reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nio, ja w domciu i tak pokrótce:
Donkat, ja w ostatnich czasach złagodniałam i raczej jestem ugodowy typ i rzadko mi się zdarza wydrzeć gębę na kogoś obcego, ale baba po prostu przegięła pałę i jej się należało:crazy:
Co do teścia- jest o tyle lepiej, ze już sam wstanie z łóżka poza tym zero pozytywnych zmian-maruda, upierdliwiec, leń i nie wiem czy będzie takie słowo pasowało w odniesieniu do starego pryka, ale się pieści jak małe dziecko. Na dokładkę teściowa na niego dmucha, huha a ten to bezczelnie to wykorzystuje i co chwile słychać: babko pić, babko siku, babko brzuch boli, babko to , babko siamto:szok: A ona poklnie, nawyzywa i leci do niego.:baffled:
Aru, kochana trzymajcie się dzielnie a my bedziemy mocno zaciskac kciuki żeby jak najszybciej wszystko mineło.
My mamy w planach pieska- najlepiej labradorka biszkoptowego -ale to dopiero jak bedzie własny kącik.

reklama
Ja nie oglądałam:no: a i zapomniałam się pochwalić że wreszcie postanowiłam zrobić porządek z tym moim super łączem i wczoraj zrezygnowałam z tego naszego super osiedlowego netu ale że okres wypowiedzenia wynosi 30dni to dopiero w kwietniu podłączą mi z Dialogu M wynalazł jakąś promocje 8MB za 85zł miesięcznie:tak: więc wreszcie i ja będę mogła coś ściągać bo teraz to by chyba z 3 dni jeden film sie ściągał:crazy::-D

Tuśka jak wiadomo od początku ma pieska:-) i wszystko jest ok tylko najgorsze jest jej bezkresne zaufanie do hau hau spotykanych na spacerach:baffled: tłumaczę jej że nie wolno tak biedz odrazu do obcych piesków bo nie każdy musi lubieć dzieci tak jak nasz Mafi ale niestety jak grochem o ścianę:wściekła/y: nic nie dociera:no: kotki też uwielbia w pobliskim zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym mieszkają 2 i zawsze musi do nich zajrzeć. Ale o kotku to może zapomnieć nigdy w życiu bo i ja i M nie cierpimy kotów:zawstydzona/y:

No właśnie :dry: Kuba również ma psiaka od początku, który kocha go nad życie i pozwala z sobą robić wszystko przez co są cyrki na dworze bo on chce podejść do innego psiaka i pewnie mu buzi dać :sorry2:

Wracając do imion my jeszcze przed zajściem wiedzieliśmy, że ma być Kuba lub Julia. I od czasu zrobienia testu do brzuszka mówiliśmy Kuba :happy: czułam że to chłopak i nikt mnie nie mógł przekonać, że pewnie się rozczaruje :tak:

My na urlop też nie mamy szans :no:nie w tym roku. Szkoda, że tak mówimy od paru dobrych lat :no: :-( mieliśmy w planach Nasz Bałtyk lub Egipt :sorry2: ale niestety skoro Bałtyk odpada to Egipt tym bardziej.

R po pracy ma jechać do US zanieść Nasze zeznanie podatkowe dobrze, że wpadnie Nam choć 1300zł :-)

Kuba zasnoł po raz drugi, co prawda trochę go do tego zmusiłam :dry: ale nie miałam już sił do jego humorów. Oby spał choć do 14.

Ostatnia edycja:
J
ogladalyscie film Kierowca dla Wiery? napalilam sie na niego, bo jest rosyjski:-);-)
Nie, nie widziałam
Donkat
, jakim programem ściągasz?

Oj ja już chyba ze dwa tygodnie nic nie ściągałam, polecacie cos szczególnego, ale z dubingiem bo czytac nie lubie napisów
Ja dzisiaj planuje obejrzeć" Intymność" Wczoraj mi się skończył ściągać i jestem ciekawa czy film jest równie dobry jak recenzje o nim.

poza tym zero pozytywnych zmian-maruda, upierdliwiec, leń i nie wiem czy będzie takie słowo pasowało w odniesieniu do starego pryka, ale się pieści jak małe dziecko. Na dokładkę teściowa na niego dmucha, huha a ten to bezczelnie to wykorzystuje i co chwile słychać: babko pić, babko siku, babko brzuch boli, babko to , babko siamto:szok: A ona poklnie, nawyzywa i leci do niego.:baffled:
.

tak jak babka P:crazy:na szczescie nie my sie nia opiekujemy, bo bym dawno wyszla z siebie:szok::crazy:

Nie, nie widziałam
Donkat
, jakim programem ściągasz?

Ja dzisiaj planuje obejrzeć" Intymność" Wczoraj mi się skończył ściągać i jestem ciekawa czy film jest równie dobry jak recenzje o nim.

powiedz, czy dobry ten film, jak obejrzysz

wysle na PM

Agulka to ja polecam przez duże P "Eksperyment SS" :tak: co prawda gatunek filmu daleki od moich upodobań bo to horror, ale warty obejrzenia!!!!

My dwóch imion nie dalismy naszym dzieciom, ja tez nie mam, J ma . Wystarczy że nazwisko jest długie a imie z premedytacją wybierałam 4 literowe Adaś też miał byc Alanem, ale J był przeciwny

Dzieki z tytuły. Gagulec zdaj relację tego filmu

reklama
Film zapowiada sie bombowo, wczoraj go :"przeleciałam":-D na szybkiego i moje drogie jakie tam są sceny:szok::szok::szok::szok: w sam raz na aktualny temat na zamkniętym:tak: ogólnie film o psychice ludzkiej

Do góry