:crazy:. Miesiąc temu spalił sie telewizor a dziś odkurzacz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że babcia miała wymieniane sprzęty więc i z Tv i odkurzacza teraz skorzystamy:sorry2::tak:

Pobudka o 5:10:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Powiedzcie gdzie teraz są jakieś promocje na pampery czy Huggisy.....???????? Mam 5 szt a jadzeimy na zakupy a nie wiem o co zahaczyć:sorry2: Czy te z Rosmanna nadają się na noc, tzn czy nie puszczają?

A tak wogóle to dzień dobry:)Dobry bo sliczne słoneczko swieci, wiatr sobie poszedł w diabli i nie ma zapowiadanej przez meteorologów zimy-hurrrrra.

reklama
Do góry