reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A co Cię w tym filmie tak obrzydziło??? O czym był film??:confused:

oj, byl baaardzo dziwny. skusilam sie, bo niby dramat z Minica Belucci. gosciu mial sie zemscic za gwalt na jego dziewczynie.
jak sie okazalo, to lecial od konca, sceny byly bardo brutalne, wulgarne ( m in. w klubie dal gejow, ze wszelkimi szczegolami:baffled:, scena gwaltu byla az do obrzydzenia dluga i meczaca). ogolnie caly film w tonacji czerowno-brazowo-szarej, bardzo meczacy dla oczu, obraz troche na skos. odetchnelam jak sie skonczyl, bo w sumie to nic wielkiego nie przekazywal. zbyt dlugie i monotonne sceny o tym samym, powtarzanie w kolko tych samych obrazow i tresci.

dla nas masakra

reklama
Mi by wystarczyło 100tyś żeby zacząć żyć spokojnie i nie martwić się o kolejny miesiąc. Pospłacać wszystko i wreszcie zrobić w mieszkaniu wszystko tak jak trzeba:tak: i żyć już spokojnie. Naprawdę większych wymagań nie mam:no:
To ja mam jeszcze mniejsze wymagania: wystarczy 30 tyś. :tak:;-)

Atru, trzymamy kciuki za Tymcia cały czas bardzo mocno :tak:

po pierwsze kredyt jna najbliższe 17 lat w cudonym franku
Tylko 17 lat? :-D Kochana, my jeszcze 32 lata będzie spłacać :sorry2:

Ostatnia edycja:
Agulka widzę,że się nudzisz:-D
Kieckę pożyczę od Sylwi,a kupię sobie porządny stanik (już się boję,bo jak pomyślę,że przymierzę 20 staników to brrr) i buty. No i na 6 jestem umówiona do fryzjera.
Ale mam lenia śmierdzącego. Mateusz śpi, S pojechał 2 raz po kasę:baffled: Ciekawe ile jej dostanie. Jeśli chodzi o kryzys to myślę,że najbardziej odczują go właśnie osoby, które nie mają w miarę stałej pensji, mam na myśli wysokość (mała podstawa,a reszta to jakieś premie, prowizje, niestety S ma chyba 700 podstawy,a reszta to premia i % od frachtu).
Zaliczyliśmy kawkę u teściowej.Młody zbuntował sięi nie dał babci kwiatka:-p

Agulka widzę,że się nudzisz:-D
Kieckę pożyczę od Sylwi,a kupię sobie porządny stanik (już się boję,bo jak pomyślę,że przymierzę 20 staników to brrr) i buty. No i na 6 jestem umówiona do fryzjera.
Ale mam lenia śmierdzącego. Mateusz śpi, S pojechał 2 raz po kasę:baffled: Ciekawe ile jej dostanie. Jeśli chodzi o kryzys to myślę,że najbardziej odczują go właśnie osoby, które nie mają w miarę stałej pensji, mam na myśli wysokość (mała podstawa,a reszta to jakieś premie, prowizje, niestety S ma chyba 700 podstawy,a reszta to premia i % od frachtu).

No niesety tak to w transporcie wygląda to i tak dobrze że ma podstawe bo znam takich co swoim kierowcom jej nie wypłacają:no: i masz rację ja się zastanawiam jak teraz żyje moja siostra:baffled: ich firma też ledwo przędzie i było kupe zwolnień a dziewczynom z biura szef obciął właśnie premie i dostają tylko podstawe w efekcie ma 900zł miesięcznie gdzie normalnie zarabiała jeszcze raz tyle:angry: no i do tego jeszcze mój super szwagier:confused:

Ja jestem bo niby gdzie miałabym być skoro siedzę w pracy:baffled: ale skoro nikt nie pisze to i ja siedzę cichutko:-( ale dzień mi dzisiaj jakoś wyjątkowo szybko leci:tak: tylko właśnie sobie uświadomiłam że będę mieć dziś stosunek przerywany z Karolakiem:-D bo w połowie 39,5 będę musiała jechać ach jak ja tak nie lubię.

Agulka - trochę się zmieniłaś odkąd wkleiłaś ostatnio swoje zdjęcie :rofl2::-p

Dziewczyny - a polećcie mi jakieś swoje ulubione filmy, które warto obejżeć, bo wieczorkiem lubię sobie do poduchy coś obejżeć, a już nic nie mam.

jestem w pozytywnym szoku:szok::szok::szok::szok::szok:moje dziecko dzis zawolalo na sedes i zrobila kupke i siku:szok::szok::szok::szok:nie ludze sie, ze tak zostanie, bo puscilam ja na troche po domu w tetrze i pytalam, czy chce siku, to ciagle mowila: nie, a zlala sie conajmniej 2 razy:baffled:

czyzby mama mu cos szepnela do uszka??:rofl2::szok::-D:-D:-D

Dziewczyny - a polećcie mi jakieś swoje ulubione filmy, które warto obejżeć, bo wieczorkiem lubię sobie do poduchy coś obejżeć, a już nic nie mam.

kurcze, ja nie mam jakichs swoich ulubionych, bo nie ejstem jakas kinomanka. ogladam raz na jakis czas cos co sciagniemy/wypozyczymy w zaleznosci od humoru.

Agulka, dobrze ze nie jesm juz kolacji, bo mnie obrzydzenie wzielo:szok::confused:
a moj P jak zobaczyl ten biust rozmiaru A:-D:-Dto tylko sie przerazili powiedizla: ojej, a gdzie tam mozna sutki znalezc?:-D:-D

reklama
Hej hej

Atru - oj zdrowka dla Tymcia a dla ciebie sily!:tak::tak::tak: Co za baba z tej kierowniczki:szok::wściekła/y:...ze tez ludzie patrza tylko na swoj biznes...tzn koniec nosa:wściekła/y::baffled:

Naomi - Antos - cudne imie...jak bedziemy miec coreczke bedzie Antosia:-)

Może i S mnie wkurza,ale widzę ile Mateusz zyskuje na jego obecności. Jest bardziej ożywiony, weselszy.
:tak:u nas tak samo!

Potem jeszcze chciał mu dać na drugie August, ale to by było przegięcie, więc jest Jan.
Oj twoj maz jest niemozliwy:-D Czyzby zboczenie zawodowe:szok::-D:-D:-p

ogladalyscie film Kierowca dla Wiery? napalilam sie na niego, bo jest rosyjski:-);-)
No to ja musze obejrzec...bo rosyjski to miod na moje uszyska:-):tak:

My na urlop też nie mamy szans :no:nie w tym roku. Szkoda, że tak mówimy od paru dobrych lat :no: :-( mieliśmy w planach Nasz Bałtyk lub Egipt :sorry2: ale niestety skoro Bałtyk odpada to Egipt tym bardziej.
Zebys sie nie zdziwila:-p:sorry:...w Egipcie prznajmniej pogoda jest pewna..i egzotyka:-)

A my milismy wariacki dzien:-(...bylismy na pogotowiu:-(! Stas od soboty ma taka sama biegunke i w zasadzie chcialam kontrolnie jutro przejsc sie do pediatry ale jak dzis zaczal jeczec i tarzac sie na podlodze kulac z bolu pojechalismy na pogotowie. Na szczescie dopadla go "tylko" straszna kolka ale i tak dostal kroplowke bo wyniki elektrolitow sa "nie halo". Nie jest odwodniony. Mam sie uzbroic w cierpliwosc.

A poza tym bylam dzis w PUP i jutro jade na rozmowe o prace. Fajne wrunki zarobkowe i organizacyjne bo zajmowalabym sie gabinetem SPA w hotelu czyli relax relax relax:-)( dla klientki)...ale to 20 km za Gdanskim i w niedogodnych godzinach ( jesli chodzi o ewent. opieke nad Stasiem)
Ale umowilam sie na spotaknie i zobacze przynjamniej co i jak!

Do góry