donkat
Fanka BB :)
witam!!!
moje dzieciaki spiaostatnio julitk nawet ladnie sypia, nie budzi sie (oprocz jedzenia), wie ci ja sie wysypiam, choc przez te pogode to i tak ziewam
moje dziecko chyba dorosleje, bo zdarzy je sie na haslo: idziemy spac samej isc do lozeczka bez prostesu:-)oby to jej weszlo ww nawyk i usypianie szlo nam tak dobzre jak teraz
gagulec, lepiej ci nie wchodzic w droge
a przy okazji, jak zdrowko tescia? nadal bez nadziei?:-(
milo slyszec dobre wiesci o dzidziusiu
co do imienia, to zarono Kuba jka i Antos sa teraz na topie. nikt sie z malego nie bedzie smial, bo co drugi chlopczyk tak ma na imie;-)
moze warto wiec wybrac cos bardziej niespotykanego? ja szaleje za imieniem CYPRIAN i PATRYK. wspomniany przez Doti MARCEL tez mi sie bardzo podoba
w zasadzie to nie obilo mi sie o uszy. widocznie w waszym regionie ejst szal na to imie a do nas jescze nie dotarlo
oj, jaka grzeczna dziewczynka z Natalki:-)
Julitka ogolnie tez lubi sprzatac, tak smieci jak i usikane pieluszki, zabawki. ogolnie zniej jest gosposia pelna parajednka ostatnio lubi tez powiedizec : nie i nie zrobic tego, o co prosze
oj, ma talent do komlementow
co do radosci Mateusza z powodu taty w domu, to sie zgadza. dziecko bardzo duzo czerpie przebywajac z ojcem. ja widze po Julitce i P, jaki oni maja siwetny ze soba kontakt.
chyba i jedno i drugie
Julitka od tygodnia zrobila postepy nocniczkowe. ladnie robi kupke na nocnik, choc nie wola, ale przynjmniej sie nie blokuje. na siku sadzam ja co ajkis czas i nie protestuje.
przynajmniej pupka nie ejst czerwona od tych kupek w pieluszke:-)
nie przemeczaj sie, praca nie zajac...
oby, oby
dlatego ja wybralam imie Julitka, bo Julka jest na kazdym rogu
a Nadia tez mi sie bardzo podoba lub Anastazja, bo oba te imiona mozna skracac: NASTKA
:----(trzymajcie sie dzielnie!!
mam nadzieje, ze przyjdzie moment, ze bedziesz mogla sie odwdzieczyc kierowniczce za okazane serce
chyba tak, Julitka tez coraz czesciej sie buntuje przeciwko zwyklym czynnosciom: mycie, ubieranie...trzeba ja brac sila, albo pozniej jak zapomni powiedizec:NIE!
oby kaska jedna dzis byla:-)
no, musisz byc mila dla tesciowej, skoro ma swieto
kiecki fajne, zwlaszcza 2 i 3. jednak ja przy braku kasy pozycyzlabym od kolezanki, gdybym miala taka mozliwosc
moje dzieciaki spiaostatnio julitk nawet ladnie sypia, nie budzi sie (oprocz jedzenia), wie ci ja sie wysypiam, choc przez te pogode to i tak ziewam
moje dziecko chyba dorosleje, bo zdarzy je sie na haslo: idziemy spac samej isc do lozeczka bez prostesu:-)oby to jej weszlo ww nawyk i usypianie szlo nam tak dobzre jak teraz
Ale się dzisiaj wyżyłam na babie w przychodni-szok- poszłam po receptę dla teścia
gagulec, lepiej ci nie wchodzic w droge
a przy okazji, jak zdrowko tescia? nadal bez nadziei?:-(
Dobry wieczor
Ja dzisiaj mialam wizyte w szpitalu i melduje ze wszystko jest ok.
milo slyszec dobre wiesci o dzidziusiu
co do imienia, to zarono Kuba jka i Antos sa teraz na topie. nikt sie z malego nie bedzie smial, bo co drugi chlopczyk tak ma na imie;-)
moze warto wiec wybrac cos bardziej niespotykanego? ja szaleje za imieniem CYPRIAN i PATRYK. wspomniany przez Doti MARCEL tez mi sie bardzo podoba
A wśród moich znajomych szczty popularności bije imię Natan. Na 10 chłopców których znam w wielu 2-3 lat znam aż 6 Natanów i jednego Jonatana
w zasadzie to nie obilo mi sie o uszy. widocznie w waszym regionie ejst szal na to imie a do nas jescze nie dotarlo
Muszę się pochwalić choć nie weim jak inne wrześniątka ale dla mojej Tuśki to ogromny postęp od kilku dni na wieczór ładnie sprząta swoje zabawki i inne rzeczy które są skutkiem ubocznym jej zabawa w ciągu dnia śmieci sama ładnie zanosi do kosza a zabawki wszystkie wrzuca do pudełka na koniec jak to my mówimy parkuje swoje wóżki w namiocie i dopiero idzie się kąpać jestem z niej bardzo dumna:-)
oj, jaka grzeczna dziewczynka z Natalki:-)
Julitka ogolnie tez lubi sprzatac, tak smieci jak i usikane pieluszki, zabawki. ogolnie zniej jest gosposia pelna parajednka ostatnio lubi tez powiedizec : nie i nie zrobic tego, o co prosze
S kupił garnitur. A ja nie mam w czym iść,bo S powiedział,że na taką starą dupę nie zakłada się tak krótkiej sukienki Ja stara dupa? To niech idzie sobie z kimś innym i tyle.
.
oj, ma talent do komlementow
co do radosci Mateusza z powodu taty w domu, to sie zgadza. dziecko bardzo duzo czerpie przebywajac z ojcem. ja widze po Julitce i P, jaki oni maja siwetny ze soba kontakt.
Nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy zimowe zmęczenie
Kuba od samego rana biega bez pieluchy w samych majtaskach co prawda już jedne zlał, ale może w końcu załapie o co biega z tym nockiniekm niestety za każdym razem jak pytam bedziesz si to oczywiście będzie ale i tak nic nie robi.
chyba i jedno i drugie
Julitka od tygodnia zrobila postepy nocniczkowe. ladnie robi kupke na nocnik, choc nie wola, ale przynjmniej sie nie blokuje. na siku sadzam ja co ajkis czas i nie protestuje.
przynajmniej pupka nie ejst czerwona od tych kupek w pieluszke:-)
DZień dobry.Witam sie tylko i zabieram sie do pracy- mam jej troszkę dużo, a dopadło mnie lenistwo
nie przemeczaj sie, praca nie zajac...
Tak też słyszałam, że kwiecień ma być piękny. Podobno ma zaskoczyć z temperaturą, oczywiście na plus.
oby, oby
wogóle to ostatnio zaczeliśmy z P żałować ze daliśmy Juli tak na imię tyle tych Julek jest... zwłaszcza że on chciał Nikole a ja Nadię
dlatego ja wybralam imie Julitka, bo Julka jest na kazdym rogu
a Nadia tez mi sie bardzo podoba lub Anastazja, bo oba te imiona mozna skracac: NASTKA
Mięliśmy wizytę ordynatora, który jak zobaczył mojego bidulka, to aż jęknął. A ja stałam tam i się trzęsłam ze strachu... Ale matka ze mnie, zamiast wspierać dziecko z uśmiechem na ustach, to ja stałam tam jak matoł nie mając siły nic powiedzieć ani nic zrobić...
:----(trzymajcie sie dzielnie!!
mam nadzieje, ze przyjdzie moment, ze bedziesz mogla sie odwdzieczyc kierowniczce za okazane serce
on ciągle okazuje swoje niezadowolenie czyżby zaczynał się ten przeklety bunt dwulatka????
chyba tak, Julitka tez coraz czesciej sie buntuje przeciwko zwyklym czynnosciom: mycie, ubieranie...trzeba ja brac sila, albo pozniej jak zapomni powiedizec:NIE!
S pojechał po kasę. Może. Chciałam jechać z nim,ale teściowa już wczoraj sobie zamówiła,że jedzie Kit jej w oko, ma dzisiaj urodziny.
Ogladałam wczoraj kiecki, może jednak coś kupię. Sama nie wiem,szkoda mi trochę kasy. Może za jakimś tanim materiałem się obejżę
Fajna,ale musiałabym ją skrócić,bo dł ni w 5 ni w 9 C&A Jessica sukienka rozm 36 XS/S brązowa (578928713) - Aukcje internetowe Allegro
atmosphere RETRO sukienka ROZOWA zabot ZABOTEM 38 (580056574) - Aukcje internetowe Allegro
z tej zrobilabym bombkę anra* NOWA ŚLICZNA SUKIENKA ** JEDWAB ** 38 M (583061915) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie zadzwoniła moja kumpela fryzjerka i zaproponowała,że coś mi pożyczy,bo ona jest identyczny wypas jak ja
oby kaska jedna dzis byla:-)
no, musisz byc mila dla tesciowej, skoro ma swieto
kiecki fajne, zwlaszcza 2 i 3. jednak ja przy braku kasy pozycyzlabym od kolezanki, gdybym miala taka mozliwosc