Aneta, a jak długo coś takiego trwa (chwilkę czy kilka minut)? I czy on to robi w jakimś konkretnym momencie np. gdy coś robi czy gdy nie operuje rączkami? Ile on ma lat?
On jest dokładnie starszy od Tusi miesiąc i 1 dzień. To trwa ok 5 minut max i zazwyczaj przynajmniej ja tak to zaobserwowałam wtedy kiedy nie ma nic w rączkach np idzie sobie z pokoju do pokoju:-( No i z opisów mojej may wcześniejszych tak to właśnie jest że nie ma żadnego przedmiotu w rączkach. Majandra dziękuję Ci za zainteresowanie strasznie się o niego martwię a moja siostra niestety należy do osób bagatelizujących takie sprawy np w wieku niespełana 5 miesięcy moja pediatra prywatna na wizycie u nich gdy Szymek był chory zasygnalizowała jej że Szymkowi przy podciąganiu za rączki głowka opada a na tym etapie powinien ją ciągnąć za sobą i kazała to skonsultować z neurologem dziecięcym. Moja siostra poszła do naszej super pani doktor i ta jej dała skierownaie na usg przez ciemiączką po czym z wyniku uznała że jest ok z moich jednak obserwacji no i nietylko moich bo i niektórzy znajomi to widzą że Szymek ma jak patrzysz na niego z góry dużo większą główką niż dzieci w jego wieku. Może przesadzam ale martwię się okropnie. Bo jeśli moja roztrzepana siostrzyczka zaptrzona tylko w swojego męża przeoczy coś to ja będę się winić do końca życia:-(
Ostatnia edycja: